Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελειωσα uncharted legasy και the last guardian.Αν βρω χρονο συνεχιζω με knack ( το εχω αφησει στη μεση), killzone shadow fall και μαλλον θα παρω το zompi που το εχει το psn store 5 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά το πέρας του πρώτου playthrough στο Persona 5 (έγραψα αναλυτικά εντυπώσεις στο αντίστοιχο thread) το άφησα λίγο στην άκρη για να συμμαζέψω κάποια pending παιχνίδια που έχω και κάθονται καιρό.

Συγκεκριμένα, πλησιάζω σιγά-σιγά στον τερματισμό του SMT: Soul Hackers 3D, το οποίο τελικά είχα αφήσει ένα κλίκ πρίν το τελευταίο (story) dungeon. Βρίσκω το όλο techno-punk στήσιμο του παιχνιδιού φοβερό, αν και κλασσικά το παιχνίδι δείχνει την ηλικία του (ειδικά αν έχει συνηθίσει κάποιος τα πιο σύγχρονα SMT)

Παράλληλα συνεχίζει και το 2ο playthrough του Persona Q (αυτή τη φορά με το cast του P4), όπου ευτυχώς είχα κάνει καλό leveling/gearing στο πρώτο run και το gear με κάνει carry αρκετά γρήγορα.

Τέλος, ξεκίνησα να "καθαρίζω" κάποια μικρά/γρήγορα παιχνίδια που ήθελα να δώ στο PS4  συγκεκριμένα ένα καλό ξεκαθάρισμα των achievements στο Journey όπως και κανένα μισάωρο εδώ και εκεί στο Let It Die, ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να ετοιμάσω το stream για κάποια παλιά JRPG μέσω PS3 (συγκεκριμένα θέλω να δω αν μπορώ να stream χωρίς τεχνικά προβλήματα τα Chrono Cross (PSX), Breath of Fire IV (PSX), όπως και το Odin Sphere (PS2), για τα οποία δεν γράφω εντυπώσεις γιατί παίζει να θέλω μια σελίδα μόνος :P.  

• Like 5

Δάνεισε μου λίγο χρόνο σε ικετεύω :P

Αν μου περίσσευε... Ενδεικτικά, το Persona 5 το είχα ξεκινήσει κανά μήνα μετά το launch (μέσα Μαϊου) και έγινε τέλος Ιουλίου/αρχές Αυγούστου να τερματίσει στις 86 ώρες, παίζοντας το αποκλειστικά (βοήθησε και ένα Σ/Κ που μείναμε σπίτι για λόγους υγείας). Το Soul Hackers απο την άλλη, στις 30-κάτι ώρες που τερμάτισε, ήταν ξεκινημένο απο... μέσα 2016; Persona Q κάπου τα ίδια, αλλά στις 50-κάτι ώρες μέχρι τώρα, καταλαβαίνεις πως απλά έχω πολύ πράμα που είναι μισο-τελειωμένο και απλά άρχισα να συμμαζεύομαι κάπως :P.

Εν τω μεταξύ, τώρα που τα γράφω, 30 ώρες δεν είναι "λίγες" για SMT game (μιλάω για το Soul Hackers 3D); Έχω ακόμα να κάνω το optional dungeon για να ξεκινήσω NG+ (και να κάνω το "καλό" ending) αλλά πάλι μου φαίνονται λίγες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σε γενικες γραμμες ωραιο το zompi για το ps4.Aλλα το save system ειναι αθλιο.Να παιζεις 2 ωρες και να χασεις πανε ολα.Ξαναρχιζεις απο το σημειο που ξεκινησες.

• Like 1

Μολις τελειωσα την πρωτη σεζον του Walking Dead στο ps3 και το παιχνιδι ειναι απλα ενα επος!

Αν και εχω ξεκινησει ηδη τη 2η σεζον παλι στο ps3 και ειμαι καπου στη μεση δεν εχω ξετρελαθει ακομα οσο με την πρωτη!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ξεκινησα το Middle earth Shadow of war se ps4 pro πρωτες εντυπωσεις δειχνει πολυ μεγαλο εχεις απειρα πραγματα να κανεις και ο εξοπλισμος φαινεται να εχει πολυ βαθος .

Το 4κ cinematic που κατεβαζεις στα 22 gb  ειναι εντυπωσιακο .

• Like 2

χθες παράτησα το metroid samus returns. αφησα μόνο τα δυο τελευταία bosses στα οποία κατάλαβα ότι πρεπει να γίνω νευρασθενικός για να τα περάσω. 

περιμένω τώρα να μου έρθει το Shadow of war απο το thegamecollection. μέχρι τότε περνάει η ώρα με pro18

• Like 1

Ξεκινησα το Middle earth Shadow of war se ps4 pro πρωτες εντυπωσεις δειχνει πολυ μεγαλο εχεις απειρα πραγματα να κανεις και ο εξοπλισμος φαινεται να εχει πολυ βαθος .

Το 4κ cinematic που κατεβαζεις στα 22 gb  ειναι εντυπωσιακο .

διαβαζα ότι το έχουν τιγκάρει στα micro-transactions και ότι ειναι τελείως pay to win το παιχνίδι.

Εξου και τα μηδενικά ratings που έχει πάρει απο users. 

Εχεις δει τπτ τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβαζα ότι το έχουν τιγκάρει στα micro-transactions και ότι ειναι τελείως pay to win το παιχνίδι.

Εχεις δει τπτ τέτοιο?

ΟΧι δεν ειναι απαραιτητο να παρεις τιποτα,δεν επηρεαζουν  .Εξαλλου εμενα δεν με απασχολουν τα micro transactions  αδιαφορα μου ειναι .Οποιος θελει ας παρει οποιος θελει ας μην παρει .

Εγω το game το γουσταρα και το πηρα, εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στον τεχνικο τομεα ,μου αρεσει το gameplay toy   το απολαμβανω .

Ειναι πολυ καλυτερο συνολικα απο τον προκατοχο του .Και ειναι πανεμορφο με 4κ cinematic.

Τωρα μερικοι το εχουν ως hobby  να γκρινιαζουν ,πιο πολυ σχολιαζουν τα games  παρα παιζουν .Εinai   gamers απο το youtube  και το twitch  πλεον μονο εκει τα βλεπουν ,ειδικα για την Ελλαδα ειναι μεγαλο το ποσοστο αυτο για προφανεις λογους.  

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Εχεις δει τπτ τέτοιο?

Περιμενε καμια γερη εκπτωση, δεν αξιζει το παιχνιδι οπως ειναι σε καμια περιπτωση

προχθες τελειωσα το shenmue και τωρα ξεκινησα το δευτερο μερος!εκπληκτικα παιχνιδια για την εποχη τους με παρα πολλες καινοτομιες!μακαρι να βγουν καποια στιγμη σε remaster να τα παιξει ο κοσμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...