Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Walking Dead: a new frontier, τελειωσα το 1ο επ, πολυ καλο αν και μικρο 1ωρα+ κατι ψιλα

το περιμενω να βγει ολοκληρη η σεζον σε δισκακι και θα το παρω

Δημοσ.

το περιμενω να βγει ολοκληρη η σεζον σε δισκακι και θα το παρω

Να το παρεις, τελειωσα και το 2ο επ, μου αρεσε περισσοτερο απο το 1ο  :P σημερα-αυριο που θα τελειωσω και το 3ο θα γραψω αναλυτικα, γενικα μου αρεσε

Δημοσ.

Μετα τα The Last Guardian και Amnesia A machine for pigs σειρα εχει το Resisent Evil Origins για Ps4 ξεκινωντας απο το Zero!

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω ranchet and clank επιτελους. Ωραιο παιχνιδακι για 2 ωριτσες που εχω παιξει μεχρι τωρα, τιμιοτατο και στα γραφικα του και στο πως περναει ευχαριστα η ωρα. Το εχω σαν "δευτερο" γτ ειδα οτι ειναι γυρω στις 10 ωρες. Παραλληλα παιζω rocket leugeu και αυριο θα προστεθει και το syndicate απο φιλο, που αν και τα ψιλοβαριεμαι τα ac πια, θα του δωσω μια ευκαιρία

Δημοσ.

Και εγω ξεκιναω zombi, sniper elite 3 και dead island απο τις προσφορες.με τα 2 πρωτα ευχαριστημενος το τελευταιο θα παιξει πιο μετα

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετα ικανοποιημενος για ubisoft και τιμη. Οκ τα γραφικά ετσι κ ετσι (για οποιον ενδιαφερεται πολυ για αυτα) αλλα μεχρι τωρα ειναι αρκετα καλο

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Wii

Metroid prime

Mario Galaxy

Super Mario Bros

PC

Dishonored

Far cry primal

Gta 5

Hitman

Mad max

Android

Syberia 2

Bloons TD 5

Μπορεί να περάσει βδομάδα που δεν θα παίξω ούτε λεπτό γιατί δεν έχω χρόνο μπορεί να κάτσω και ένα 5ωρο όταν θα έχω. Εξαιρετικα όλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα κοπων και βασανων ολοκληρωσα τα ξημερωματα, τη βολτα στο Sevastopol. Για το Αlien Isolation φυσικα ο λογος, το οποια επαιξα στο ps4 στο Ηard και το οποιο μου χαρισε μια ανεπαναληπτη, κλειστοφοβικη, ωμη, αγχωτικη survival horror εμπειρια. Kαλυτερο στα ματια μου και απο το κορυφαιο πρωτο dead space, με μια προσεγγιση πολυ πιο ρεαλιστικη που με ικανοποιησε απιστευτα. Α.Ι του xenomorph-art direction-sound design στη στρατοσφαιρα και και ως τον διαστημικο γιγαντα KG348 μη σου πω..

Ενα παιχνιδι πιστο στη φιλοσοφια της ταινιας του Scott απο το μακρινο 1979, το οποιο συστηνω σε καθε πιστο του ειδους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...