xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ούτε καν, ακόμα και ο τίτλος μαρτυραει την αναποτελεσματικοτητα του. Φολεν απ'άκρη σε άκρη. Ξεκίνησα το disgaea 4 στο vita που το έχω τόσο καιρό και δεν του έδωσα την πρεπουσα προσοχή. Ταυτόχρονα συνεχίζω soma στο PC που το είχα παρατήσει για ένα διάστημα. για τζαμπα καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 The last of Us (Παίζω κυρίως το multiplayer, το campaign μόλις το ξεκίνησα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegeta1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 zombie u στο wii u, αρκετα καλο παιχνιδι δειχνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας φίλοι κονσολάδες! Μιας και PC gamer δεν είχα την ευκαιρία να παίξω αποκλειστικότητες του PS3. Αυτόν τον καιρό τυχαίνει να έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και έχοντας δανειστεί από φίλο PS3 νοικιάζω και λιώνω παιχνιδάκια. Μέχρι τώρα έχω τερματίσει τα εξής: Heavy rain The last of us God of war 3 Uncharted 2 και 3 Σχεδιάζω να συνεχίσω με το God of War Ascension και το Red Dead Redemption. Υπάρχει κάποιο άλλο παιχνίδι αποκλειστικό που πιστεύετε ότι αξίζει να παίξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μερικα που μου ερχονται στο μυαλο.resistance 2 και 3 killzone 2 και 3 uncharted 1 αφου επαιξες το 2 και 3 παιξε και αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ξεκινησα far cry primal για να κανω ενα διαλειμμα απο το destiny. Δε με τρελαινει κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morby Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παίζω uncharted 4 και έχω πάθει ζημιά, μιλάμε για πολύ παιχνιδάρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παίζω uncharted 4 και έχω πάθει ζημιά, μιλάμε για πολύ παιχνιδάρα!! Παίξε και το the last of us να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά μετά!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ξεκινησα σημερα το COD Advanced Warfare..!!!ΓΙΑΤΙ!!! βαζουνε ζομπι κ επιστημονικες φαντασιες κλπ σε πολεμικα παιχνιδια?ΕΛΕΟΣ..Με χαλασε πολυ αλλα φαινεται καλο παιχνιδακι..Θα δειξει αργοτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Rise of the tomp raider sto ps4 ,σε χαλαρο ρυθμο λογω ελλειψης χρονου . Ευκολο αλλα πανεμορφο ,εκπληκτικη δουλεια στα γραφικα . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 PES 2017, τι άλλο. Μεγάλη βελτίωση από περυσι και πρόπερσι. Άφησα και Witcher3 και τα πάντα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Heavy Rain στο playstation 3. Πολυ ομορφο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Heavy Rain στο playstation 3. Πολυ ομορφη ταινία. Fixed Κατά τα άλλα είμαι στο τέλος του Etrian Odyssey 4, 1 χρόνο μετά και 67 ώρες gameplay (υπολογίζω κάνα 3-4 ώρες ακόμα ως το τέλος) και έχω να πω ότι πρόκειται απλά για υπέροχο παιχνίδι. Πραγματικά φοβερό και μπόλικα hardcore. Επίσης το SOMA προχώρησα λίγο και είμαι σε μέρος που θα πάω στο επόμενο επίπεδο. Πολύ ατμόσφαιρα παιδιά και τρελό sound design, από τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Αλλο παιχνίδι γίνεται με ακουστικά ή γενικά καλό ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Rise of the tomb rider σε ps4.Πολύ καλο! Ενδιαφέρον η ελληνική εμπλοκή με τον βυζαντινό πολιτισμό. Πρώτη φορά βλέπω Αγιογραφιες ψηφιδωτά και αναφορά περί Κωνσταντινουπολης σε video game. Μήπως θέλει να μας πει κατι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Rise of the tomb rider σε ps4.Πολύ καλο! Ενδιαφέρον η ελληνική εμπλοκή με τον βυζαντινό πολιτισμό. Πρώτη φορά βλέπω Αγιογραφιες ψηφιδωτά και αναφορά περί Κωνσταντινουπολης σε video game. Μήπως θέλει να μας πει κατι; Ναι, ότι οι Τούρκοι βάλανε ιμάμη μόνιμο στην Αγία Σοφιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα