Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gears 4 στο xbox one. Κατι μου λεει οτι ειναι μικρο το campaign. Παραλληλα παιζω και Battlefield 1 στο xbox one, επισης φαινεται μικρο το campaign. Ευτυχως που με περιμενι και το Wolfenstein: New Order που προβλεπεται να ειναι καπως μεγαλο :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο τον καιρο και για ΠΑΡΑ πολυ καιρο ακομα, Witcher 3 στο Death March και το παιζω οσο πιο αργα δεν παει.. ειμαι στην αρχη βεβαια ακομα (6 lvl).. Αλλα ειναι απολαυση στην 55αρα..

Αυτο τον καιρο και για ΠΑΡΑ πολυ καιρο ακομα, Witcher 3 στο Death March και το παιζω οσο πιο αργα δεν παει.. ειμαι στην αρχη βεβαια ακομα (6 lvl).. Αλλα ειναι απολαυση στην 55αρα..

Προχώρησέ το όσο πιο αργά γίνεται ώστε να το απολαύσεις μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Ο τίτλος είναι παιχνιδάρα και το επίπεδο δυσκολίας που έχεις επιλέξει είναι το ιδανικότερο, κάτι που θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού. Να ξέρεις μόνο να κάνεις την σωστή επιλογή την κατάλληλη στιγμή, μόνο lilac and gooseberries. :wub:

Quantum Break στο XBOX ONE και είμαι στο τελευταίο κεφάλαιο. Πολύ ωραίοι μηχανισμοί μάχης, ενδιαφέρον story, ωραίο το concept με τα επεισόδια της σειράς. Γενικά μου άρεσε. Ότι πρέπει για ζέσταμα πριν το Final Fantasy XV!

ps4-> killing floor2 30h και συνεχιζω, overwatch new season αυριο, the order το ψιλιπαω χαλαρα αυτα τα cutscenes με κουρασανε

3ds-> 3d mario land, mario kart

ios-> summoner's war  :P

Dark Souls 2 Scholar of the first sin. (PS3). 

To προηγούμενο ήταν το Dragon's Dogma. 

Δυστυχώς απ' ότι έχω παρατηρήσει λίγοι είναι αυτοί που παίζουν τέτοιου είδους games μιας και δεν βρίσκω κάτι άλλο παρόμοιο.

Τελειωνω Quantum break , το οποιο απορω γιατι εφαγε τοσο κραξιμο , τρομερο απο ολες τις αποψεις.Μολις αγορασα για να πιασω μεσα στη βδομαδα alan wake.  :-D  :-D

μολις τερματισα το Uncharted 4.δεν εχω ξαναπαιξει αλλο uncharted. πολυ καλο παιχνιδι αν και θα προτιμουσα να μη σκαρφαλωνω σαν  πιθηκος ολη την ωρα και να εχω πιο πολυ δραση. :-D 

Gears 4 στο xbox one. Κατι μου λεει οτι ειναι μικρο το campaign. Παραλληλα παιζω και Battlefield 1 στο xbox one, επισης φαινεται μικρο το campaign. Ευτυχως που με περιμενι και το Wolfenstein: New Order που προβλεπεται να ειναι καπως μεγαλο :-D

Πόσο διαρκεί περίπου το Campaign του Gears 4? Παίζω κανα 4ωρο ως τώρα και το παιχνιδάκι έχει απογειωθεί!! Δε θέλω να τελειώσει!!

παιζω uncharted the nathan drake collection, γενικα με κουρασε πολυ σαν παιχνιδι, ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο, σκαρφαλωμα, πιστολιδι και τα ιδια συνεχεια, μου φανηκε μια κακια αντιγραφη του tomb raider...δεν ξερω γιατι ο κοσμος πορωθηκε τοσο πολυ γενικα με το συγκεκριμενο game...

metal gear, tomb raider, watch dogs, infamous, πολυ καλυτερα παιχνιδια με ποιο ωραιο gameplay, ποιο ενδιαφερον για τα δικα μου γουστα!

επισης μεχρι στιγμης το quantum break ειναι το καλυτερο που εχω παιξει και σε γραφικα αλλα γενικα σαν game...

το horizon μπορει και να το ξεπερασει, παντα μιλαω με τα δικα μου γουστα, οι περισοτεροι θα με κραξουν που δεν μου αρεσει γενικα η σειρα uncharted...

• Like 1

δεν εισαι ο μονος φιλε. αυτο ενιωσα εγω στο 4.. οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο ομως που να με κανει να.βγαλω το παιχνιδι.συνεχως σκαρφαλωμα ολη την ωρα. :mellow: .το κακο ειναι οτι με επηρεασε και δεν θελω να παιξω την λαρα τωρα γιατι νομιζω οτι ιδιο θα ειναι και εκει.ξερω οτι ο κοσμος ελεγε πολλα γιαυτο.μεχρι που διαβαζα πρεπει να αγορασετε πσ4 μονο και μονο γιαυτο παιχνιδι.τι να πω..μαλλον μερικοι εχουμε αλλες απαιτησεις,ενδιαφεροντα..

Πόσο διαρκεί περίπου το Campaign του Gears 4? Παίζω κανα 4ωρο ως τώρα και το παιχνιδάκι έχει απογειωθεί!! Δε θέλω να τελειώσει!!

Δεν το εχω τερματισει ακομα. Λογω υποχρεωσεων δεν καταφερα να παιξω οσο θελω, αλλα ειμαι στο Act 3 και εχω παιξει συνολο γυρω στις 4-5 ωρες. Απ'οτι ξερω εχει ακομα δυο Acts. Αρα να μην εχει αλλη μιαμιση ωρα....

Δυστηχως πλεoν σου πετανε ενα campaign 5 ωρες και μετα σου λενε παιξε online :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...