Arikado Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Outlast + Dlc! ενταξει τι να πω! απλα μεντες! 1
JohnVani18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Lucky's Tale. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω καιρό να παίξω τέτοιο είδος ή με πιάνει ρομαντισμός, αλλά είναι πολύ απολαυστικό και διασκεδαστικό! 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 call of duty ww2 zombies, μετα το τελειο για μενα περσινο zombies και αυτο μια απο τα ιδια, pure fun κατασταση, τελειος χαρτης, αρκετα ez τα easter eggs ομως, γενικα ειναι ευκολοτερο (δινει hints για τα quests) αλλα παραμενει το ιδιο καλο 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Doom 2 που υπάρχει στο Doom 3: BFG Edition μέσω BC και Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek.
manoszog Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το destiny. Δεν μου άρεσε καθόλου. 18gb update. Δηλαδή τι αγόρασα στο δισκάκι? Αυτό το must Online με ξενερωνει. Είμαι κλασικός gamer, χωρίς να υποτιμω το Online. Αυρη την ωρα δεν μπορώ να βρω νεα αποστολή.... Δεν πειράζει. Ψήνομαι να αδιασω χώρο στον δίσκο και να παιξω κατι άλλο.
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 The bug butcher πολύ ανώτερο από pang και αρκετά δύσκολο
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 call of duty ww2 απτά χειρότερα FPS ever, το απόλυτο 0 στο campaign, multi δε ξέρω/δε με νοιάζει...μόνο γραφικά και τίποτα άλλο, ww2 directed and scripted by Michael Bay το παράτησα λίγο πριν την τελευταία αποστολή, κανένα ενδιαφέρον, κρίμα τη σημερινή γενιά που δε πρόλαβε τα πραγματικά σπουδαία FPS και αναλώνεται σε τέτοια σκουπίδια back to wolf 2 για να στρώσουμε + ευτυχώς που τσίμπησα τις προάλλες το πακέτο των remastered bioshock για να ξεκινήσω ξανά κάποιο το σκ...
Arikado Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Τελος τo 1o Outlast μαζι με το Dlc. Ωραια σχετικα ατμοσφαιρα αλλα να πω την αληθεια περα απο 4-5 καλα jumpscares δε με τρομαξε ιδιαιτερα. Σειρα εχει το Outlast 2!
deadendkings Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Darkest dungeon στο Βίτα .Και τουαλέτα με την κονσόλα πάω με το συμπαθειο . 5
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τελειωσα στο Χ το Quantum Break. Φοβερο παιχνιδι. Και απετυχε εμπορικα.. Δεν χωρά δισταγμο, το παιζετε χθες οσοι δεν το εχετε ηδη κανει. 3
gust Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τελειωσα στο Χ το Quantum Break. Φοβερο παιχνιδι. Και απετυχε εμπορικα.. Δεν χωρά δισταγμο, το παιζετε χθες οσοι δεν το εχετε ηδη κανει. Συμφωνώ απόλυτα τρομερή ιστορία που σε κρατά μέχρι το τέλος 1
AnimaTronic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τελειωσα στο Χ το Quantum Break. Φοβερο παιχνιδι. Και απετυχε εμπορικα.. Δεν χωρά δισταγμο, το παιζετε χθες οσοι δεν το εχετε ηδη κανει. Πολυ δυνατο game! Το ξεκινησα κι εγω χθες στο Χ και εχω φαει κολλημα! Πολυ δυνατο επίσης και το L.A. Noire! 1
d_gkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σκαλωσα ασχημα με nba 2k18 στο xbox 360 Βεβαια δεν εχω ιδεα, ομως περναει ευχάριστα η ωρα 1
Πανος999 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εγω παιζω το nfs payback..Ειμαι στην αρχη ακομα.. Κτ καλο γινεται..Θα δειξει αργοτερα που θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα