Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gears of War Ultimate Edition και Rise of the Tomb Raider στο Xbox one και Mass Effect 3 στο PS3

doomαρα στο pc.πολυ εθιστικο και διασκεδαστικο παιχνιδι τελικα.δεν του το χα

το έχω και γω στο pc αλλά δεν έχω παίξει πολύ. και το online πρέπει να είναι ωραίο!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τερμάτισα το Dragon's Dogma στο PC. Απολαυστικό combat, ήθελα όμως μεγαλύτερη ποικιλία στα τέρατα και λίγο καλύτερη κεντρική ιστορία. Πολύ σούρεαλ στο τέλος.

Θα το ξαναξεκινήσω για να παίξω και το expansion.

Παράλληλα ξεκίνησα NG++ στο Dark Souls 3, ενώ δοκιμάζω το Monster Hunter Generations στο 3DS.

Έχω όμως μεγάλη ανάγκη να παίξω κάτι αγχολυτικό, οπότε ξεκίνησα από εχθές το Fantasy Life στο 3DS, στο οποίο μάλλον θα αφιερώσω τον περισσότερο από τον ελεύθερο gaming χρόνο μου. Και μόνο η διαδικασία δημιουργίας του χαρακτήρα έκαναν εμένα και τη γυναίκα μου να σκάσουμε στα γέλια, οπότε αξίζει.

• Like 1

Halo: MCC το απογευματάκι κι The Wolf Among Us όταν νυχτώσει. Άφησα σε ένα καλό σημείο τα Lords of the Fallen και Castle Crashers Remastered για χάρη τους. Πολλά games και λίγος χρόνος, όταν χειμωνιάσει θα είναι καλύτερα διότι Καλοκαίρι με ζέστες και παραλίες δύσκολο το gaming.

• Like 3

Μετά από τόσο καιρό ξανασυνεχίζω το Dishonored που παράτησα στη μέση (λόγο ανωτέρας βίας) καθώς επίσης και το Fire Emblem Fates Conquest που είναι το βασικό φορητό παιχνίδι που ασχολούμαι αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι ότι το πρώτο θα το καταφέρω να το τελειώσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το δεύτερο όμως κάνω το ένα restart πίσω από το άλλο καθώς είναι αρκετά παλούκι και θέλει μπόλικη σκέψη για το κάθε σου βήμα. 

Devil May Cry Collection στο 360 και μου ήρθαν στο μυαλό καλές ps2 εποχές! Έχει τα θέματα του, όπως με την κάμερα, τα cinematics, τα menu αλλά σε γενικές γραμμές είναι απίστευτο πόσο καλό δείχνει και παίζει ακόμα και σήμερα! Όσοι το ψήνουν έχει capcom sales στο xbox store και κοστίζει 5 ευρώ. Καθόλου άσχημα θα έλεγα. Επίσης πήρα και το dmc όπου είναι η καλύτερη έκδοση στις κονσόλες καθώς τρέχει καλύτερα στο one στα 9,90 και θα το παίξω αμέσως μόλις τελειώσω τα 3 πρώτα. Το 4 δεν το αγόρασα καθώς το τελείωσα πριν λίγο καιρό στο pc. Στο one συνεχίζω με Halo 5 κυρίως slayer για pvp και warzone firefight για pve που μοιάζει σαν ένα πιο ανοιχτό poe του destiny. Πραγματικά στο παιχνίδι έχουν κάνει τρομερή δουλειά και συνεχώς ανανεώνουν το περιεχόμενο. Το firefight που μπήκε τελευταία είναι από τα αγαπημένα μου. Στο πρόγραμμα είναι επίσης και τα bayonetta 2 στο wii u όπου θα με την σειρά του θα παιχτεί μετά τα dmc.

Tελειωσα το witcher 3 και ολα τα expansion toy  sto ps4 .Μετα απο τοσο καιρο το ειχα αγορασει  day one  .Συνολικα το καλυτερο και χορταριστικοτερο game  που εχω παιξει σε κονσολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...