Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, ότι οι Τούρκοι βάλανε ιμάμη μόνιμο στην Αγία Σοφιά.

καλο!

Λες να παίξανε tomb raider και είπαν ρε συ αυτοί στο game λένε για Μαρμαρωμενο βασιλιά (ο προφήτης στο παιχνίδι ) και ο Ερντογαν κατευθείαν έστειλε τον Ιμάμη χαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xenoblade chronicles X. Το έχω λίγο καιρό τώρα, το έβαλα προχτές και το έβγαλα σε λιγότερο από ώρα γιατί αντιλαμβάνομαι ότι θέλει σοβαρή επένδυση χρόνου όπως και το witcher 3. Το ξανά έβαλα σήμερα όμως σαν αργία Θεσσαλονίκης και μόλις σταμάτησα. Το έβαλα στις 13:00!!! Πως πέρασε έτσι η ώρα;;; Με βλέπω να μένω, το παιχνίδι είναι απλά μαγεία και θυμίζει και πάλι εποχές παλιών xeno παιχνιδιών με όλα τα νεοτεριστικα στοιχεία που είδαμε στο πρώτο xenoblade και ακόμα περισσότερα. Τόσες ώρες παιχνίδι και αισθάνομαι ότι ούτε καν την επιφάνεια δεν έπιασα.

Το μόνο ζόρι μου είναι ότι επειδή δεν έχω Internet δεν μπορώ να κατεβάσω τα πακέτα δεδομένων για το loading και το τρέχω απευθείας από το δισκάκι οπότε είμαι λίγο στο περίμενε για να να φορτώνει περιβάλλον, npc και textures. Πάντως μπράβο, μιλάμε οι τύποι δεν το λυπηθηκαν το περιεχόμενο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι αλλο παλι...Destiny Iron Banner event στο Crucible. Προτιμαω το control αλλα και στο rumble mayhem γινεται χαμος.

Ωραίο παιχνίδι αλλά χωρίς παρέα δεν τραβάει και χρειάζεται αρκετό χρόνο.Το multiplayer είναι κουραστικό λόγω χαμηλών frames,μάλλον πέφτει κάτω απο 30 frames.

20161120_182210.jpg

Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε!!!!! Το πρώτο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έπιασα στα χέρια μου (πριν 30 χρόνια και βάλε) και δεν ήταν δικό μου. Το είχε ένας ξαδερφός μου και σκοτωνόμασταν στην παρέα για το ποιος θα παίξει. Απειρο γέλιο όταν έφτανες να σώσεις την πριγκίπισσα και έπρεπε να κρεμαστείς από ένα γερανό για να τη φτάσεις και εκεί όλο χάναμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...