Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ένα 70ωρο στο τσεπάκι είσαι. Αν θες να δεις τα πάντα πας στις 230ωρες μέσο όρο. Αν θες να δεις τα πάντα και να απολάυσεις το παιχνίδι απο άκρη σε άκρη, στο howlongtobeat μιλάνε για 58h 49m !! Κοινώς ειναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στον τάφο στα γεράματα! χαχα Ναι τα παντα θελω να δω δεν κανω ποτε το" main story mono "Sto witcher ειχα γραψει κοντα στις 300 . Τι εννοεις στο μεγενθυμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ναι τα παντα θελω να δω δεν κανω ποτε το" main story mono "Sto witcher ειχα γραψει κοντα στις 300 . Τι εννοεις στο μεγενθυμενο? fixed 858h 49m 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εχω απλωσει φυλλο τον τελευταιο καιρο, παιζοντας πολλα παιχνιδια ταυτοχρονα, βασικο πεδιο ομως ενασχολησης, εχω το μεγαθηριο που λεγεται Grand Theft Auto V στο ΟΝΕ, με το οποιο τα παλιοπαιδα της Ροκσταρ εξακολουθουν να παραδιδουν σεμιναρια υποδειγματικης open wall δημιουργιας, βγαζοντας τη γλωσσα σε ολο το παγκοσμιο γιγνεσθαι. Δεν ειναι και κανενα μυστικο οτι το παιχνιδι ειναι ενα επος και μισο, ουτε οτι ειναι καλογραμμενο, ουτε οτι ειναι προσεγμενο μεχρι την τελευταια του λεπτομερεια. Σκετη απολαυση ειναι το ατιμο.. Και παρεμπιπτοντως, τι καδρα εχουν πιασει οι μαστορες;; Εχει κατι ουρανους το παιχνιδι, να κοσμουν εκει ψηλα το (αχανες) draw distance, σκετη ομορφια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Mortal Kombat XL και Forza Horizon 3. Ρε τι πρέζα είναι το Xbox One, είχα καιρό να ασχοληθώ με γκέιμινγκ και έχω αρρωστήσει!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Mortal Kombat XL και Forza Horizon 3. Ρε τι πρέζα είναι το Xbox One, είχα καιρό να ασχοληθώ με γκέιμινγκ και έχω αρρωστήσει!! Δοκίμασε και Forza Horizon 2! είναι στη νότια Ευρώπη γυρισμένο, θυμίζει πολύ ελλάδα σε σημεία. Σαν τοποθεσία το προτειμώ απο το 3. Επίσης έχει και περισότερη ποικιλία σε audi σε σχέση με το horizon 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Black Mesa (βαρεθηκα να περιμενω τα XEN levels) το οποιο και ειναι εκπληκτικο remake (και ουχι remaster) ενος απο των καλυτερων videogames ever. Ori and the blind forest. Τι να πω; Αργησα να το πιασω στα χερια μου και κριμα. Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο! Ξερω αυτες οι 2 επιλογες ταυτοχρονα δηλωνουν μια μικρη σχιζοφρενεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 GoW 4 Σε CoOP με τον κολλητό αλλα δεν βλεπω να το τελειώσουμε ποτε... αλλα τουλάχιστον το Horde 3.0 ειναι καλο οταν δεν φευγουν στην μέση του παιχνιδιού και μενεις δυο τρια ατομα στο νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οταν ενα παιχνιδι ξεκινα με καντηλια καταλαβαινεις οτι ειναι καλο! Μετα το εξαιρετικό demo του Nier Automata στο PS4 αποφασισα να ξεκινησω το 1ο. Πως μου ειχε ξεφυγει; Εξαιρετικο! Ειμαι ηδη στην πολη στην ερημο και εχω πορωθει. Αυτο μαλλον παει για τελειωμα. Στα πολυ θετικα ειναι οτι τα side quests δεν διακοπτουν την κεντρικη ιστορια, ασε που τα περισσότερα μπορεις να τα τελειωσεις απλα παιζωντας το story. Nier FTW! Αντε να βγει και το Automata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Until dawn κ παω για τερματισμο!Δυνατο αλλα πολυ ταινια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaroslion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 παιζω παρα πολυ το donkey kong για το gb το πρωτο που ειναι μαζι με μαριο.φοβερο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Λιώσιμο. https://www.youtube.com/watch?v=Wd6U2TzbmLs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Συνεχίζω το εξαιρετικό portal 2 που το είχα αφημένο κάτι μήνες στο ps3 και το Resistance 3 να κλείσω την τριλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Eφαγα σκαλωμα να ξεκινησω bloodborne (πρωταρης σε soul games) για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Last of us Mafia 3 Gta v Τα παίζω εναλλάξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlgorZeus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 YAKUZA 0... χθές ειπα να το κάνω install και να το ξεκίνησω άλλη μερα. Μου λέει ο γίος μου θέλω να το δώ για 5 λεπτά... το κλείσαμε μετά απο 6 και κάτι ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα