Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα να συνεχίσω το απόλυτο action παιχνίδι το οποίο δεν έχω ιδεα ποσες φορες εχω τερματίσει στο PS3.. Αυτη την φορά έχω βάλει στο μάτι το platinum και είμαι προς το τέλος του very hard πριν περάσω στο master ninja.

ninja-gaiden-sigma-Plus_ver_PSVITA_US_ES

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το the order 1886.Πολυ με προβληματισε το παιχνιδι.Μπορουσε να ειναι παιχνιδαρα αλλα δεν τα καταφερε.

Παντως ο οπτικος τομεας του παιχνιδιου ειναι φοβερος.

• Like 3
Δημοσ.

το B.F.1 Δεν με αφήνει να παίξω τίποτα άλλο εδώ και περίπου ένα μήνα που το απέκτησα .... νομίζω θα λιώσει το Dvd...

Δημοσ.

Adam's Venture Origins. Σχετικά εύκολοι οι γρίφοι του για μένα που γενικά δεν τό'χω με τα adventure...

Δημοσ.

Αν και συνεχίζω on and off με το Persona Q: Shadow of the Labyrinth (που προχωράει αρκετά γρήγορα λόγω των ψηλών level απο το προηγούμενο playthrough), δυστυχώς δεν άντεξα και ξεκίνησα το Persona 5. 

Έχοντας κλείσει περίπου 10 ώρες μέχρι τώρα, οι εντυπώσεις είναι γενικά θετικές. Οι μάχες είναι αρκετά πιο streamlined απο προηγούμενα Persona games, η παρουσίαση και το art του παιχνιδιού είναι αψεγάδιαστα, οι χαρακτήρες αρκετά developed (αν και αυτό είναι pretty much standard της σειράς απο το Persona 3 και μετά), ενώ οι "διευκολύνσεις" που πρόσθεσαν για τους νέους παίκτες είναι αρκετά χρήσιμες (βλ. map GPS και Thieves' Guild) χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά την γενική εμπειρία του παίκτη.

Είμαι επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το rework που έγινε στα social links/confidants, τον τρόπο παρουσίασης του progress στα story dungeons (και ότι πλέον δεν είναι randomly generated όπως ήταν το Tartarus του P3 - αυτή η λειτουργία έχει μείνει στο πιο... optional Mementos).

Μόνο αρνητικό (and even then, πολύ μικρή λεπτομέρεια) μέχρι τώρα είναι οι διάλογοι, προσέχω κάποια ορθογραφικά που είναι αδικαιολόγητα για εταιρία του μεγέθους της Atlus, καθώς και ορισμένα VO's τα οποία δεν ταιριάζουν με το παρουσιαστικό των χαρακτήρων.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και εχω ενα σκασμο προσφατα παιχνιδια, ειπα να ξεκινησω ξανα το Lost Odyssey στο Xbox 360. Το ειχα παιξει πριν καμια 8 ετια και το ειχα φτασει 3ο DVD.

Ευτυχως δεν θυμαμαι τιποτα. Το παιχνιδι ειναι απλα εξαιρετικο! Αν εισαι οπαδος των old school jrpg οπως Panzer Dragoon Saga, Skies of Arcadia, FF7-10 οπως ειμαι εγω τοτε το παιχνιδι αυτο θα σου αρεσει πολυ. 

Κατα την γνωμη μου ενα απο τα καλυτερα δειγματα JRPG που υπαρχουν. Κριμα που ηταν μονο Xbox 360 exclusive. Βεβαια τρεχει και σε Xone και μαλιστα το ειχε δωσει και η MS δωρεαν καποια στιγμη.

Επισης οτι και να πω για τις εκπληκτικες ιστοριες (ονειρα) του πρωταγωνιστη θα ειναι λιγο.

https://www.youtube.com/watch?v=OYN8VLAAyvk

• Like 2
Δημοσ.

70 ώρες, Shin Megami Tensei IV: Apocalypse, με έσκισε το τελικό boss για τρίτη φορά αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι το τελευταίο οπότε μπορώ να κάνω την κριτική μου. Κατά γενική προτίμηση το IV το αρχικό θεωρώ ότι είναι ανώτερο κυρίως γιατί αισθάνεσαι την "μοναξιά", το μυστήριο και το δέος κάθε νέας ανακάλυψης όπως επίσης και τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα του. Επίσης είναι απαραίτητο να το έχεις τελειώσει για να περάσεις στο Apocalypse αν θες να έχεις πραγματική σύνδεση με το περιβάλλον και τους χαρακτήρες που θα εμφανίζονται καθώς και αυτά που πέρασαν στο πρώτο παιχνίδι. 

Για το ίδιο το Apocalypse θα πω ότι είναι και αυτό απλά φανταστικό. Λίγα πράγματα θα άλλαζα και αυτά θα ήταν περισσότερο στη σειρά που μας παρουσιάστηκαν. Λίγο από εδώ και λίγο από εκεί και θα ήταν απλά τέλειο. Είναι πολύ πιο "συμβατικό" από το πρώτο IV στο ότι έχει και πολλά ανάλαφρα στοιχεία και αυτό σε κάνει να μην αισθάνεσαι τόσο την μαυρίλα και σαπίλα που κυριαρχεί (που για εμένα είναι λάθος αλλά κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη). Η μουσική του επένδυση έχει δώσει ρέστα, το πρώτο IV ήταν ήδη αντάξιο του Nocturne και το Apocalypse έχει ολόκληρο το soundtrack του IV και επιπλέον το δικό του soundtrack που είναι επίσης το ίδιο μεγάλο και πραγματικά άψογο. Ανετα μέσα στα καλύτερα OST παιχνιδιών γενικότερα ever.

Από την άποψη του gameplay έχουν γίνει ορισμένες μικρές αλλά σημαντικές τομές που βοηθούν στο να αναδειχθεί το σύστημα μάχης. Το πρώτο IV το damage ήταν υπερβολικό και ήταν κυρίαρχος πάνω από οτιδήποτε άλλο. Πλέον όλα μετράνε και με αρέσει παρά το γεγονός ότι οι μάχες δεν είναι τόσο γρήγορες πλέον. Το design είναι το ίδιο αλλά έχει καλύτερη ροή λόγο ανασχεδιασμένου από αρτιστικής πλευράς overworld που απλά βλέπεις και ξεχωρίζεις πιο καλά τις λεπτομέρειες στο χάρτη.

TLDR: Αγοράστε το άφοβα και αν δεν παίξατε το πρώτο IV πάρτε τα πακέτο. Αξίζει με τα χίλια.   

• Like 2
Δημοσ.

Τελείωσα το Uncharted 3 και το Left Behind.

Το Uncharted 3 λίγο με κούρασε παραπάνω απ'τα προηγούμενα, αλλά καλό και αυτό, και ωραίο το setting.

Για το Left Behind τι να πω; Ένα έπος και μισό.

• Like 1
Δημοσ.

Rise of the Tomb Raider. Tελειωσα τη βασικη ιστορια και το πρωτο dlc το Baba Yaga. Αμεταβλητες οι εντυπωσεις μου σε σχεση με την προηγουμενη ενημερωση. Προκειται για ενα πολυ καλοφτιαγμενο και απολαυστικο παιχνιδι, που με λιγη παραπανω προσοχη στην ιστορια του, θα μπορουσε να κοιταξει στα ματια το Uncharted.

• Like 1
Δημοσ.

φτανοντας στο 90% του ΝΙΟΗ και κοντευω για πλατ, αρχισα παλι neverwinter new char, το παιχνιδι ειναι πιο γεματο απο ποτε και σκαει νεο expansion soon, μαλλον θα τελειωσω και αυτες τις μερες το walking dead s3

Δημοσ.

Super Smash Bros Brawl

το βαλαμε εκει που εριχνε χαλαζι με τα μικρα και ριξαμε πολυ γελιο.

Το γουιιιι αξιζει ακομη τα λεφτα του για οποιον δεν το εχει και δεν εχει και γουιιι γιου.

Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μενω ακομη ανυδος για το τι ομορφες πιστες εχει, ακομη και σε συγκριση με το καινουργιο ΣΣΒ. Το καλυτερο ολων παραμενει το τι εκπληξεις σκανε που και που στις πιστες. Εαν το τσιμπισετε δοκιμαστε το,  οποιος δεν το ξερει θα το θαυμασει!

Δημοσ.

Εβαλα το killing floor 2 που ειχε φρι στο πσ4 αλλα κανει μια ωρα να βρει παικτες στη ευρωπη για ον λαιν, κανω κατι λαθος; η απλα δεν παιζει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...