Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ένα 70ωρο στο τσεπάκι είσαι.

Αν θες να δεις τα πάντα πας στις  230ωρες μέσο όρο.

Αν θες να δεις τα πάντα και να απολάυσεις το παιχνίδι απο άκρη σε άκρη, στο howlongtobeat μιλάνε για  58h 49m :shock:

!! Κοινώς ειναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στον τάφο στα γεράματα! χαχα  :P

Ναι τα παντα θελω να δω δεν κανω ποτε το" main story mono "Sto witcher  ειχα γραψει κοντα στις 300 .

Τι εννοεις στο μεγενθυμενο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι τα παντα θελω να δω δεν κανω ποτε το" main story mono "Sto witcher  ειχα γραψει κοντα στις 300 .

Τι εννοεις στο μεγενθυμενο?

fixed

858h 49m

• Like 1

Εχω απλωσει φυλλο τον τελευταιο καιρο, παιζοντας πολλα παιχνιδια ταυτοχρονα, βασικο πεδιο ομως ενασχολησης, εχω το μεγαθηριο που λεγεται Grand Theft Auto V στο ΟΝΕ, με το οποιο τα παλιοπαιδα της Ροκσταρ εξακολουθουν να παραδιδουν σεμιναρια υποδειγματικης open wall δημιουργιας, βγαζοντας τη γλωσσα σε ολο το παγκοσμιο γιγνεσθαι. Δεν ειναι και κανενα μυστικο οτι το παιχνιδι ειναι ενα επος και μισο, ουτε οτι ειναι καλογραμμενο, ουτε οτι ειναι προσεγμενο μεχρι την τελευταια του λεπτομερεια. Σκετη απολαυση ειναι το ατιμο..

Και παρεμπιπτοντως, τι καδρα εχουν πιασει οι μαστορες;; Εχει κατι ουρανους το παιχνιδι, να κοσμουν εκει ψηλα το (αχανες) draw distance, σκετη ομορφια..

Mortal Kombat XL και Forza Horizon 3. 

Ρε τι πρέζα είναι το Xbox One, είχα καιρό να ασχοληθώ με γκέιμινγκ και έχω αρρωστήσει!!

Δοκίμασε και Forza Horizon 2! είναι στη νότια Ευρώπη γυρισμένο, θυμίζει πολύ ελλάδα σε σημεία. Σαν τοποθεσία το προτειμώ απο το 3. Επίσης έχει και περισότερη ποικιλία σε audi σε σχέση με το horizon 3.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Black Mesa (βαρεθηκα να περιμενω τα XEN levels) το οποιο και ειναι εκπληκτικο remake (και ουχι remaster) ενος απο των καλυτερων videogames ever.

Ori and the blind forest. Τι να πω; Αργησα να το πιασω στα χερια μου και κριμα. Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο!

Ξερω αυτες οι 2 επιλογες ταυτοχρονα δηλωνουν μια μικρη σχιζοφρενεια.. :P

GoW 4 Σε CoOP με τον κολλητό αλλα δεν βλεπω να το τελειώσουμε ποτε... αλλα τουλάχιστον το Horde 3.0 ειναι καλο οταν δεν φευγουν στην μέση του παιχνιδιού και μενεις δυο τρια ατομα στο νορμαλ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οταν ενα παιχνιδι ξεκινα με καντηλια καταλαβαινεις οτι ειναι καλο!

Μετα το εξαιρετικό demo του Nier Automata στο PS4 αποφασισα να ξεκινησω το 1ο. Πως μου ειχε ξεφυγει; Εξαιρετικο! Ειμαι ηδη στην πολη στην ερημο και εχω πορωθει. Αυτο μαλλον παει για τελειωμα.

Στα πολυ θετικα ειναι οτι τα side quests δεν διακοπτουν την κεντρικη ιστορια, ασε που τα περισσότερα μπορεις να τα τελειωσεις απλα παιζωντας το story.

Nier FTW! Αντε να βγει και το Automata.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

YAKUZA 0... χθές ειπα να το κάνω install και να το ξεκίνησω άλλη μερα.

Μου λέει ο γίος μου θέλω να το δώ για 5 λεπτά...

το κλείσαμε μετά απο 6 και κάτι ώρες. :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...