klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ενώ στα πιο... core (βλ. Σαββατοκυρίακο) άρχισα επιτέλους το Dark Souls 3. Oh boy. Καλή τύχη. Αν το πάς για απλό playthrough τότε καλύτερα πάνε blind και το πολύ δές λίγο για το fire longsword για να μη γίνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Αν πάς για 100% μπορείς να αποφύγεις τα 3 playthroughs για τα rings. Just so you know. Δε ξέρω τι εμπειρία έχεις απο το franchise αλλα είναι απο αυτά τα games που πρέπει να περάσουν μερικές ώρες για να τα εκτιμήσεις. Όπως και με το bloodborne και όλα τα souls games. Θυμάμαι κάποτε μου είχε προτείνει ο ikaruga (αν δε κάνω λάθος) το dark souls και δεν είχα αντέξει πάνω απο 2 ώρες την "ελευθερία" του παιχνιδιού. Μου πήρε 2 χρόνια νομίζω για να ξαναπιάσω souls game, να του δώσω ένα καλό δεκάωρο να συνηθίσω και τελικά να κυνηγήσω το platinum σε όλα τα παιχνίδια της σειράς. Σε γενικές γραμμές είναι απίστευτα πιο streamlined σε σχέση με το 1-2 οπότε αν έχεις ασχοληθεί με αυτά, το 3 θα σου φανεί παιχνιδάκι. Εγώ συνεχίζω ασταμάτητα το DA:Inquisition. Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως δεν έχω πιάσει αυτό το ΕΠΟΣ εδώ και τόσα χρόνια. Ξεκινάω να κάνω ένα δευτεροτρίτο side quest επειδή δεν έχω χρόνο/διάθεση για progress και καταλήγω να παίζω ολόκληρο campaign μερικών ωρών. Λέω να ψάξω μερικά collectibles, μπαινω σε μια σπηλία και ξεκινάει ένα questline που μου τρώει όλη τη μέρα. Μου δίνει την αίσθηση οτι ΚΑΘΕ γωνιά του χάρτη έχει κάτι ουσιαστικό. Δεν έχει σαβούρα και νεκρές περιοχές. Ανοίγω περιοχές που με βάση το main quest θα έπρεπε να τελειώνουν σε μισή ώρα και ψάχνοντας όλο το χάρτη καταλήγω να παίζω ώρες. Μιλάω με έναν τυχαίο τύπο, κάνω κάτι fetch quests και καταλήγω να παλεύω ένα μισάωρο με έναν abyssal dragon που σκάει απο το πουθενά και άλλα παιχνίδια θα τον είχανε για τελικό boss. Είναι πραγματικά απίστευτο το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Απο τη στιγμή που αποφάσισα να παίξω "single player" και να αφήσω όλα τα υπόλοιπα μέλη του party στο ΑΙ το παιχνίδι έχει γίνει απο τα καλύτερα που έχω παίξει. Το pause σύστημα μάχης με αηδιάζει και είναι αυτό που με κρατούσε πίσω τόσο καιρό. Αλλα τελικά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις πουθενά στο game. Καθόμουν και έκανα ταρζανιές και έπαιζα με rotation όλο το party στην αρχή και είχα αηδιάσει. Τελικά απλά κάθομαι ήρεμα με το rogue μου απο πίσω, έχω τα abilities του υπόλοιπου party στο ΑΙ να καλύπτουν στερεοτυπικά τα tank/cc/heal που χρειάζομαι και απολαμβάνω το παιχνίδι. Μπορώ να πώ οτι ο κόσμος του Inquisition είναι στα ίδια και μάλλον και σε καλύτερα επίπεδα με το Witcher 3. Είναι μια σύγκριση που δεν περίμενα να κάνω ποτέ μιας και το Witcher "τερμάτισε" την ποιότητα στα παιχνίδια αλλα το inquisition είναι μια απίστευτη έκπληξη. Μου φαίνεται απίστευτο που σχεδόν τα πάντα συνδέονται τόσο καλά μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι χωρίς premade "κεντρικό" χαρακτήρα. Αν το σύστημα μάχης ήταν πιο ανεκτό θα μιλούσα για παιχνίδι δεκαετίας. Δε θέλω να φαντάζομαι πόόόσες ακόμα ώρες θα δίνει η GOTY έκδοση. Κάθε λίγο και λιγάκι νομίζω οτι τερματίζω γιατί τα cinematics/levels είναι σε υπερβολικά καλά επίπεδα και τελικά απλά βγάζω ένα side quest. Δεν έχω λόγια (η μάλλον απο το wall of text έχω πάρα πολλά λόγια). Anw. Back to gaming. Είμαι πολύ περίεργος σε ποιο "σημείο" του παιχνιδιού είμαι αλλα δε γκουγκλάρω για να μη φάω σποιλερ. Προτιμώ να έρθει μόνο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω ξεκινήσει το Metal Gear Solid 2 το Patriots. Είχα παίξει περισυ το 1ο και τώρα με έχει πιάσει δέος. Ακόμα στην αρχή είμαι σχετικά στο Plants part. Έκλεισα τη προηγούμενη εβδομάδα 170 ώρες στο Witcher 3, τελείωσα το βασικό παιχνίδι και θα μπω στα expansions. Για εμένα το Witcher 3 είναι ένα έπος που δε θα το βαρεθώ ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Oh boy. Καλή τύχη. Αν το πάς για απλό playthrough τότε καλύτερα πάνε blind και το πολύ δές λίγο για το fire longsword για να μη γίνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Αν πάς για 100% μπορείς να αποφύγεις τα 3 playthroughs για τα rings. Just so you know. Δε ξέρω τι εμπειρία έχεις απο το franchise αλλα είναι απο αυτά τα games που πρέπει να περάσουν μερικές ώρες για να τα εκτιμήσεις. Όπως και με το bloodborne και όλα τα souls games. Πάντα blind τα πρώτα playthroughs των Souls Έχω ήδη 100%ρίσει τα DS1, DS2, BB, ενώ είχα επίσης προχωρήσει αρκετά στο SotFS, αλλά πλέον δεν υπάρχει ώρα ούτε για casual playthrough (ας είναι καλά κάτι crunch periods 14ωρα και βάλε ημερήσια...), οπότε βλέπω το DS3 να παίρνει τον δρόμο του Old Hunters/SotFS και να μένει στο πρώτο playthrough Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε τόσο πολύ το DA:I, είχα αρχικά μεγάλο θέμα με το ενδιαφέρον, καθώς στην αρχική περιοχή του παιχνιδιού (Hinterlands) τα side quests τα βρήκα τόσο... αδιάφορα/inconsequential/stretched out που απλά δεν μπορούσα να μείνω focused και να συνεχίσω. Ευτυχώς το παιχνίδι παίρνει τα πάνω του μόλις φύγεις απο εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εlite sniper 4 , πολυ καλυτερο απο τον προκατοχο του σε ολα τα σημεια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ξεκίνησα YAKUZA 0, ΠΟΛΥ καλό! κανα 3ωρο έχω παίξει συνολικά. γενικά μου έχει αναβιώσει πολύ συνεσθήματα shenmue! story δε συγκρίνω γιατί ούτε που θυμάμαι πως ήταν το shenmue πριν τόσα χρόνια. δεν έχω ξαναπαίξει Yakuza αλλά είναι mast buy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκίνησα far cry primal και Mario Galaxy. Θα με κρατήσουν αρκετό καιρό παιχνιδαρες και τα 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εν όψει του Zelda Breath Of The Wild, τιμάω το Zelda Twillight Princess HD Έπος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αφού τέλειωσα το Dragon Age με ένα αρκετά μεγάλο παρτ απο τα side quest του, είπα να δω κάτι πιο action και έπιασα το lords of the fallen. Ντάξει. Προφανώς δε συγκρίνεται με souls/bloodborne αλλα καλό ήταν για τις 20 ωρες που κράτησε. Το πήγα και εντελώς blind όπως προσπαθώ να παίζω πλέον όλα τα games χωρίς να σκάω για achievements κτλ, οπότε είχε και αυτό το ενδιαφέρον του. Τώρα είμαι στο hover και δεν έχω πραγματικά ιδέα τι να παίξω. Μάλλον θα συνεχίσω το rise of the tomb raider ή θα πιάσω το mgs V. Εκτός αν συνεχίσω το πάνω / κάτω hover στο game list και καταλήξω στο pneuma που θέλω να φεύγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 μια και πηρα καλο υπολογιστη για πρωτη φορα στη ζωη μου, τον τιμαω παιζοντας το wind waker στο dolphin, για μετα λεω το twillight princess αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας... ωραιος ο dolphin αλλα θα επρεπε να ηταν λιγο περισσοτερο dummy friendly...δλδ αρκετα πραγματα στις ρυθμισεις θα πρεπει να ψαχτεις στα φορουμ για να παιξει το παιχνιδι σωστα...θα μπορουσαν να τα δινουν ολα απευθειας... εχω βρει και οδηγιες για το skyward sword χωρις wiimote, αλλα δεν ελπιζω και πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 μια και πηρα καλο υπολογιστη για πρωτη φορα στη ζωη μου, τον τιμαω παιζοντας το wind waker στο dolphin, για μετα λεω το twillight princess αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας... ωραιος ο dolphin αλλα θα επρεπε να ηταν λιγο περισσοτερο dummy friendly...δλδ αρκετα πραγματα στις ρυθμισεις θα πρεπει να ψαχτεις στα φορουμ για να παιξει το παιχνιδι σωστα...θα μπορουσαν να τα δινουν ολα απευθειας... εχω βρει και οδηγιες για το skyward sword χωρις wiimote, αλλα δεν ελπιζω και πολλα... Το skyward sword είναι φτιαγμένο για το wiimote. Χωρίς αυτό το παιχνίδι χάνει πάρα πολύ. Πάρε ένα wiimote Nunchuck με 15 ευρώ και θα είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τελειωσα το killzone mercenary και ξεκινησα το resistance burning skies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ παιδιά ξεκίνησα το Witcher 3 χθες το βράδυ και με πήρε 5 το πρωί. Χωρίς να έχω δει πολλά, καθώς έφαγα κάμποση ωρίτσα με τα tutorials και περιήγηση στην εξοχή για looting, εφαγα το κόλημμα της δεκαετίας!!! Προβλέπεται να με διώχνει η γυναίκα μου από το σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roditis82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 1) resident evil 7 2) Bloodborne 3) Diablo III (το καψιμο δεν τελειώνει...) Εγώ παιδιά ξεκίνησα το Witcher 3 χθες το βράδυ και με πήρε 5 το πρωί. Χωρίς να έχω δει πολλά, καθώς έφαγα κάμποση ωρίτσα με τα tutorials και περιήγηση στην εξοχή για looting, εφαγα το κόλημμα της δεκαετίας!!! Προβλέπεται να με διώχνει η γυναίκα μου από το σπίτι... ΧΑΧΑΧΑΧΑ παραλίγο να με διώξει και η δικιά μου....200+ ωρες έριξα.... αφου μου κάνει "διάλεξε η την Yennefer η εμένα" δεν κάνω πλάκα είχε μάθει τα name απο όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ο πάτος της Yennefer έχει κλείσει τα καλύτερα σπίτια.. αυτό έχω να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Uncharted 4.. Αλλα περιμενα κ αλλα ειδα...!! Δεν τρελαινομαι... Πολυ καλυτερα IMO τα προηγουμενα 3! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα