Koromaru Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τελείωσα πρόσφατα: Στο PC: Oddworld:Abe's Oddysee (επιτέλους ) Στο PS3: Uncharted 1, Uncharted 2 Τώρα παίζω στο PS3: -Uncharted 3 -Siren Blood Curse -παίζω και εγώ το Alien : Isolation, η έκδοση του οποίου για το ps3 είναι απαράδεκτη... Ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει προβλήματα με framedrops και screen tearing και ούτε και τα παρατηρώ, αλλά εδώ υπάρχει μεγάλο θέμα. Παρ'όλα αυτά θέλω να το συνεχίσω γιατί μου αρέσει μέχρι στιγμής. Μετά το Uncharted 3 σειρά έχουν to Left Behind (DLC του The Last of Us) και το Okami HD. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξεκίνησα το Syberia 3 στο PS4. Not bad!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Επιτελους μετα απο 2 μηνες που ειμαι κατοχος PS4 ξεκινησα το Bloodborne! Απλα μια επικουρα!!!! Ατμοσφαιρα που σου κοβει την ανασα! Συντομα ξεκιναω και το Doom στο PC μετα απο τοση αναμονη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Στο 3ds το Xenoblades. Ένα εφταωράκι μέχρι τώρα, πολύ καλές εντυπώσεις. Αλλα νωρίς ακόμα να κρίνω σεναριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Rise of the Tomb Raider στο ps4 pro. Ιστορια κατω του μετριου, Λαρα overpowered απο νωρις, level design- ηχος πολυ ψηλα, οι μηχανισμοι του οι γνωστοι (απολαυστικοι) απο το reboot και το Pro δειχνει τα δοντια του. Οφθαλμολουτρο κανονικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το καινούργιο DLC του Shovel Knight "Specter Of Torment". Μου εμεινε το Speedrun πριν το 100% edit: μου είχε μείνει Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από xaerialtwistx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Έχει τελειώσει κάνεις το gta v με 100% ; Γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Προσωπικά όχι γιατι δεν μου αρέσει η σειρα, αλλα έχω φιλους που το εχουν τελειωσει. Ειναι ευκολος τιτλος, απλα απαιτει πολλες ωρες και εχει καποια trophy που μπορει να σου ξεφυγουν όπως ο αγώνας με το McKenzie Field Hangar που τον ξεκλειδωνεις μονο με τον Trevor, τα 5 rampages (παλι μονο με τον Trevor) και το οτι πρεπει να τελειωσεις αρκετες αποστολες με χρυσο μετάλλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandro_lima Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Skyrim (PS3), μιας και την πρώτη φορά που το είχα παίξει, το είχα αφήσει στη μέση. Επίσης, το πολύ καλό Hitman (full season). Στα προσφάτως παιγμένα, το άψογο Dishonored 2 (Ps4), όπου η Arkane Studios δίνει πάλι ρέστα.... Από sports, το εξαιρετικό φέτος Pes2017, που παίζεται βέβαια όλη τη χρονιά...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Επιτέλους τερμάτισα το Persona Q: Shadow of the Labyrinth στο 3DS, με το ρολόι να γράφει κάπου 65 ώρες στο level 70-κάτι κατά μέσο όρο (Persona 3 path). Ενώ έλεγα να συνεχίσω με Persona 3 ή Persona 5, με βλέπω να κάνω και το P4 path για τα έξτρα καλούδια του NG+ πρώτα... Πάντως μπράβο στους dev, πήραν την ήδη καλή συνταγή των Etrian Odyssey και την τελειοποίησαν, σε βαθμό που θα μου φανεί παράξενο όταν συνεχίσω το Etrian Odyssey 4: Legends of the Titans 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihawk88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Resident evil origins collection αυτή την περίοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Nioh + horizon στα τελειωματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 καλησπερα σε ολη την παρεα σας...θα ηθελα λιγο τα φωτα σας....τελευταια εχω χασει τελειως την ορεξη μου για video games περισσοτερο λογο δουλειας και κουρασης...δυστηχως δουλευω νυχτα και οσο ελευθερο χρονο εχω (2-3 ωρες την ημερα) δεν εχω καμια ορεξη να παιξω...βασικα ενω μου λειπει καποιες φορες αυτο το πραγμα μολις βαζω ενα παιχνιδακι μετα απο μιση ωρα το πολυ εχω κουραστει και δεν εχω κουραγιο.Τα φωτα σας λοιπον τα θελω μπας και εχετε να μου προτεινεται καποιο αναλαφρο παιχνιδι ειτε για ps4 ειτε για pc...ειτε ειναι racing ειτε ειναι fps ας ειναι οτι θελει αρκει να μπορεσει να μου κανει το κλικ και να μην με κουραζει.Εσεις αν βρισκοσασταν στην θεση μου τι θα βαζατε να παιξετε?Και μιας και ειμαι εκτος θεματος με το μοναδικο μου ασχολουμαι τους τελευταιους μηνες και αυτο λιγοστες ωρες την εβδομαδα ειναι το football manager 17.Περιμενω λοιπον τις προτασεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Uncharted έχεις παίξει; Δεν είναι μεγάλα σε διάρκεια, η δυσκολία τους είναι μέτρια και λόγω του κινηματογραφικού προσανατολισμού που έχουν σε story και δράση παίζονται ευχάριστα χωρίς να κουράζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 καλησπερα σε ολη την παρεα σας...θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.... τελευταια εχω χασει τελειως την ορεξη μου για video games περισσοτερο λογο δουλειας και κουρασης...δυστηχως δουλευω νυχτα και οσο ελευθερο χρονο εχω (2-3 ωρες την ημερα) δεν εχω καμια ορεξη να παιξω...βασικα ενω μου λειπει καποιες φορες αυτο το πραγμα μολις βαζω ενα παιχνιδακι μετα απο μιση ωρα το πολυ εχω κουραστει και δεν εχω κουραγιο. Τα φωτα σας λοιπον τα θελω μπας και εχετε να μου προτεινεται καποιο αναλαφρο παιχνιδι ειτε για ps4 ειτε για pc...ειτε ειναι racing ειτε ειναι fps ας ειναι οτι θελει αρκει να μπορεσει να μου κανει το κλικ και να μην με κουραζει. Εσεις αν βρισκοσασταν στην θεση μου τι θα βαζατε να παιξετε? Και μιας και ειμαι εκτος θεματος με το μοναδικο μου ασχολουμαι τους τελευταιους μηνες και αυτο λιγοστες ωρες την εβδομαδα ειναι το football manager 17. Περιμενω λοιπον τις προτασεις σας. Telltale παιξε οσα δεν εχεις τελειωσει, μπατ-μαν πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα