poulaki1976 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Dead trigger 2 και . . . . . . League of Legends και ειμαι κομπλεε ε ε ε ε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το εχω τερματισει ακομα. Λογω υποχρεωσεων δεν καταφερα να παιξω οσο θελω, αλλα ειμαι στο Act 3 και εχω παιξει συνολο γυρω στις 4-5 ωρες. Απ'οτι ξερω εχει ακομα δυο Acts. Αρα να μην εχει αλλη μιαμιση ωρα.... Δυστηχως πλεoν σου πετανε ενα campaign 5 ωρες και μετα σου λενε παιξε online Ναι ρε γαμωτο πολλά νεύρα για αυτό! Online τουλάχιστον μπορείς να παίξεις η με όλα τα λιωμίδια που μαζεύονται, αν είσαι πιο κάζουαλ πλέιερ τρώς ατελείωτο ξύλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε γαμωτο πολλά νεύρα για αυτό! Online τουλάχιστον μπορείς να παίξεις η με όλα τα λιωμίδια που μαζεύονται, αν είσαι πιο κάζουαλ πλέιερ τρώς ατελείωτο ξύλο; Ξυλο χωρις ελεος. Αυτο ειναι που μου την σπαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχαχα δεν περίμενα τίποτα καλύτερο να σου πω την αλήθεια!! Αν ψηθείς πάιζουμε και μαζί κανα co-op ή οτι άλλο έχει, δεν έχω δοκιμάσει το Online. (αν βρω χρόνο φυσικά γιατί παίζει πολύ τρέξιμο!) Δεν αντέχεται αυτός ο βιασμός της ψυχολογίας κάθε φορά στα ονλάιν σουτ εμ απ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Mafia III εχω αρχίσει εγω εδω και 2 μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν και παλιο αλλα ξεκινησα το fifa Street στο ps2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν και παλιο αλλα ξεκινησα το fifa Street στο ps2 Είσαι συγκινητικός!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Magic Duels στο Xbox One ειναι παιχνιδι free to play , magic the gathering με καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dugudugu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Mην γελάσετε ,έχω ps4 και εχω παιξει καμια 60αρια τιτλους μαζι με τα indie, τελευταίο έπαιξα το mafia 3 το οποίο με απογοήτευσε .Τώρα το γύρισα για λίγο καιρό από νοσταλγία στα mame , επαιξα double dragon και shinobi και έγραψα δύο άρθρα για το playthrough με πολύ χιούμορ. Αν θέλετε κάντε και ένα κόπο να τα διαβάσετε ρε μάγκες... http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/double_dragon_playthrough http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/shinobi 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 πω πω shinobi..τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε..δεν ειχαμε φραγκο στην τσεπη μας και περιμενα πως και πως να παω στο χωριο μου το σκ να βρω εκει τα κοληταρια που καναμε παρεα και πηγαιναμε στο καφενειο του χωριου και περνουσαμε credits με μια πετονια απο ψαρεμα που την καναμε σαν γατζο και την καιγαμε με αναπτηρα για να σκληρηνει η τσακιση της και την μπαινοβγαζαμε εκει που επερνε το 20αρικο για να παιξουμε...αρε εποχες... φτασαμε τωρα σε σημειο να μης μας ικανοποιει τιποτα.. και να ξεψυριζουμε τα games.και τοτε βλεπαμε τα ηλεκτρονικα απο 100 μετρα μακρια και καναμε σαν τρελοι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ακού ιστορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Πετονιά φίλε, το crack της εποχής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Στο τερματίζω με ένα εκατοστάρικο ή παλιό εικοσάρικο αλλά στο φινάλε τα χέρια μου θα έχουν ιδρώσει λες και τα έβαλα στο νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Α ρε Σωκρατη τι μου εκανες με το skyrim . Ρε σεις ποσες ωρες ειναι το game ton ατελειωτο εχει ?Τεραστιο ειναι απειρα quests . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Α ρε Σωκρατη τι μου εκανες με το skyrim . Ρε σεις ποσες ωρες ειναι το game ton ατελειωτο εχει ?Τεραστιο ειναι απειρα quests . ένα 70ωρο στο τσεπάκι είσαι. Αν θες να δεις τα πάντα πας στις 230ωρες μέσο όρο. Αν θες να δεις τα πάντα και να απολάυσεις το παιχνίδι απο άκρη σε άκρη, στο howlongtobeat μιλάνε για 858h 49m !! Κοινώς ειναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στον τάφο στα γεράματα! χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα