Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφησα στην ακρη το DLC του Bloodborne γιατι με ζορισε το πρωτο boss στο NG+ και επιασα το Horizon που με κερδισε και αυτο γρηγορα.. Προς το παρων η δουλεια παει για σερι μεχρι να τελειωσω το Horizon και μετα βλεπουμε.. λογικα θα τελειωσω το dlc του Bloodborne, και μετα θα ξαναπιασω το TLOU και για το τελος αφηνω το Witcher 3 που το εχω αφησει και αυτο καπου στα ενδιαμεσα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς έχω φάει κόλλημα με το Heroes Of The Storm , έψησα και κάτι φιλαράκια και τρώμε ξύλο παρέα κάθε βράδυ και θυμάμαι τα παλιά που έπαιζα με φίλους :D 

Οπότε δεν ακουμπάω τίποτα άλλο (αν και θέλω κάποια στιγμή να τελειώσω το Witcher 3 μήπως και παίξω και το expansion )

Παρελαβα προχθες nioh,horizon z d και bloodborne.Εχω dragon age απειραχτο το οποιο θελω να παιξω και κοντευω να τελειωσω τωρα uncharted 4.

Και σε 1 μηνα ξεκιναω σεζον για δουλεια.Αντε γεια.

Παρελαβα προχθες nioh,horizon z d και bloodborne.Εχω dragon age απειραχτο το οποιο θελω να παιξω και κοντευω να τελειωσω τωρα uncharted 4.

Το τελευταίο δεν ήταν ανάγκη να μας το πεις.

Εν ολίγης πήρες παιχνίδια για τον Χειμώνα που μας έρχεται.. :P

Παιδιά έχει χαθεί η μπάλα... Με τον απειροελάχιστο χρόνο που έχω για gaming, παράτησα προσωρινώς το witcher 3 και ξεκίνησα να βοηθάω τον γιό μου σε coop mode στο Knack (το τελειώσαμε). Οφείλω να παραδεχτώ ότι περιμένω το Knack 2 με ανυπομονησία (παρότι δεν ταιριάζει στην ηλικία μου  :unsure: ). Παράλληλα τα βράδια έχω ξεκινήσει και το Everybody's gone to the rapture...

τελειωσα το bordelands στο one μεσω bc παρολο που εχω το borderlands 2 και το prequel να περιμενουν θα τα αφησω λιγο γιατι με μπουχτησε το borderlands. Μου εκανε εντυπωση η διαρκεια του αλλα μετα απο καποιο διαστημα γινεται βαρετο. τωρα θα σινεχισω το horizon zero dawn

τελειωσα το bordelands στο one μεσω bc παρολο που εχω το borderlands 2 και το prequel να περιμενουν θα τα αφησω λιγο γιατι με μπουχτησε το borderlands. Μου εκανε εντυπωση η διαρκεια του αλλα μετα απο καποιο διαστημα γινεται βαρετο. τωρα θα σινεχισω το horizon zero dawn

Solo το βαριέσαι αρκετά αλλά σε co-op το παιχνίδι απογειώνεται.ΙΜΟ το 2 είναι απείρως καλύτερος τίτλος. Έχω παίξει και τις 3 δυσκολίες με την τελευταία να χρειαστώ να ψάχνομαι για synergy με skills, συνδυασμός damage με number info και γενικά το έχουν κάνει επιστήμη κάποιοι borderlands fans σχετικά με τα skill mechanics. Μέχρι και excel με συναρτήσεις για damage calculator έχουν φτιάξει. :-D

• Like 1

Solo το βαριέσαι αρκετά αλλά σε co-op το παιχνίδι απογειώνεται.ΙΜΟ το 2 είναι απείρως καλύτερος τίτλος. Έχω παίξει και τις 3 δυσκολίες με την τελευταία να χρειαστώ να ψάχνομαι για synergy με skills, συνδυασμός damage με number info και γενικά το έχουν κάνει επιστήμη κάποιοι borderlands fans σχετικά με τα skill mechanics. Μέχρι και excel με συναρτήσεις για damage calculator έχουν φτιάξει. :-D

Μακραν ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, το εχω τερματισει με καθε χαρακτηρα, mechro <3 solo / παρεα so much fun

• Like 1

Μετα απο μεγαλη αποχη κ ειδικα απο το console gaming εχω ξεκινησει απο τα βασικα διαμαντια.

Game ανα βδομαδα:

The Last of Us-Finished

Uncharted 1-Finished

Uncharted 2-Finished

next station:

Uncharted 3

Uncharted 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...