najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Στο πσ4 κλασσικα Warframe (Lunaro inc), Uncharted 4 multy, Dark Souls3, και λιγο overwatch ( Εν αναμονη του patch) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 WItcher 3 ps4 ,θα το ξαναπιασω μετα απο πολυ καιρο ειχα παιξει μοno 4 ωρες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Battlefield Hardline xbox 360.Μολις το τελειωσω λεω να πιασω silent hill 2 και 3 παλι στο xbox 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επιτέλους πήραν σειρά τα backlog του PS3/PSN, με πρώτο το φοβερό Odin Sphere. Το ξεκίνησα απο περιέργεια (ήθελα και κάτι διαφορετικό για να stream τώρα τελευταία) και απλά κόλλησα. Απο την άλλη, το SMT: Soul Hackers καλά πάει... 30 ώρες και το τέλος πουθενά στον ορίζοντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τελος το Deadly tower of monsters στο ps4 και ξεκίνησα στο 360 το Mighty No 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Με αυτα και με εκεινα αρχισα επιτελους Black ops 3 και εχω λιωσει, απειρα πραματα να κανεις και πολυ καλο, καμια σχεση με τα παλιοτερα. Αξιζει μονο και μονο για zombies ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τερμάτισα το Dark Souls 3 δεύτερη φορά στο PC και τώρα ξεκίνησα δυναμικά το Dragon's Dogma. Θέλω πολύ να τσεκάρω και το Monster Hunter Generations στο 3DS μόλις κυκλοφορήσει. Αγόρασα επίσης σε προσφορά το περίφημο Ryse, έπαιξα 3.7 ώρες (δηλαδή το μισό παιχνίδι), γέλασα με τον εαυτό μου που το αγόρασα και το έκανα uninstall. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησα το Diablo 3 στο xbox one, μάλιστα μου μένουν λίγα ακόμα achievements και πάω για το 1000αρι. Το αγόρασα 2η φορά, καθώς το έχω και στο 360, επειδή το βρήκα σε προσφορά και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι αισθητά πιο βελτιωμένο. Όποιος παίζει αυτό τον καιρό και συναντάει κάποια δυσκολία ας μου στείλει ένα pm(ή αν κάποιος θέλει σχετικά γρήγορα 1000g), μπορώ να μπω μαζί του να τον βοηθήσω, ή ακόμα και να του στείλω μερικά από τα builds που έφτιαξα όπου πραγματικά θα του λύσουν τα χέρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Dirt 2 και Killzone 2 σε PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 GIORGI είσαι μεγάλη παικτούρα!!! HarryGrey όσον αφορά το Diablo 3, το ίδιο έκανα κι εγώ. Πρώτα 360, τώρα One. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Alice : Madness Returns @ XBOX360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 max payne 3 στο ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Gravity Rush στο Vita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Red dead redemption στο X1 με BC ... Μεγάλη παιχνιδάρα πραγματικά δεν έχω λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα