Greygore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επιτέλους πήραν σειρά τα backlog του PS3/PSN, με πρώτο το φοβερό Odin Sphere. Το ξεκίνησα απο περιέργεια (ήθελα και κάτι διαφορετικό για να stream τώρα τελευταία) και απλά κόλλησα. Απο την άλλη, το SMT: Soul Hackers καλά πάει... 80 ώρες και το τέλος πουθενά στον ορίζοντα Τελικά το Odin Sphere έμεινε "πίσω" προς το παρόν, αφού οι τραγικά ψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία κάνουν το streaming ανυπόφορη αγγαρεία (και έχοντας ξεκινήσει το παιχνίδι on stream, δεν μπορώ να συνεχίω off-camera ). Την θέση του πήραν το Etrian Odyssey IV (το οποίο με έχει κάνει μετά απο πολλά, πολλά παιχνίδια να ψάχνω για min/maxed party setups και builds, ωραίο feeling...) και το (still going, still believin') SMT: Soul Hackers 3D, το οποίο προς το παρόν έχει εξελιχθεί σε demi-Monster Rancher με demons, έχω χαθεί λίγο με τα fusions και προσπαθώ να ετοιμάσω full Megidolaon party πριν το finale/NG+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μόλις τερμάτισα το πρώτο μου game σε ps4, Heavy Rain (αν και το "τερμάτισα" με τόσες εναλλακτικές επιλογές είναι άδικος όρος). Το παιχνίδι πραγματικά έσπειρε, απίστευτο concept και υλοποίηση, θα το ξαναπαίξω για τα τα εναλλακτικά μονοπάτια που μπορείς να πάρεις. Έχω στη γωνία The Last Of Us και Uncharted 4 και με περιμένουν να πιάσω ένα απο τα δύο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οτι και να πιασεις απο τα 2 σουπερ θα ειναι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ξεκίνησα το The Last Of Us, η εισαγωγή και μόνο με κέρδισε οπότε βρήκα με τι θα συνεχίσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 με το στομα ανοιχτο θα σε αφησει η παιχνιδαρα.Δεν φανταζεσαι πως ειναι η συνεχεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλύτερο από το uncharted 4. Είναι ασύλληπτο παιχνίδι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitapeis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τελειωσα χθες το Ryse στο Xbox one...Συμπαθητικο παιχνιδι, η δραση κυλαει ομορφα, τα γραφικα εντυπωσιακα, τα collectibles ενδιαφεροντα και η ιστορια εχει το ενδιαφερον της παρα καποιες αφελειες. Στα συν,η αποδοση των περιοχων,το animation, τα finishing moves και η μουσικη. Λιγο πιο βαθυ συστημα αναβαθμισης των οπλων να ειχε και θα ηταν πολυ καλυτερο. Αλλα ρε Crytek, αφου εριξες τρελη δουλεια στην τεχνολογια του παιχνιδιου, τις φωτιες γιατι τις αφησες να τρεχουν στο μισο framerate απο το υπολοιπο παιχνιδι; Η πολυ "αψυχη" αποδοση του νερου (θυμιζει λεια γυαλιστερη επιφανεια);Για να μην πουμε για τη σχεδον μηδενικη διαδραση με το περιβαλλον.Πολυ immersion breaking, οταν τα παρατηρεις. Υ.γ.:Δεν παρατηρησα καμια σημαντικη πτωση του frame rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα το Witcher III. Πρόλαβα να παίξω ένα τρίωρο. "Κάποτε είχαμε χρόνο άπειρο για βιντεοπαιχνίδια αλλά δεν υπήρχαν χρήματα. Τώρα που υπάρχουν χρήματα δεν υπάρχει χρόνος." Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση αυτή. Ήδη σκέφτομαι πότε θα ξαναπρολάβω μέσα στη βδομάδα να το βάλω στη κονσόλα. Εντυπωσιάστηκα. Φάνηκε να ναι από τα πιο γεμάτα παιχνίδια σε περιεχόμενο που έχω παίξει ποτέ. Πόσες ώρες θέλει να τερματιστεί χωρίς να πρέπει να τα κάνει όλα? 40? 45 ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω πάνω από 60 ώρες και δε νομίζω να είμαι στα μισά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φρέσκος φρέσκος με Witcher 3 GOTY στο Death March και είμαι prologue. Καθαρίζω τα γύρω γύρω και μεχρι να τελειώσω μετά από μήνες δεν έχει τίποτα άλλο. Πολύ ωραίο το battle system και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Με level 1 έφαγα αρκούδα Level 6 χωρίς να με αγγίξει. Πως ενοχλούνται τόσοι και τόσοι με το combat, αδυνατώ να καταλάβω αλλά ok σημερινοί gamers...go figure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πείτε με αιρετικο αλλά ρε παιδιά έχω παίξει μόνο 5 ώρες το παιχνίδι και έχει πάρα πολύ μπλα μπλα. Έτσι πάει συνέχεια; φανταστικός κόσμος αλλά το βαριέμαι το πολύ μπιρι μπιρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη την περιοδο παιζω κυριως ξανα την τριλογια Mass Effect. Απο μη αρχαιολογιες λιγο Elite: Horizons, λιγο Project Cars.. AAA! Και το Inside που ειναι εκπληκτικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πείτε με αιρετικο αλλά ρε παιδιά έχω παίξει μόνο 5 ώρες το παιχνίδι και έχει πάρα πολύ μπλα μπλα. Έτσι πάει συνέχεια; φανταστικός κόσμος αλλά το βαριέμαι το πολύ μπιρι μπιρι... Φίλε μου rpg παίζεις, εξυπακούεται ότι θα έχει μπιρι μπίρι. Αυτό είναι και το δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού, η ιστορία του και το μπλα μπλα με τους NPCs. Αν ήθελες κάτι αντίστοιχο σε μεσαιωνικό στυλ αλλά με πιο πολύ χράτσα χρούτσα και λιγότερο ''έλα φίλε τι χαμπάρια'' μπορείς να δοκιμάσεις την σειρά Souls ή το Bloodborne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου rpg παίζεις, εξυπακούεται ότι θα έχει μπιρι μπίρι. Αυτό είναι και το δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού, η ιστορία του και το μπλα μπλα με τους NPCs. Αν ήθελες κάτι αντίστοιχο σε μεσαιωνικό στυλ αλλά με πιο πολύ χράτσα χρούτσα και λιγότερο ''έλα φίλε τι χαμπάρια'' μπορείς να δοκιμάσεις την σειρά Souls ή το Bloodborne. τα εχω τερματισει αυτα και πολυ τα χαρηκα! απλα τα Αγγλικα μου και η ηλικια μου σε συνδιασμο τον λιγοστο ελευθερο χρονο ,με κανει να μην θελω να περιμενω με το χειρηστηριο στο χερι. Δεν λεω οτι δεν μου αρεσει απλα θελω περισσοτερη δραση. Τωρα αν παρακατω μου κανει τα κεφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πείτε με αιρετικο αλλά ρε παιδιά έχω παίξει μόνο 5 ώρες το παιχνίδι και έχει πάρα πολύ μπλα μπλα. Έτσι πάει συνέχεια; φανταστικός κόσμος αλλά το βαριέμαι το πολύ μπιρι μπιρι... Κι όμως, συγκριτικά με άλλα παιχνίδια του είδους όπου ο κάθε NPC είχε ιστορίες να σου πει και αμέτρητες επιλογές εδώ είναι πολύ λιτά τα πράγματα. Εγώ το βρίσκω μεγάλο συν του παιχνιδιού αυτό. Δεν υπάρχουν περιττές φλυαρίες και οι npcs που αναπτύσσεις διαλόγους είναι σύντομοι, τηρουμένων των αναλογιών πάντα για rpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα