Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τερμάτησα χθές το INSIDE.. Τι αρρώστια ηταν αυτή απο ένα σημείο και μετά. Μπράβο στα παλικάρια, φοβεροί.

Επίσης λίγο BF1 (το campaign που μο φάνηκε πολύ ενδιαφέρον) μαζί με Get Even.. Και ίσως να πιάσω και το Tales from the Borderlands για πιο χαλαρή φάση. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και στα Naruto παιχνίδια το ίδιο ισχύει. Ολα καλά εκτός από το soundtrack. 

Ναι ισχύει. Θυμάμαι τα storm είχαν κάποια καλά κομμάτια αλλά σαν τα original του anime καμία σχέση...

Τερμάτησα χθές το INSIDE.. Τι αρρώστια ηταν αυτή απο ένα σημείο και μετά. Μπράβο στα παλικάρια, φοβεροί.

Επίσης λίγο BF1 (το campaign που μο φάνηκε πολύ ενδιαφέρον) μαζί με Get Even.. Και ίσως να πιάσω και το Tales from the Borderlands για πιο χαλαρή φάση. :P

Αυτό το είχα παρατήσει πέρσι το καλοκαίρι στο 2ο επεισόδιο για κάποιο λόγο. Δεν μου έκανε τόσο αίσθηση. Λογικά θα το ξαναπιάσω σε λίγο καιρό όμως...

Συνεχίζω Dark Souls στο PC με αργούς ρυθμούς. Αξίζει και τώρα να το παίξει κάποιος.

Στο 3DS παίζω σιγά σιγά το Legend of Zelda: A Link Between Worlds όπου Μόλις πήγα στον παράλληλο κόσμο.

Στο Wii U βγάζω κάθε φορά από 1 ή 2 cups στο Mario Kart.

Στο Xbox One τελείωσα την Ultimate Edition του Gears of War και ψάχνω τις τελευταίες Cog Tags.

Ίσως πάρει σειρά το Wasteland 2.

Παράλληλα βάζω και λίγο Pokémon στο DSi.

Ελπίζω να μειώσω λίγο αυτά που έχουν μείνει! :P

Συνεχίζοντας από εδώ!

Ακόμα προχωράω αργά και σταθερά στο Dark Souls. Είναι και τα επόμενα 2 στην αναμονή.

Πραγματικά καλό παιχνίδι.

Στο 3DS τελείωσα το A Link Between Worlds. Ωραία ιδέα και εκτέλεση του βασικού μηχανισμού ενώ μου άρεσε το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις όλα τα αντικείμενα από πολύ νωρίς και ότι η χρήση σου τους ήταν με μπάρα.

Ίσως κάποια στιγμή το παίξω πάλι στη μεγαλύτερη δυσκολία. Γενικά άξιζε τα λεφτά του.

Τη θέση του πήρε τώρα το Ocarina of Time σε μια προσπάθεια να παίξω πάλι όσα Zelda ειχα τελειώσει παλαιότερα και να προχωρήσω σε όσα έχω αφήσει.

Συνεχίζω Mario Kart. Πραγματικά όμορφο και διασκεδαστικο.

Παράλληλα έβαλα και το Yoshi για χαλάρωση. To art direction κλέβει την παράσταση.

Στο One άφησα το κυνήγι των tags και στο ενδιάμεσο τελείωσα το Assassin's Creed Unity με ένα 72%. Έχει ακόμα κάποια bugs αλλά γενικά μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Θα κάνω μερικές αποστολές ακόμα που άφησα. Βέβαια είχα να παίξω παιχνίδι της σειράς από το 2ο ενώ το πλήρωσα και μόλις 1.7€. Σίγουρα έβγαλε τα λεφτά του.

Παράλληλα τελείωσα και το Banjo Kazooie από το Rare Replay ώστε να το θυμηθώ και να παίξω επιτέλους και το 2ο. Νομίζω δεν χρειάζονται σχόλια για το παιχνίδι πέρα από το ότι μου πήρε μόλις 13 ώρες αυτή τη φορά. Καμία σχέση με την πρώτη στο Ν64.

Το Wasteland έμεινε λίγο στην άκρη προς το παρόν και τη θέση του πήρε το Final Fantasy XV.

Μετά από 30+ ώρες δεν έχω παράπονο. Θα περιμένω να το τελειώσω για τελική άποψη αλλά δεν νομίζω να αλλάξει η θετική μου γνώμη.

Στο πρόγραμμα είναι πλέον και τα Kingdom Hearts μιας και απέκτησα επιτέλους και το Remix 1.5.

Πολλα παιχνίδια, λίγος χρόνος δυστυχώς!

• Like 2

Αυτό το είχα παρατήσει πέρσι το καλοκαίρι στο 2ο επεισόδιο για κάποιο λόγο. Δεν μου έκανε τόσο αίσθηση. Λογικά θα το ξαναπιάσω σε λίγο καιρό όμως...

Πές μου τέτοια τώρα... :P Θέλω κάποια στιγμή να παίξω και τα Batman+GoT της Telltale, αλλά ακόμα και σε έκπτωση πολύ μου φαίνεται το ποσό που ζητάν.

Πές μου τέτοια τώρα... :P Θέλω κάποια στιγμή να παίξω και τα Batman+GoT της Telltale, αλλά ακόμα και σε έκπτωση πολύ μου φαίνεται το ποσό που ζητάν.

To batman τα σπαει, ειναι το αγαπημενο μου της εταιρειας, πολυ καλο σεναριο αλλα μην περιμενεις να δεις μπατ απο κομικ/ταινιες, παρα μια παραλλαγη του η οποια μου αρεσε παρα πολυ, το γκοτ ειναι καλο, χωρις να δω τη σειρα αλλα διαβαζω τα βιβλια με αφησε ικανοποιημενο, το borderlands ειναι τρομερο με απιστευτη ιστορια και τρελο γελιο, και τα 3 για μενα ειναι must

• Like 1

To GoT είναι 6.99€ για 6 επεισόδια. Δεν είναι άσχημη τιμή... εδώ εγώ το είχα κάνει pre-order :P

Elite Dangerous και τα σπαει στο Ps4. Κλεινω φωτα δεν υπαρχει ψυχη στο δωματιο ειναι σαν να βρισκεσαι μεσα στο cockpit.

Στο Pc το ειχα λιωση αλλα στην 55" 4κ που εχω καρφωσει το ps4 ειναι απλα απολαυση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ξαναξεκινησα το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Θυμαμαι ειχα φυγει νωριτερα απο την δουλεια οταν ειχε βγει για να το παρω day one. Πως περναν τα χρονια!

Ειχα ψιλο απογοητευτει απο την σαπουνοπερα, μετα το επος που λεγεται Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Πολυ τραβηγμενο μου ειχε φανει.

Αργοτερα διαβασα οτι επιτηδες ο Kojima το εκανε τοσο τραβηγμενο απο τα μαλλια. Ηταν ο τροπος του να πει ενα "fuck you" στην Konami γιατι παρολο που απο το 2 ηθελε να σταματησει να ασχολειται με τον κοσμο του MGS η Konami τον πιεζε να συνεχισει. Ενας ανθρωπος με την δημιουγικοτητα του Kojima ειναι λογικο να αιθανεται καμμενος κανωντας συνεχεια το ιδιο.

Σημερα, 9 χρονια μετα, μπορω να πω οτι το απολαμβανω περισσοτερο. Ναι τα cutscenes εχουν ξεφυγει τελειως απο αποψη διαρκειας και σαπουνοπερας σε αρκετα σημεια αλλα το gameplay (οπου υπαρχει) ειναι βραχος. Ειδικα πλεον που μπορω να το συγκρινω με τα αδιαφορα για εμενα Peace Walker και MGS V. Το παιχνιδι εχει ενα cult status.

Θα κατσω να το ολοκληρωσω, ωστε να το βαλω στο καναλι μου. Πιστευω οτι αξιζει σε ενα αρκετα ξεχασμενο exclusive που μπορεις να το παιξεις μονο στο PS3.

• Like 3

Πριν δύο μέρες τελείωσα το Nier: Automata και μπορώ να πω με περίσσια σιγουριά ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, μαζί με το Witcher 3. Έντονα συναισθήματα και προβληματισμοί!!!

Εχτές ξεκίνησα το Horizon Zero Down και από τις πρώτες δύο ώρες ενασχόλησης φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Είδωμεν...

• Like 3

Έπαιξα το prey πραγματικά δεν είναι για εμενα ( ευτυχώς ήταν ενοικιαζόμενο)

Αγόρασα the last guardian και το απολαμβάνω μαζί με τον μικρό μου γιο-)

από τα άμεσος προηγούμενα batman asylum πήρε τον χρόνο του αλλα δεν μας τράβηξε

αντίθετς arkham city πολύ καλο καλο θα συνεχιστεί και επλίζω τερματιστεί στο άμεσο μέλλον

το nier automata που αναφέρουν πολλά παιδιά έχει θέση σοβαρή υποψηφιότητα

Βεβαια έρχεται και το uncharted ....

• Like 1

παιδιά κανένας καμμια συμβουλή για κάποιο naruto?

πολύ δύσκολο το στορμ 4 που έπαιξα σε ντεμο στο xbox1

και αποφάσισα με μισή καρδιά να μην το πάρω..

έχει καμμια ρύθμιση να μειωθεί η δυσκολία?

και πάμε κ οντοπικ: BlazBlue: Chrono Phantasma Extend σε xbox one

έβαλα και πρσπαθώ να μάθω τα κομπο, πολύ γέλιο για όποιον προτιμά τα ανιμε ως αισθητική!!

με παιδάκια δέρνω μπρατσαράδες χαχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ξεκινησα το everybody goes to the rapture ασχοληθηκα 3 μερες αλλα μου εκαψε τα εγκεφαλικα κυταρα. το ξερω εινα interactive movie αλλα με ξεθεωσε με κουρασε και το παρατησα μαλιστα εφαγε και το σχετικο delete

• Like 1

Ξεκίνησα επιτέλους το Until Dawn!

Οτι και να πω είναι λίγο, ένα έπος πραγματικά!

Δε φτανει βέβαια τα games της Quantic Dream αλλά είναι εξίσου μια πολύ ωραία εμπειρία μέχρι στιγμής!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...