Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιτέλους πήραν σειρά τα backlog του PS3/PSN, με πρώτο το φοβερό Odin Sphere. Το ξεκίνησα απο περιέργεια (ήθελα και κάτι διαφορετικό για να stream τώρα τελευταία) και απλά κόλλησα.

Απο την άλλη, το SMT: Soul Hackers καλά πάει... 30 ώρες και το τέλος πουθενά στον ορίζοντα :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτα και με εκεινα αρχισα επιτελους Black ops 3 και εχω λιωσει, απειρα πραματα να κανεις και πολυ καλο, καμια σχεση με τα παλιοτερα. Αξιζει μονο και μονο για zombies !

Τερμάτισα το Dark Souls 3 δεύτερη φορά στο PC και τώρα ξεκίνησα δυναμικά το Dragon's Dogma.

Θέλω πολύ να τσεκάρω και το Monster Hunter Generations στο 3DS μόλις κυκλοφορήσει.

Αγόρασα επίσης σε προσφορά το περίφημο Ryse, έπαιξα 3.7 ώρες (δηλαδή το μισό παιχνίδι), γέλασα με τον εαυτό μου που το αγόρασα και το έκανα uninstall.

• Like 4

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησα το Diablo 3 στο xbox one, μάλιστα μου μένουν λίγα ακόμα achievements και πάω για το 1000αρι. Το αγόρασα 2η φορά, καθώς το έχω και στο 360, επειδή το βρήκα σε προσφορά και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι αισθητά πιο βελτιωμένο. Όποιος παίζει αυτό τον καιρό και συναντάει κάποια δυσκολία ας μου στείλει ένα pm(ή αν κάποιος θέλει σχετικά γρήγορα 1000g), μπορώ να μπω μαζί του να τον βοηθήσω, ή ακόμα και να του στείλω μερικά από τα builds που έφτιαξα όπου πραγματικά θα του λύσουν τα χέρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...