Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Super Lucky's Tale. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω καιρό να παίξω τέτοιο είδος ή με πιάνει ρομαντισμός, αλλά είναι πολύ απολαυστικό και διασκεδαστικό!

• Like 1
Δημοσ.

call of duty ww2 zombies, μετα το τελειο για μενα περσινο zombies και αυτο μια απο τα ιδια, pure fun κατασταση, τελειος χαρτης, αρκετα ez τα easter eggs ομως, γενικα ειναι ευκολοτερο (δινει hints για τα quests) αλλα παραμενει το ιδιο καλο 

• Like 1
Δημοσ.

Το destiny. Δεν μου άρεσε καθόλου. 18gb update. Δηλαδή τι αγόρασα στο δισκάκι? Αυτό το must Online με ξενερωνει. Είμαι κλασικός gamer, χωρίς να υποτιμω το Online. Αυρη την ωρα δεν μπορώ να βρω νεα αποστολή.... Δεν πειράζει. Ψήνομαι να αδιασω χώρο στον δίσκο και να παιξω κατι άλλο.

Δημοσ.

call of duty ww2

απτά χειρότερα FPS ever, το απόλυτο 0 στο campaign, multi δε ξέρω/δε με νοιάζει...μόνο γραφικά και τίποτα άλλο, ww2 directed and scripted by Michael Bay

το παράτησα λίγο πριν την τελευταία αποστολή, κανένα ενδιαφέρον, κρίμα τη σημερινή γενιά που δε πρόλαβε τα πραγματικά σπουδαία FPS και αναλώνεται σε τέτοια σκουπίδια

back to wolf 2 για να στρώσουμε + ευτυχώς που τσίμπησα τις προάλλες το πακέτο των remastered bioshock για να ξεκινήσω ξανά κάποιο το σκ...

Δημοσ.

Τελος τo 1o Outlast μαζι με το Dlc. Ωραια σχετικα ατμοσφαιρα αλλα να πω την αληθεια περα απο 4-5 καλα jumpscares δε με τρομαξε ιδιαιτερα.

Σειρα εχει το Outlast 2!

Δημοσ.

Τελειωσα στο Χ το Quantum Break. Φοβερο παιχνιδι. Και απετυχε εμπορικα..

Δεν χωρά δισταγμο, το παιζετε χθες οσοι δεν το εχετε ηδη κανει.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα τρομερή ιστορία που σε κρατά μέχρι το τέλος

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυνατο game! Το ξεκινησα κι εγω χθες στο Χ και εχω φαει κολλημα!

Πολυ δυνατο επίσης και το L.A. Noire!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...