klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αφού κατάφερα να διώξω απο πάνω μου την κατάρα των achievements έχω πάρει σερί το backlog μου (και ότι βλέπω μπροστά μου). Τέλειωσα τα πολύ μικρά Never alone, Stories: path of destinies και το advanced warfare που δεν είχα ακουμπήσει και εχω διάσπαρτα παιχνίδια να παίζω on/off. Saint's row 4, destiny, sleeping dogs και λίγο rocket league στις βαρεμάρες. Χθες αποφάσισα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο Dragon Age: Inquisition. Μου δίνει την αίσθηση οτι θα φάω κάψιμο επιπέδου witcher και με φοβίζει λίγο, αλλα απο τη στιγμή που ένιωσα όλα τα core mechanics του μου έγινε πολύ πιο ευχάριστο. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να παίζει κανείς με το stop time αργότερα στο παιχνίδι η απλά είναι μια έξτρα επιλογή; Είμαι 6-7 ώρες in και προχώρησα χωρίς κανένα πρόβλημα παίζοντας μόνο με έναν χαρακτήρα και αφήνοντας τα υπόλοιπα (προσέχοντας τα items/skills) στο AI. Έχω ένα vanguard μπροστά, ένα shield/heal/cc mage και εγώ μαζί με το ΑΙ είμαστε archery ranged dps. Οποιαδήποτε πρόταση για το party καλοδεχούμενη. Re-spec δεν έχω βρεί/προσέξει ακόμα κάπου αλλα τα auto level που είχα βάλει στα πρώτα 2-3 lvl έβαλαν ότι νάναι και θέλω να τα αλλάξω -.- Επίσης αν υπάρχει κάποιο gold farming σημείο για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα, δε θα πώ όχι. Meanwhile σκέφτομαι να πιάσω και το alien isolation που είναι μικρό για να φύγει και αυτό απο τη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εχει πάρει φωτιά η "μηχανή" για το Shin Megami Tensei 4 apocalypse. Παράλληλα με το Dark Souls 3 το παίζω ως πιο κλασσικό RPG αλλά με εξίσου βαριά ατμόσφαιρα. Στο Dark Souls 3 είμαι σχεδόν στο τέλος του πρώτου run μου. Στο SMT είμαι στις 10 ώρες και δεν θέλω να το βάλω κάτω. Είναι γνώριμο και ταυτόχρονα πολύ διαφορετικό από το SMT 4 που είναι λίγο οξύμωρο για expansion. Σπάζομαι που άφησα στη μέση Witcher 3 και Xenoblade Chronicles X μιας και αυτά τα παιχνίδια απαιτούν από τον παίκτη τουλάχιστον ένα καλό δίωρο-τρίωρο τη φορά για να τα ευχαριστηθείς και δυστυχώς αυτός ο χρόνος είναι πολυτέλεια. Τα παραπάνω παιχνίδια μπορώ να τα παίζω άνετα ακόμα και για λίγο. Φαντάζομαι ότι από το καλοκαίρι που θα χαλαρώσει λίγο το πνίξιμο να καταφέρω να τα συνεχίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 last guardian ξεκινησα αλλα το νοιωθω να με κουραζει, αρκετα διαφορετικο απο τη μαγεια του ico ή sotc, τεσπα δεν ασχοληθηκα και πολυ, θα το συνεχισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να παίζει κανείς με το stop time αργότερα στο παιχνίδι η απλά είναι μια έξτρα επιλογή; Είμαι 6-7 ώρες in και προχώρησα χωρίς κανένα πρόβλημα παίζοντας μόνο με έναν χαρακτήρα και αφήνοντας τα υπόλοιπα (προσέχοντας τα items/skills) στο AI. Έχω ένα vanguard μπροστά, ένα shield/heal/cc mage και εγώ μαζί με το ΑΙ είμαστε archery ranged dps. Οποιαδήποτε πρόταση για το party καλοδεχούμενη. Re-spec δεν έχω βρεί/προσέξει ακόμα κάπου αλλα τα auto level που είχα βάλει στα πρώτα 2-3 lvl έβαλαν ότι νάναι και θέλω να τα αλλάξω -.- Επίσης αν υπάρχει κάποιο gold farming σημείο για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα, δε θα πώ όχι. Meanwhile σκέφτομαι να πιάσω και το alien isolation που είναι μικρό για να φύγει και αυτό απο τη λίστα. Το pause φαντάζομαι εξαρτάται απο τι difficulty έχεις, όταν έπαιξα DA:I απο κάποιο σημείο και μετά (ειδικά σε encounters με πολύ burst damage), το pause ήταν πολύ χρήσιμο για queue heals και λοιπό damage control (εκτός αν στήσεις το AI των companion -τόσο- καλά ώστε να αντιδρουν "σωστά" σε όλες τις περιπτώσεις, που προσωπικά δεν είχα καταφέρει). Για respec υπάρχει αν θυμάμαι σωστά ένα amulet που μπορείς να αγοράσεις απο το banner δίπλα απο τον blacksmith (ονομάζεται Tactician's Renewal αν δεν κάνω λάθος) - το πρώτο μπορείς να το αγοράσεις με 1g, ενώ τα επόμενα είναι κάπου στα 350~ και είναι one-use item. Για gold farming, ένα χρήσιμο tip που μου είχαν αναφέρει (αν και ίσως έχει γίνει patched out) είναι να farm τα γουρούνια στο Emprise du Lion (αν έχεις βρει την συγκεκριμένη περιοχή). Τα pelts που ρίχνουν πωλούνται για κάπου 12g, μαζεύεις 5-6 per kill και έχουν αρκετά χαμηλό health. Για το Alien: Isolation, η διάρκεια ίσως είναι μεγαλύτερη απο όσο νομίζεις/λένε online, λόγω του ότι η AI του Alien είναι απρόβλεπτη (που σημαίνει πως το main "time waste" του παιχνιδιού - τα deaths - ίσως παρατείνουν την διάρκεια του παιχνιδιού περισσότερο απο το average ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο τον καιρο.. Bloodborne Bloodborne και παλι Bloodborne..Εχω εθιστει ασχημα με το game..Αφησα στην ακρη Witcher 3 και The Last of Us.. θα τα ξαναπιασω μολις τελειωσω το πρωτο run του Bloodborne.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlgorZeus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αφού κατάφερα να διώξω απο πάνω μου την κατάρα των achievements έχω πάρει σερί το backlog μου (και ότι βλέπω μπροστά μου). Τέλειωσα τα πολύ μικρά Never alone, Stories: path of destinies και το advanced warfare που δεν είχα ακουμπήσει και εχω διάσπαρτα παιχνίδια να παίζω on/off. Saint's row 4, destiny, sleeping dogs και λίγο rocket league στις βαρεμάρες. Χθες αποφάσισα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο Dragon Age: Inquisition. Μου δίνει την αίσθηση οτι θα φάω κάψιμο επιπέδου witcher και με φοβίζει λίγο, αλλα απο τη στιγμή που ένιωσα όλα τα core mechanics του μου έγινε πολύ πιο ευχάριστο. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να παίζει κανείς με το stop time αργότερα στο παιχνίδι η απλά είναι μια έξτρα επιλογή; Είμαι 6-7 ώρες in και προχώρησα χωρίς κανένα πρόβλημα παίζοντας μόνο με έναν χαρακτήρα και αφήνοντας τα υπόλοιπα (προσέχοντας τα items/skills) στο AI. Έχω ένα vanguard μπροστά, ένα shield/heal/cc mage και εγώ μαζί με το ΑΙ είμαστε archery ranged dps. Οποιαδήποτε πρόταση για το party καλοδεχούμενη. Re-spec δεν έχω βρεί/προσέξει ακόμα κάπου αλλα τα auto level που είχα βάλει στα πρώτα 2-3 lvl έβαλαν ότι νάναι και θέλω να τα αλλάξω -.- Επίσης αν υπάρχει κάποιο gold farming σημείο για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα, δε θα πώ όχι. Meanwhile σκέφτομαι να πιάσω και το alien isolation που είναι μικρό για να φύγει και αυτό απο τη λίστα. To Dragon Age το τερμάτισα στο normal κι από τα λίγα που θυμάμαι ειναι ότι το stop time δεν το χρειάστηκα καθόλου. Τους συντρόφους τους είχα στο αυτόματο και ηταν οκ. Σε πιο μεγάλο βαθμό δυσκολίας πιστεύω οτι θέλει περισσότερο ψάξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Dark Souls... Είχα φτάσει ως noobας πριν 3 χρόνια και μετά από 50 ώρες στους Smough και Ornstein, και μετά από άπειρο rage το παράτησα (χάνοντας και το save στο ενδιάμεσο...). Από τότε τερμάτισα το Bloodborne και αποφάσισα να τερματίσω το Dark Souls 1 και 2 για να παίξω μετά την GoTY του 3. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν σε 3 ώρες σκότωσα με 2-3 προσπάθειες Asylum Demon, Taurus Demon, Bell Gargoyles, Titanite Demon και Moonlight Butterfly! Τελικά το Bloodborne σε κάνει Άντρα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παίζω το Loadout στο PS4, δωρεάν παιχνίδι του στυλ Unreal Tournament όπου φτιάχνεις δικά σου όπλα. Επίσης παίζω και Street fighter 5 και killing floor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Dark Souls... Είχα φτάσει ως noobας πριν 3 χρόνια και μετά από 50 ώρες στους Smough και Ornstein, και μετά από άπειρο rage το παράτησα (χάνοντας και το save στο ενδιάμεσο...). Από τότε τερμάτισα το Bloodborne και αποφάσισα να τερματίσω το Dark Souls 1 και 2 για να παίξω μετά την GoTY του 3. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν σε 3 ώρες σκότωσα με 2-3 προσπάθειες Asylum Demon, Taurus Demon, Bell Gargoyles, Titanite Demon και Moonlight Butterfly! Τελικά το Bloodborne σε κάνει Άντρα! Πιο δυσκολο δηλαδη το Bloodborne απο τα D.S. ? Δεν εχω αγγιξει αλλα souls games γι αυτο ρωταω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πιο δυσκολο δηλαδη το Bloodborne απο τα D.S. ? Δεν εχω αγγιξει αλλα souls games γι αυτο ρωταω.. Θεωρώ ότι στην πρώτη σου επαφή με Souls παιχνίδια σου φεύγει η μαγκιά και ουσιαστικά ξεπαρθενεύεσαι! Οπότε το πρώτο που θα παίξεις σου φαίνεται και το πιο δύσκολο. Απλά νομίζω ότι η έλλειψη ασπίδας στο Bloodborne σε αναγκάζει να αλλάξεις τρόπο παιξίματος και να μάθεις να κινείσαι καλύτερα στο χώρο. Σίγουρα στο Bloodborne (και ποτέ άλλοτε σε game) δεν έφτασα στο σημείο rage που έχω φτάσει στο Blighttown και στους Ornstein και Smough... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geekas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παίζω Uncharted4 αυτό το μικρό έπος, και για την συνέχεια έχω την συλλογή των Bioshock καθώς εδώ και αρκετά χρόνια απείχα από την βιομηχανία του gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Atelier Shallie Plus στο vita. Παρά πολύ καλό πορτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Another World στο vita.Θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια που το επαιζα στην amiga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πιο δυσκολο δηλαδη το Bloodborne απο τα D.S. ? Δεν εχω αγγιξει αλλα souls games γι αυτο ρωταω.. nop, souls πολυ δυσκολοτερα imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Τερματισμός (επιτέλους) για το Pokemon Moon με κάπου 60 ώρες στο ρολόι, τώρα χαλαρό ψάξιμο για τα post-game και ίσως κανένα light breeding και/ή trading για Battle Royale/Battle Tree teams. (by the way, η μεταφορά των 'mons απο την VC version του Pokemon Blue είναι εκνευριστική μέχρι αηδίας). Παράλληλα, πήρε σειρά το Professor Layton and the Miracle Mask (με ένα-δυό γρίφους κάθε βραδάκι, θα πάρει και αυτό κανά μήνα να τερματίσει ), ενώ στα πιο... core (βλ. Σαββατοκυρίακο) άρχισα επιτέλους το Dark Souls 3. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα