Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

call of duty ww2 multy, μετα απο ενα διαλλειμα στο zombies mode, εχω φτασει αισιως 3ο prestige και συνεχιζω, περα απο τα κακα maps που ειναι και λιγα, και τα nerfs στο αγαπημενο μου weap, ειναι πολυ καλυτερο απο το περσινο οσο αφορα το multy, και νομιζω ειναι χειροτερο απο το black ops3 που ειναι το αγαπημενο μου συγχρονο fps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος το Zelda: Breath of the wild από εμένα έπειτα από 86 ώρες, όλες τις μνήμες, όλα τα divine beasts, 74 Shrines και περίπου το 1/4 των corock seeds με μπόλικα side quests να μου έχουν μείνει και μπόλικος χάρτης που δεν εξερεύνησα παρόλο που τον άνοιξα όλο. Η άποψη μου παραμένει όπως είχα πει και παλιότερα ότι πρόκειται για το καλύτερο Zelda μέχρι σήμερα αλλά προτιμώ την πιο κλειστή και δομημένη γραμμή των προηγούμενων. 

Σκέφτομαι να μην το συνεχίσω παραπέρα και να το κρατήσω ως εδώ για την επερχόμενη αγορά του στο Switch για να το ξεψαχνίσω όπως πρέπει μαζί με το μεγάλο επερχόμενο DLC. Του χρόνου φυσικά όλα αυτά κάποια στιγμή (πρώτα ο Θεός). 

ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ 

Πραγματικά ο Link μου έκανε εντύπωση που δεν τον έφαγε ο Ganon την πρώτη φορά αλλά έπεσε στη μάχη με τα πολλά guardians στο Hateno Gate. Αρα με λίγα λόγια η πρώτη επαφή με τον Ganon είναι εσύ ο ίδιος που παίζεις το παιχνίδι και είναι και η πρώτη επαφή του ίδιου του Link μαζί του. Εξαιρετικό ότι παρά την σπαρτιάτικη ιστορία υπήρχαν σημεία που με εξέπληξαν.

• Like 1

Τέλος (επιτέλους) και το Persona 5 με 100% save file (confidants, compendium, "ultimate" weapons για κάθε χαρακτήρα κ.τ.λ.) και το ρολόι να γράφει 161 ώρες. Το βρήκα ενδιαφέρον πως μου πήρε κανένα 6μηνο συνολικά, βγαίνει λιγότερο απο ώρα καθημερινά.

MXnQAAC.png

Πάντως για εμένα το "καλύτερο" κομμάτι του παιχνιδιού τελικά ήταν τα Confidants, ειδικά στο 2ο playthrough προσπαθούσα να ξεπετάξω όσο πιο γρήγορα γινόταν τα Palace ώστε να περισσεύει χρόνος για όλα τα confidant events. Bonus points για το "secret" boss fight, όπου χρειάστηκε να προετοιμάσω persona stacked με όσα περισσότερα immunities μπορούσα, καθώς η AI στο συγκεκριμένο fight προσπαθεί συνεχώς να εκμεταλλευτεί weaknesses στο party.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιό παιχνίδι θα πάρει σειρά μετά το P5, απο την μία θα ήθελα κάτι πιο light σε διάρκεια/περιεχόμενο (μια και απο την PC μεριά έχω φάει ένα μικρό "κόλλημα" με το Warframe), αλλά απο την άλλη έχω πολλά παιχνίδια στο backlog που θέλουν αρκετό time commitment και πλησιάζουν οι γιορτές...

Κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσω προς το παρόν με το Journey (PS4), όπου μου περισσεύουν 2-3 trophy για το platinum, και όταν έρθουν με το καλό οι γιορτές (και η ανάλογη άδεια), με βλέπω να συνεχίζω είτε το Odin Sphere ή να ξεκινώ επιτέλους το Persona 4: Golden.

Decisions, decisions...

• Like 2

Believe it or not, με ρώτησε φίλος ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν 2-3 μέρες :P.

Προσωπικά το ευχαριστήθηκα όσο λίγα πρόσφατα παιχνίδια (μια και κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον για 6 και βάλε μήνες), τα dungeon γίνονται λίγο κουραστικά στο 2ο playthrough (κυρίως επειδή ξέρεις ήδη πως δουλεύουν τα puzzles/mechanics του κάθε dungeon οπότε δεν έχεις το feeling του exploration απο το 1ο playthrough) αλλά ακόμα και εκεί δεν με ξίνισε σε βαθμό να το παρατήσω.

Απο την άλλη, το school life/social κομμάτι του παιχνιδιού το βρήκα πιο ενδιαφέρον στο 2ο play, μια και είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στους διάφορους χαρακτήρες (confidants) και στις περισσότερες (αν όχι όλες) περιπτώσεις έχουν πολύ ενδιαφέροντα storylines.

Οπότε ναι, θα έλεγα πως αξίζει τις ώρες του και πολύ πιθανόν να έκανα 2ο playthrough ακόμα και αν δεν είχε trophies, απλά για να δω όσο περισσότερο content γίνεται :P

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

διαλλειμα απο τα παντα και ξανα-ξεκιναω borderlands 2, ενα γερο axton run για οp8 που δνε εχω φτασει ποτε με axton, γενικα στο ps4 δεν εχω παιξει οσο θα ηθελα borderlands 2 αν και το ειχα καψει στο steam

Αμαν μου εξυσες την πληγη.Φοβερο το Dishonored 2 αλλα πριν το ξεκινησεις κατεβασε το 1.05 update που διορθωνει πολλα bugs.

Στο τελευταιο αφεντικο επεσα σε bug και ειναι αδυνατον να προχωρησεις.Μεγαλη ξενερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...