kostiger Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τεχνικα ειναι αριστο. Ωραια ατμοσφαιρα κλπ. Απλα θεωρω οτι ο χαρακτηρισμος επος δεν του αρμοζει. Θα το απολαυσεις ωστοσο, χωρις καμια αμφιβολια, ιδιως απο τη στιγμη που το βρισκεις εξ αρχης καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Life is strange!!πολύ καλό!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 beyond good and evil στο ps3 witness/ witcher 3 και σιγα σιγα divinity στο xbox1 και τωρα που θα φυγω διακοπες καβαλα , εκει εχω το ps2 και λεω να ξανατσακισω το silent hill 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αφου τελειωσα επιτελους το walking dead: a new frontier, ξεκινησα σημερα για πρωτη φορα σε ps4 το borderlands 2, μετα απο 400 ωρες στο steam που ειναι και λιγες μιας και το παιχνιδι το λατρευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Παίζω σε σταθερή βάση Fire Emblem Echoes και στη μεγάλη οθόνη σε λιγότερο σταθερή βάση Xenoblade Chronicles X. Στο μεν πρώτο είναι εμφανέστατη η εξέλιξη που είχε η σειρά με το awakening και ειδικά με το fates που ξέφυγε αλλά και μια επιστροφή στα παλιά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει. Μου αρέσει η "παλιά" αισθητική του και το "παλιό" artwork που έχει καθώς και όλες οι νέες προσθήκες για το remake. Το δε Xenoblade μετά από 55 ώρες πήρα το πρώτο μου Skell και επειδή άργησα αρκετά είχα και φράγκα να πάρω και να εξοπλίσω πλήρως και δεύτερο (από τα level 30 κιόλας). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 πριν λιγο επαιζα το kingdom hearts dream drop distance hd το οποιο παρατησα στο τελικο boss γιατι ουσιαστικα ειναι 3 bosses χωρις save ενδιαμεσα και πραγματικα δεν την παλεψα. Σειρα εχει το καφρικο deadpool στο one και το assasins creed syndicate το ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Παμε για 2ο επεισοδιο του 1ου κυκλου Walking dead..ωραια ιστορια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Φοβερος ο πρωτος κυκλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 σχετικα με τo kh dream drop distance ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο η εμενα μου φανηκε? εχω τερματισει KH 1,2 και birth by sleep σε standard mode αλλα αυτο το παρατησα θλει υπερβολικα μεγαλο grinding πραγμα το οποιο εγω το βαριεμαι απιστευτα και με κουραζει. τα παιχνιδια εχουν φοβερο story αλλα παραλογη δυσκολια θα ελεγα. δεν μου αρεδει να αφηνω στην μεση παιχνιδια αλλα θα το κανω με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 To chronicles X στο pad ειναι ωραίο η δεν αξίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Uncharted the lost legacy on ps4 pro φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Best game ever. Έχετε άλλα τέτοια βιντεάκια ? https://www.youtube.com/watch?v=ltdHcyi13-A Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από RedPanda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά από 60 ώρες παιχνιδιού είδα τα end credits του Horizon Zero Dawn. Είναι το πιο τίμιο παιχνίδι που έπαιξα φέτος... Πανέμορφα και ζωντανά γραφικά, στιβαρό gameplay, post apocalyptic world με την ιστορία να πρωτοτυπεί σε αρκετά σημεία, ενδιαφέροντα side quests στο πνεύμα του Witcher 3. Μόνο η μουσική δεν με ενθουσίασε, αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει το γεγονός ότι πλέον όλα τα συγκρίνω με το Nier, το οποίο είναι αξεπέραστο σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να μην εφευρίσκει τον τροχό, αλλά έχει ψυχή και είναι άκρως χορταστικό. Εν αναμονή του DLC, η τελευταία σκηνή του παιχνιδιού δείχνει αρκετά υποσχόμενη. Προτείνεται χωρίς κανένα ενδιασμό, αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent Στο πρόγραμμα μπαίνει το Bloodborne. Αν και δεν είμαι fan των Souls παιχνιδιών, ποτέ δεν είχα την υπομονή που χρειάζονται, η ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου είναι ιδιαίτερα ελκυστική 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ξεσκονιζω ακρως παραγωγικα το 360, με το εξοχο Deus X Human Revolution.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτες τις μερες ξεκινησα το Rise Of The Tomb Raider για One, μετα συνεχιζω με Ori και Pier Solar the great architect για Dreamcast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα