Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε με αιρετικο αλλά ρε παιδιά έχω παίξει μόνο 5 ώρες το παιχνίδι και έχει πάρα πολύ μπλα μπλα. Έτσι πάει συνέχεια; φανταστικός κόσμος αλλά το βαριέμαι το πολύ μπιρι μπιρι...

Φιλε μου αν προτιμας παιχνιδια "καθαρου" gameplay, οπως το Doom για παραδειγμα, το Witcher ειναι πιθανον να μην σου αρεσει. Ειναι τυπικο RPG που σημαινει οτι μπλα μπλα υπαρχει. Αυτα τα παιχνιδια για να τα ευχαριστηθεις πρεπει να τα παιζεις και σαν να βλεπεις μια καλη ταινια/διαβαζεις ενα καλο βιβλιο.

Για εμενα πχ που στην προηγουμενη γενια τα κορυφαια μου παιχνιδια ηταν τα Mass Effect σε αυτη μεχρι τωρα θεωρω το The Witcher 3 οτι καλυτερο εχει βγει. 310 ωρες εκανα να το τελειωσω και αυτο χωρις τα expansions.. :)

• Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω κυριολεκτικα ΛΙΩΣΕΙ με το Dying Light (το base μου αρεσε περισσοτερο απο το Following). Και να σκεφτεις οτι γενικα δεν παιζω τετοια παιχνιδια (που ειναι πρακτικα 1ου προσωπου και περιλαμβανουν πυροβολισμους κλπ) αλλα ασχολουμαι με αθλητικα, interactive και κανα platform. Μιλαμε ειναι τρομερο παιχνιδι, τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται.. Ποια παιχνιδια θα προτεινατε ως παρομοιο στυλ?

Δημοσ.

το The Witcher 3 οτι καλυτερο εχει βγει. 310 ωρες εκανα να το τελειωσω και αυτο χωρις τα expansions.. :)

310 ώρες βρε θηρίο; Θα πρέπει να έψαξες σπιθαμή προς σπιθαμή. Χαίρομαι που δεν το έτρεξες για να το τελειώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Κάποτε είχαμε χρόνο άπειρο για βιντεοπαιχνίδια αλλά δεν υπήρχαν χρήματα. Τώρα που υπάρχουν χρήματα δεν υπάρχει χρόνος."

Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση αυτή.

ποσο αληθεια ρε φιλε..

για την ωρα εχω κολλησει με τα παρακατω τα οποια παιζω σχεδον καθημερινα (ps4)

Destiny

Hawken

Mortal Kombat xl

Overcooked  και Guns, Gore & Cannoli (ολα τα λεφτα για couch co-op με τη συζυγο)

ξεκινησα πριν καιρο τα Uncharted 4 και Order 1886, αλλα θελουν χρονο..δε προσφερονται για συντομο παιξιμο..

Δημοσ.

ποσο αληθεια ρε φιλε..

για την ωρα εχω κολλησει με τα παρακατω τα οποια παιζω σχεδον καθημερινα (ps4)

Destiny

Hawken

Mortal Kombat xl

Overcooked  και Guns, Gore & Cannoli (ολα τα λεφτα για couch co-op με τη συζυγο)

ξεκινησα πριν καιρο τα Uncharted 4 και Order 1886, αλλα θελουν χρονο..δε προσφερονται για συντομο παιξιμο..

???

Δημοσ.

???

δεν ειναι παιχνιδια που παιζεις μιση ωρα τωρα και ξεχαρμανιαζεις, εχουν το στορι τους και θελουν τον χρονο τους. τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω

Δημοσ.

Τέλος το Dishonored. Ηταν πολύ ωραίο, έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Θα προτιμούσα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαμε (είτε στυλ Deus Ex είτε στυλ dark ages/thief) αλλά και πάλι ήταν πολύ καλό. Εξαιρετική η υλοποίηση του stealth και της κίνησης στο περιβάλλον. Από τα λίγα stealth παιχνίδια που δεν βαρέθηκα. Θα ήθελα ο κεντρικός ήρωας να μιλούσε και ο ίδιος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως ο Daud στα DLC. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα resistance 3. Παρα πολυ καλο δεν σε αφηνει σε ησυχία από την αρχή δράση. Τα γραφικά είναι οκ για ps3 παιχνίδι.

Δημοσ.

Ξεκινησα (ενοψει του 4), το 3ο κεφαλαιο του μνημειώδους Gears of War 3. Πιο καλογραμμενο από το 2, ωραια επίπεδα, μουσικαρες... Φοβερο παιχνιδι δρασης. Πωρωτικοτατο. Hell yeah..

Δημοσ.

εβαλα το lords of the fallen, δεν ειναι κακο, το περιμενα αρκετα χειροτερο, συμπαθητικος κλωνος του ds

Ούτε καν, ακόμα και ο τίτλος μαρτυραει την αναποτελεσματικοτητα του. Φολεν απ'άκρη σε άκρη.

Ξεκίνησα το disgaea 4 στο vita που το έχω τόσο καιρό και δεν του έδωσα την πρεπουσα προσοχή. Ταυτόχρονα συνεχίζω soma στο PC που το είχα παρατήσει για ένα διάστημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...