kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν κ δεν συμφωνω με τη ρητορικη , παιχνιδι που δερνεις τους Κοκκινους υπαρχει. To Metro Last Light.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 καλά και με red alert κάνεις καλή δουλειά ομολογουμένως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ξεκινησα Dark Souls 3, και στα ενδιαμεσα διαλειμματα που κανω (για να μη σπασω την τηλεοραση ) παιζω το Mass Effect : Andromeda. Να'ναι καλα το EA Access.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Συνεχίζω στη μεγάλη οθόνη Bloodborne new game+ αλλά τώρα μπήκα και στο DLC περιεχόμενο και με έχουν σκίσει τα πρέκια. Ακόμα νωρίς είναι αλλά μέχρι στιγμής είναι το ίδιο δύσκολο και αδυσώπητο όσο το DLC 2 στο Dark Souls 3. Ακόμα να καταλάβω πως κατάφεραν και κάνανε ένα άλογο ποιο τρομακτικό και αποκρουστικό από λύκους και άλλες φρικαλεότητες. Οπως πάντα συνεχίζω να δίνω εύσημα στο εικαστικό κομμάτι. Στη μικρή οθόνη συνεχίζω το Persona Q και μπήκα στον δεύτερο λαβύρινθο. Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι το παιχνίδι είναι κανονικό full power Persona παιχνίδι, φυσικά με μηχανισμούς Etrian Odyssey, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως κατασκεύασαν να το αισθάνεσαι ακριβώς όπως ένα κανονικότατο Persona παιχνίδι από παντού. Καταπληκτική δουλειά και μπράβο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Στη μικρή οθόνη συνεχίζω το Persona Q και μπήκα στον δεύτερο λαβύρινθο. Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι το παιχνίδι είναι κανονικό full power Persona παιχνίδι, φυσικά με μηχανισμούς Etrian Odyssey, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως κατασκεύασαν να το αισθάνεσαι ακριβώς όπως ένα κανονικότατο Persona παιχνίδι από παντού. Καταπληκτική δουλειά και μπράβο. Ξέρεις, όταν με το καλό το τερματίσεις θέλω να ακούσω full εντυπώσεις Απο απορία, σε ποίο απο τα 2 path ξεκίνησες; Στα δικά μου playing, προς το παρόν εξακολουθώ να κάνω (πολύυυυυυυ αργά) progress προς τα 100% save file στα Persona 5 και Persona Q. Στο Persona 5 ειδικά βρήκα ένα καλό "ρυθμό" και αφιερώνω κανένα 3ωρο το Σαββατοκυρίακο με "σύστημα": καθαρίζω story dungeon την πρώτη/δεύτερη διαθέσιμη μέρα (μια και έχω το gear απο το πρώτο playthrough και έναν lv80κάτι Sandalphon με μαζεμένα αρκετά resistances και το απίστευτα χρήσιμο Swords Dance), και μετά οι 2-3 εβδομάδες που έχει περιθώριο μέχρι το deadline είναι αποκλειστικά για Confidants ή Mementos αν μαζευτεί πολύ πράμα απο requests. Απο την άλλη το Persona Q πάει πολύ πιο χαλαρά, μια και στο NG+ (αντίθετα με τα περίσσοτερα main Persona games) μεταφέρεται και το level των χαρακτήρων, οπότε μέχρι το 3ο-4ο dungeon μπορείς να κάνεις Rush στα πάντα εκτός bosses, οπότε σιγά-σιγά "δουλεύω" λίγο το fusion system για να ολοκληρώσω το compendium. Τώρα να μου πεις, ίσως θα ήταν καλύτερο να παίζω κανένα παιχνίδι απο το backlog αντί να ασχολούμαι με NG+ και δεν συμμαζεύεται, αλλά... P5 και PQ είναι ίσως τα μόνα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων που με κάνουν να μη θέλω να σταματήσω να τα παίζω Είναι και εκείνο το NG+ run για το "true" ending στο Soul Hackers 3D αλλά.... Να υπήρχε free time και τίποτα άλλο P.S. Είναι απίστευτα cathartic να επιστρέφεις στα πρώτα dungeons του Persona Q με high-level characters στο NG+, όλα τα FOE που μου είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά στο πρώτο run πεθαίνουν για πλάκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το path του P4 έχω διαλέξει κυρίως γιατί -Teddy- ενώ ευκαιριακά το P5 μου απεστάλη μόλις χτες και θα το έχω στα χέρια μου μάλλον αύριο. Δεν θα το αρχίσω όμως πριν τελειώσω το Nier: Automata που θα το βάλω κανονικά στο πρόγραμμα μετά το Bloodborne DLC. Το Persona Q πάντως είναι διαβολικά δύσκολο. Ακόμα και απλοί εχθροί σε σκίζουν αν κάνεις λάθος ή βρεθείς προ εκπλήξεων που δίνει ένα επιπλέον βάθος για να ασχοληθείς με τα navigation skills. Με το που μπήκα δηλαδή στον δεύτερο λαβύρινθο έφευγα ακόμα και μονόχιτος από ορισμένους εχθρούς (τα μαλακισμένα τα cupids) και μόλις τώρα επίσης κατάλαβα ότι είναι καλύτερα να κυνηγάς για All out attack finish παρά να κάνεις οικονομία στα resources σου. Δεν είναι εύκολο το all out attack αλλά είναι στόχος πλέον σίγουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το Persona Q πάντως είναι διαβολικά δύσκολο. Ακόμα και απλοί εχθροί σε σκίζουν αν κάνεις λάθος ή βρεθείς προ εκπλήξεων που δίνει ένα επιπλέον βάθος για να ασχοληθείς με τα navigation skills. Με το που μπήκα δηλαδή στον δεύτερο λαβύρινθο έφευγα ακόμα και μονόχιτος από ορισμένους εχθρούς (τα μαλακισμένα τα cupids) και μόλις τώρα επίσης κατάλαβα ότι είναι καλύτερα να κυνηγάς για All out attack finish παρά να κάνεις οικονομία στα resources σου. Δεν είναι εύκολο το all out attack αλλά είναι στόχος πλέον σίγουρα. Γενικά η καλύτερη "τακτική" είναι all-out spell/resource use και να ανοίγεις όσα περισσότερα shortcut μπορείς μέχρι να χρειαστείς return και recover. Επίσης, καλό είναι αν έχεις πρόσβαση να εκμεταλλεύεσαι bind skills/weapons όσο περισσότερο γίνεται (magic/strength bind σε ορισμένα enemies κάνουν την δυσκολία απο εκνευριστική σε walk-in-the-park). Επίσης λίγο πιο "unorthodox" tactic (γι'αυτό και σε spoiler), Η Naoto είναι ο κατ'εξοχήν καλύτερος χαρακτήρας για non-boss enemies, με σχετικά ψηλό Speed/Luck και πρόσβαση σε Mudo/Hama spells (στα οποία 90% των enemy πλήν boss/FOE δεν έχουν resistance ή είναι weak) κάνει το progress και/ή farming απίστευτα πιο εύκολο -- ειδικά αν της δώσεις και secondary Persona με το Impure Reach passive (είναι κάπως high-level αλλά νομίζω υπάρχει και σε skill card) αυξάνεται δραματικά το chance για one-shot. Επίσης βλέπε συχνά τα requests της Elizabeth, υπάρχει ένα που σου δίνει reward μόνιμο Goho-M (με άπειρες χρήσεις δηλαδή) οπότε δεν θα τα βρίσκεις τόσο σκούρα αν χρειαστεί να κάνεις emergency teleport . Υπ'όψιν επίσης κάτι που δεν το εξηγεί σωστά το παιχνίδι (και το οποίο άργησα να καταλάβω απο μόνος), αν δεις το HP και SP bar είναι χωρισμένο σε 2 μέρη, το πιο σκούρο στο δίνει το primary Persona ενώ το πιο ανοιχτόχρωμο στο δίνει το sub-Persona. Το "κόλπο" εδώ είναι πως το HP/SP που παίρνεις απο το sub-Persona αναπληρώνεται στο τέλος κάθε fight, οπότε με λίγη προσοχή/τύχη, μπορείς να κάνεις conserve resources για να παραμείνεις περισσότερο σε κάθε floor. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά παίζω το DarkSiders 2 στο 360 version, νε διαλείμματα coop Victor Vran πριν δοκιμάσω τον "σκορπιό" για τα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχω ξεκινησει απο προχθες το tlou μιας και δεν το ειχα τιμηση.παιχνιδαρα το ατιμο..απορω πως δεν το εχουν κανει ταινια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχουν ξεκινησει συζητησεις για ταινια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τελειωνω το Resident Evil για 1000 φορα στη ζωη μου, αυτη τη φορα ομως στο PS4. Απλα επος! Συνεχεια εχουν τα Re3 και Outlast! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εχω ξεκινησει απο προχθες το tlou μιας και δεν το ειχα τιμηση.παιχνιδαρα το ατιμο..απορω πως δεν το εχουν κανει ταινια.. Ειναι δρομολογημενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 εγω ειμαι ασχετος με τα game souls,δηλαδη θα ηθελα να τα παιξω αλλα πιστευω οτι δεν μπορω να τα καταφερω. οπως ειπα πιο πανω ξεκινησα το bloodborne.Ηθελα να εχω μια επαφη και ειπα ας το παιξω και οσο παει,οσες φορες και να εχασα το εβλεπα σαν φυσιολογικη κατασταση και δεν νευριαζα καθολου. Σημερα εβγαλα το πρωτο boss με την πρωτη,το ειχα αντιμετωπιση αλλες δυο φορες και εκανα λιγο φαρμινγκ πριν παω. Το συναισθημα χαρας που ενιωσα οταν το εβγαλα δεν περιγραφεται,επομενος οπως καταλαβαινεται κολησα και δεν μπορω να σταματησω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 The wonderful 101 στο wiiu.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ωραίο παιχνίδι το until dawn τελικά,νεράκι κυλαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα