takisdemi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ναι, ότι οι Τούρκοι βάλανε ιμάμη μόνιμο στην Αγία Σοφιά. καλο!Λες να παίξανε tomb raider και είπαν ρε συ αυτοί στο game λένε για Μαρμαρωμενο βασιλιά (ο προφήτης στο παιχνίδι ) και ο Ερντογαν κατευθείαν έστειλε τον Ιμάμη χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 φορτσα οραιζον 3 και gears 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Xenoblade chronicles X. Το έχω λίγο καιρό τώρα, το έβαλα προχτές και το έβγαλα σε λιγότερο από ώρα γιατί αντιλαμβάνομαι ότι θέλει σοβαρή επένδυση χρόνου όπως και το witcher 3. Το ξανά έβαλα σήμερα όμως σαν αργία Θεσσαλονίκης και μόλις σταμάτησα. Το έβαλα στις 13:00!!! Πως πέρασε έτσι η ώρα;;; Με βλέπω να μένω, το παιχνίδι είναι απλά μαγεία και θυμίζει και πάλι εποχές παλιών xeno παιχνιδιών με όλα τα νεοτεριστικα στοιχεία που είδαμε στο πρώτο xenoblade και ακόμα περισσότερα. Τόσες ώρες παιχνίδι και αισθάνομαι ότι ούτε καν την επιφάνεια δεν έπιασα. Το μόνο ζόρι μου είναι ότι επειδή δεν έχω Internet δεν μπορώ να κατεβάσω τα πακέτα δεδομένων για το loading και το τρέχω απευθείας από το δισκάκι οπότε είμαι λίγο στο περίμενε για να να φορτώνει περιβάλλον, npc και textures. Πάντως μπράβο, μιλάμε οι τύποι δεν το λυπηθηκαν το περιεχόμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Eιχε καμποσο gaming το τριημερο. Εχουμε και λεμε..ΝΒΑ 2Κ16 ps4Fifa 2017 XONEGears of War 4 XONEHalo 3 XONEDead Space 2 ps3Καλα ηταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνησα το nfs rivals με gamepad xbox 360 witcher 3 + 2 dlc Mechassault 2 Lone Wolf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τι αλλο παλι...Destiny Iron Banner event στο Crucible. Προτιμαω το control αλλα και στο rumble mayhem γινεται χαμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τι αλλο παλι...Destiny Iron Banner event στο Crucible. Προτιμαω το control αλλα και στο rumble mayhem γινεται χαμος. Ωραίο παιχνίδι αλλά χωρίς παρέα δεν τραβάει και χρειάζεται αρκετό χρόνο.Το multiplayer είναι κουραστικό λόγω χαμηλών frames,μάλλον πέφτει κάτω απο 30 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ξανα το rise of tomb raider sto ps4 pro .Μεγαλες διαφορες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zetabtk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Watch Dogs 2! Προς το παρών πολύ θετικές εντυπώσεις σε σχέση με το πρώτο! Στην πορεία θα δείξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 1)The last of us (ps4) 2)CS Global offensive 3)WoW που να είχα και περισσότερο χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ειπα να ξαναπιασω παλι το παιχνιδακι αυτο, βεβαια σε emulator με γραφικα full hd , αρκετα καλο σαν ιστορια:Pokemon XD Gale of Darkness!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τερμάτισα το RDR Undead Nightmare και αρχίζω το Uncharted 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε!!!!! Το πρώτο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έπιασα στα χέρια μου (πριν 30 χρόνια και βάλε) και δεν ήταν δικό μου. Το είχε ένας ξαδερφός μου και σκοτωνόμασταν στην παρέα για το ποιος θα παίξει. Απειρο γέλιο όταν έφτανες να σώσεις την πριγκίπισσα και έπρεπε να κρεμαστείς από ένα γερανό για να τη φτάσεις και εκεί όλο χάναμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινησα skyrim στο ps4 pro δυστυχως ,αντιο κοσμε .Η βελτιωση με hdr στα γραφικα ειναι δραματικη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα