GreekMonkey Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τελείωσα το God Of War III αλλά δεν μου άρεσε το τέλος του. Μα καλά, γιατί σκοτώνει τον εαυτό του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Life is strange κ δν ειμαι καλα!!Πολυ καλο παιχνιδακι κ για τσαμπε!Ωραια ιστορια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ξεκίνησα το Okami HD πριν λίγες μέρες και αναρωτιέμαι πώς και δεν το είχα παίξει μέχρι τώρα. Είναι πολύ όμορφο και το gameplay είναι απολαυστικό. Επίσης, απ'ότι φαίνεται, δεν είναι μικρό σε διάρκεια και έχει αρκετά πράγματα να κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιζω το Horizon zero εδω και 3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τελείωσα το God Of War III αλλά δεν μου άρεσε το τέλος του. Μα καλά, γιατί σκοτώνει τον εαυτό του; Νιώθει τύψεις που με τις πράξεις του κατέστρεψε όλον τον κόσμο αφού σκότωσε όλους τους θεούς που ελέγχουν τα στοιχεία της φύσης. Έτσι ήθελε να δώσει ένα τέλος στις αμαρτίες που κουβαλούσε (σκότωσε την οικογένεια του). Σαν ημίθεος ομως δεν γίνεται να πεθάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μωλις platiniasa το Nier automata, τι απιστευτο παιχνιδι και full συναισθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ABZU και RIME Μικρά old school βουβά διαμαντάκια για το ps4 με αρκετό συναίσθημα, μουσική και ατμόσφαιρα...τ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Νιώθει τύψεις που με τις πράξεις του κατέστρεψε όλον τον κόσμο αφού σκότωσε όλους τους θεούς που ελέγχουν τα στοιχεία της φύσης. Έτσι ήθελε να δώσει ένα τέλος στις αμαρτίες που κουβαλούσε (σκότωσε την οικογένεια του). Σαν ημίθεος ομως δεν γίνεται να πεθάνει. Στο τέλος αφού πέθανε. Επίσης κλάιν μάιν μωρέ με τις τύψεις. Ολόκληρους θεούς σκότωσε και σκάλωσε στις τύψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ε δεν πέθανε... Στο GOW που έρχεται θα μάθουμε τι απέγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μωλις platiniasa το Nier automata, τι απιστευτο παιχνιδι και full συναισθημα. Καλησπέρα TitanX, έχεις εντοπίσει κάποιο review στο YT που να περιγράφει αντικειμενικά το παιχνίδι; Το παρακολουθώ καιρό αλλά έχω τόσο μεγάλο backlog που σκέφτομαι να το πάρω με προτεραιότητα ή όχι (κοινώς, με τρώει το χέρι μου! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα φίλε skritikos, τι είναι το ΥΤ? Βασικά δεν ξέρω πραγματικά κάποιο αντικειμενικό review όμως αν θέλεις την άποψη μου το nier είναι ίσως στα top 5 παιχνίδια που εχω παίξει ever από pc ps1-2-3-4 και άλλες κονσόλες. Ειλικρινά σου λέω ότι το τελείωσα με κάθε διαφορετικό ending που είναι 3 full playthroughs και πολλά άλλα και μόλις (έκανα διαγραφή το save μου) κάποιοι ξέρουν γιατί και ξαναπάιζω από την αρχή. Ενώ στη σειρά περιμένουν 5 ps4 games να ξεκινήσω όπως nioh horizon bloodborne κλπ και δεν ασχολούμαι. Τα συμπεράσματα δικά σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ξεκινησα μαραθωνιο kingdom hearts τελειωσα κατα σειρα birth by sleep και kingdom hearts 1 τωρα παιζω το chain of memories αλλα ρε παιδια με εχει κουρασει πλεον δεν ειναι ψυχαγωγια αυτο το πραγμα μονο boss fights τρομερα δυσκολα. και ελεος οχι αλλες μαχες με τον riku 40 φορες τον αντιμετωπισα ειμαι ενα βημα πριν το παρατησω και ισως παρατησω και γενικα την σειρα ειναι πολυ δυσκολη για τα νευρα μου. τωρα εχω κολλησει στη τελευταια μαχη με τον riku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Futuridium EP, απίστευτα δύσκολο (το έχουν τελειωσει 0% στο Steam, 0.01% στο PSN, 0.06% από trophy hunters), αλλά πάντα επιστρεφω σε αυτό αφού έχει ένα από τα καλύτερα soundtrack που έχω ακούσει. Και το έχω βάλει σκοπό να μπω στο 0.06% https://www.youtube.com/watch?v=-ake87eloE0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αυτό το καιρό παίζω Zelda: BOTW ενώ μου έχουν μείνει και 2 επεισόδια του The Walking Dead: A New Frontier που μάλλον θα παίξω σε λίγο. Επίσης σήμερα ξεκίνησα και το Attack on Titan: Wings of Freedom μιας και τελείωσα την 2η σεζόν του anime και μου άνοιξε η όρεξη για περισσότερο AoT . Απλό και εύκολο μου φαίνεται ακόμα και στο hard, αλλά εξιστορεί ωραία τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Και η χρήση του 3d maneuver gear είναι φοβερή και εθιστική. Το μόνο που πραγματικά μου λείπει είναι τα επίσημα soundtracks... Απορώ πήραν όλα τα δικαιώματα για το voice acting και δεν μπορούσαν να βάλουν και την original μουσική? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και στα Naruto παιχνίδια το ίδιο ισχύει. Ολα καλά εκτός από το soundtrack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα