Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το εχω τερματισει ακομα. Λογω υποχρεωσεων δεν καταφερα να παιξω οσο θελω, αλλα ειμαι στο Act 3 και εχω παιξει συνολο γυρω στις 4-5 ωρες. Απ'οτι ξερω εχει ακομα δυο Acts. Αρα να μην εχει αλλη μιαμιση ωρα....

Δυστηχως πλεoν σου πετανε ενα campaign 5 ωρες και μετα σου λενε παιξε online :mad:

Ναι ρε γαμωτο πολλά νεύρα για αυτό!

Online τουλάχιστον μπορείς να παίξεις η με όλα τα λιωμίδια που μαζεύονται, αν είσαι πιο κάζουαλ πλέιερ τρώς ατελείωτο ξύλο;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε γαμωτο πολλά νεύρα για αυτό!

Online τουλάχιστον μπορείς να παίξεις η με όλα τα λιωμίδια που μαζεύονται, αν είσαι πιο κάζουαλ πλέιερ τρώς ατελείωτο ξύλο;

Ξυλο χωρις ελεος. Αυτο ειναι που μου την σπαει :mad:

• Like 1

Χαχαχαχα δεν περίμενα τίποτα καλύτερο να σου πω την αλήθεια!!

Αν ψηθείς πάιζουμε και μαζί κανα co-op ή οτι άλλο έχει, δεν έχω δοκιμάσει το Online. (αν βρω χρόνο φυσικά γιατί παίζει πολύ τρέξιμο!)

Δεν αντέχεται αυτός ο βιασμός της ψυχολογίας κάθε φορά στα ονλάιν σουτ εμ απ! 

Mην γελάσετε ,έχω ps4 και εχω παιξει καμια 60αρια τιτλους μαζι με τα indie, τελευταίο έπαιξα το mafia 3 το οποίο με απογοήτευσε .Τώρα το γύρισα για λίγο καιρό από νοσταλγία στα mame , επαιξα double dragon και shinobi και έγραψα δύο άρθρα για το playthrough με πολύ χιούμορ. Αν θέλετε κάντε και ένα κόπο να τα διαβάσετε ρε μάγκες...

http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/double_dragon_playthrough

http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/shinobi

• Like 4

πω πω shinobi..τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε..δεν ειχαμε φραγκο στην τσεπη μας και περιμενα πως και πως να παω στο χωριο μου το σκ να βρω εκει τα κοληταρια που καναμε παρεα και πηγαιναμε στο καφενειο του χωριου και περνουσαμε credits  με μια πετονια απο ψαρεμα που την καναμε σαν γατζο και την καιγαμε με αναπτηρα για να σκληρηνει η τσακιση της και την μπαινοβγαζαμε εκει που επερνε το 20αρικο για να παιξουμε...αρε εποχες... φτασαμε τωρα σε σημειο να μης μας ικανοποιει τιποτα.. και να ξεψυριζουμε τα games.και τοτε βλεπαμε τα ηλεκτρονικα απο 100 μετρα μακρια και καναμε σαν τρελοι.

• Like 5

Στο τερματίζω με ένα εκατοστάρικο ή παλιό εικοσάρικο αλλά στο φινάλε τα χέρια μου θα έχουν ιδρώσει λες και τα έβαλα στο νερό. :-D

• Like 1

Α ρε Σωκρατη τι μου εκανες με το skyrim .

Ρε σεις ποσες ωρες ειναι το game ton  ατελειωτο εχει ?Τεραστιο ειναι απειρα quests .

ένα 70ωρο στο τσεπάκι είσαι.

Αν θες να δεις τα πάντα πας στις  230ωρες μέσο όρο.

Αν θες να δεις τα πάντα και να απολάυσεις το παιχνίδι απο άκρη σε άκρη, στο howlongtobeat μιλάνε για  858h 49m :shock:

!! Κοινώς ειναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στον τάφο στα γεράματα! χαχα  :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...