Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αξίζουν αυτά τα πιστόλια η καλύτερα perfect shot? Υπάρχουν παιχνιδια που τα αξιοποιούν στο έπακρο?
Bagerisu Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 MGS 5... έστω και αργά το τσίμπησα σε ιδανική τιμή και δεν λέω να ξεκολλήσω. Έπος!!!
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Zelda Breath Of The Wild!!! ΕΠΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 1
panossar95 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Κατεβασα σήμερα την goty του ροκετ λιγκ για ps4, οποιος θελει να παιξουμε ας στείλει πμ να βοηθησει κιολας
pgavalito Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Χθες βράδυ παίδες τερμάτισα το Metro 2033 Redux. Σήμερα πιάνω Battlefield Hardline. Ξέρω, παλιά παιχνιδάκια αλλά τώρα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ
NickTG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Συνεχίζω Dark Souls στο PC με αργούς ρυθμούς. Αξίζει και τώρα να το παίξει κάποιος. Στο 3DS παίζω σιγά σιγά το Legend of Zelda: A Link Between Worlds όπου Μόλις πήγα στον παράλληλο κόσμο. Στο Wii U βγάζω κάθε φορά από 1 ή 2 cups στο Mario Kart. Στο Xbox One τελείωσα την Ultimate Edition του Gears of War και ψάχνω τις τελευταίες Cog Tags. Ίσως πάρει σειρά το Wasteland 2. Παράλληλα βάζω και λίγο Pokémon στο DSi. Ελπίζω να μειώσω λίγο αυτά που έχουν μείνει! 3
panossar95 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Χθες βράδυ παίδες τερμάτισα το Metro 2033 Redux. Σήμερα πιάνω Battlefield Hardline. Ξέρω, παλιά παιχνιδάκια αλλά τώρα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ Το μετρο ειναι τελειο, πολυ καλο στορι
Greygore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τελικά αντί του Layton πήρε σειρά το Persona Q: Shadow of the Labyrinth στο 3DS, είπα να δω αν είχα παλιό save στο cartridge και κατάληξα να παίζω κανένα 3ωρο χαλαρά . Πολύ όμορφο το "πάντρεμα" που κάνανε μεταξυ Persona και Etrian Odyssey, και οι βελτιώσεις στα mechanics των dungeons είναι αρκετά χρήσιμες. Το μόνο "θέμα" που έχω είναι πως χρειάζεται 2ο playthrough για το full experience αλλά... ένα floor τη μέρα, που θα πάει... Στα ενδιάμεσα παίζει και λίγο Let It Die στο PS4, πολύ ενδιαφέρον theme και art direction/design, δεν είμαι πολύ fan των offline raids απο άλλους παίκτες αλλά... Ελπίζω να μειώσω λίγο αυτά που έχουν μείνει! Ο ατελείωτος πόλεμος ενάντια στο backlog 1
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ο οποίος πόλεμος είναι χαμένος από τώρα αλλά θέλω να ελπίζω! 2
Arikado Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Breath of the wild στο wiiu(ερωτας)!!! Ενω τελειωνω το The Last of Us στο PS4 και μετα σειρα εχει το The Last Guardian!
Πανος999 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ξεκινησα το Heavy Rain κ το τερματισα μπαμ μπαμ..Φοβερο παιχνιδακι..Δεν μπορω να πω το ιδιο κ για το Beyond two souls που ξεκινησα μετα..Δε με τρελανε κ το αφησα στη μεση!
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τελείωσα 101% το Super Meat Boy το οποίο είναι άθλος από μόνο του και ειμαι υπο σκεψη να παω για το platinum με μόνο ανατρεπτικο παραγοντα την αφοσιωση που πρεπει να δωσεις στο παιχνιδι μιας και δεν εχω τοσο χρονο. Το παιχνιδι παντως ειναι ότι πρέπει για κάποιον που θελει μια αληθινη πρόκληση. Μια εικόνα χίλιες λέξεις 3
Edel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αγόρασα το overwatch, έλιωσα το ΣΚ, απίστευτο FPS, άκρως ανταγωνιστικό ! Συν το μπόνους των πολλών χαρακτήρων και διαφορετικών κλάσεων μέχρι να τους δοκιμάσεις όλους μπορείς να πάιζεις για πολύ καιρό. Η Μπλίζαρντ παρέδωσε μαθήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα