Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασα λοιπόν στο τέλος του Bloodborne και μου μένει μόνο το τελευταίο boss (χωρίς να έχω μπει στο DLC όμως) και εννοείται θα πω την άποψη μου γι αυτό. Το παιχνίδι φυσικά και είναι χάρμα. Το εικαστικό είναι πράγματι μούρλια από την αρχή ως το τέλος και για κάποιο λόγο το παιχνίδι είναι πραγματικά τρόμου ενώ δεν έχει τέτοιο στόχο. Σε αρκετά σημεία μπορώ να πω ότι μου πετάχτηκε το controller από τα χέρια επειδή τρόμαξα. Ελάχιστα σημεία θα πω ότι έκανε κοιλιά, γενικά δεν έχω κανένα σοβαρό παράπονο. Το παιχνίδι είναι φοβερό και έχει πολύ καλό "μέγεθος" στο πως εκφράζεται και πως το αντιλαμβάνεται ο παίκτης. Εχει "λογική" σαν σχέδιο παρά την τρέλα και το ονειρικό του θέματος που επικρατεί στην ιστορία. 

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το Dark Souls 3 κυρίως γιατί πράγματι η μάχη έχει συγκεκριμένο ρυθμό που θες δε θες να μπεις αν θες να πας παρακάτω. Δεν είχα δηλαδή κάποιο boss τύπου Pontiff Sulilvan ή Sister Frieda ή Dancer of the Boreal Valley ή Dark dragon Midir κτλ κτλ Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει μόλις μπω στο DLC στον NG+ αλλά ακόμα και το vanila παιχνίδι δεν ήταν τόσο δύσκολο σε σχέση με το vanila DS3.  

Και ναι, το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του. Αν θα έπρεπε να βρίσω πάντως θα βρίσω για αυτά τα φρικιά με τα 40 μάτια που τραγουδάνε...γαμώ το σπίτι τους...

• Like 4
Δημοσ.

Επιτελους τελειωσα το πρωτο Dark Souls.

Ενα επος!

Μακαρι να ξαναβγαιμε με τους μηχανισμους του 3!!!!

Σειρα εχει το The Order, αν και μικρο απ οσο ξερω φαινεται πολλα υποσχομενο.

Δημοσ.

Τελείωσα Beyond two soul's παιχνιδαρα φοβερή...Συνέχισα Και τελείωσα το The last of us απλά ενα έπος...Συνέχισα με uncharted 4 φοβερό παιχνίδι...Και μόλις ξεκίνησα το Witcher 3...Βέβαια συγχρόνως έχω ξεκινήσει FireWatch,Nfs,

Δημοσ.

Επιτελους τελειωσα το πρωτο Dark Souls.

Ενα επος!

Μακαρι να ξαναβγαιμε με τους μηχανισμους του 3!!!!

Σειρα εχει το The Order, αν και μικρο απ οσο ξερω φαινεται πολλα υποσχομενο.

Του 2 μαλλον θελεις να πεις. Εγω ξαναρχισα το 3 αυτες τις μερες, το παιχνιδι ειναι παντου κατωτερο απο το 2. Τα dlc δεν τα ειδα ακομα αλλα τελειωσα ενα run πρωτη φορα με full dex και μπαινω new game + οπου θα τα δω και αυτα. Για μενα ειναι το χειροτερο μακραν της σειρας.

Τα sellsword twinblades ειναι εντελως overpowered, δεν ξερω αν αλλαξανε κατι με patch, αλλα δεν τα θυμαμαι τοσο op.

Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι σχεδον στο τελος του The Last Gardian,παιχνιδι συναισθηματων με καλη ροη.

Μου εκανε εντυπωση,οτι το παιδακι δεν χρησιμοποιει καθολου βια.εχει καποια σημεια που η καμερα δεν βοηθαει,

αλλα δεν με επηρεασε.Υποψιν οτι δεν εχω παιξει καποιο απο τα παλιοτερα game του Ueda και πραγματικα με μαγεψε.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι σχεδον στο τελος του The Last Gardian,παιχνιδι συναισθηματων με καλη ροη.

Μου εκανε εντυπωση,οτι το παιδακι δεν χρησιμοποιει καθολου βια.εχει καποια σημεια που η καμερα δεν βοηθαει,

αλλα δεν με επηρεασε.Υποψιν οτι δεν εχω παιξει καποιο απο τα παλιοτερα game του Ueda και πραγματικα με μαγεψε.

Να βρεις να παίξεις το Ico & Shadow of the Colossus HD remasters.

Το Ico είναι ακόμα καλύτερο αν παίζεις με φίλο (ή φίλη για να είναι πιο ταιριαστό με την ιστορία του παιχνιδιού).

Το Colossus... εντάξει δεν περιγράφεται με λόγια. Από τις κορυφαίες εμπειρίες μου στα video games.

Epic.

Δημοσ.

Αξιζει στα 8 ευρω?

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/soma/cid=EP1188-CUSA03200_00-HPL3SOMAGAME2015

Τυπου outlast ειναι?

To πήρες χτες κιόλας. Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι και ναι και όχι. Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω είναι να το παίξεις με πολύ καλό ήχο ή ακουστικά και να μην διαβάσεις τίποτα γι αυτό. Είναι απίστευτο mindfuck. Δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε τίποτα αλλά είναι εξαιρετική εμπειρία. 

• Like 2
Δημοσ.

To Cuphead το δοκίμασε κανείς; Μιλάμε είναι απίστευτο, μοναδικό αλλά πάρα πολύ δύσκολο ρε παιδια. Μου έσπασε τα νεύρα χθες. 

Δημοσ.

Για πές μας εντυπώσεις... Αξίζει?

Δυστυχώς έμεινα με την όρεξη.

Είμαι εν μέσω χειρουργικών επεμβάσεων στους αγκώνες μου λόγω RSI, έκανα το δεξί πριν ενάμιση μήνα, και τώρα το αριστερό, οπότε έχω μόνο ένα χέρι διαθέσιμο.

Είχα την εντύπωση ότι θα μπορούσα να το παίξω με ένα χέρι, αλλά από την αρχή ζητάει κάποιες κινήσεις που θέλουν δύο χέρια.....

Για την ώρα παίζω Baldur's Gate με trackball mouse :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...