HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μου ήρθε τρέλα να παίξω κάνα Deus Ex like παιχνίδι και ψαχνόμουν. Για κάποιο λόγο πάντα ήθελα να παίξω το Dishonored αλλά πάντα κάτι με σταματούσε. Οχι πλέον και απορώ πως μου τη γλύτωσε τόσο καιρό. Στην αρχή είμαι ακόμα αλλά το παιχνίδι απλά ***. Ελπίζω να πάει έτσι ως το τέλος + τα DLC που έχω. Μεγάλη παιχνιδάρα το Dishonored, Bethesda άλλωστε Εμένα αν και δεν μου πολυαρέσουν τα stealth games αυτό το λάτρεψα. Βέβαια δεν έχω παίξει ακόμα τα dlc αλλά σε κάποια φάση σίγουρα θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αυτό το καιρό παίζω dark souls I (PC) & 2 (XBOX 360) με bow&spear character!Απλά τελείωσα τα παιχνίδια με sorcerer και είπα να κάνω τη ζωή μου δύσκολη! Αναμένω την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών το Σεπτέμβρη R8 480 για να πάω στο Dark souls 3, witcher 3 και Mass Effect αν έχει βγει μέχρι τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Προχτες τελειωσα μεσα σε ενα 5ωρο το Never Alone. Δε το αφησα στιγμη απο την ωρα που το ξεκινησα.. Χτες παλι τερματισα σε περιπου 8-10 ωρες το Valiant Hearts: The Great War. Και τα δυο "μικρα" αλλα εξαιρετικα παιχνιδια κατα τη γνωμη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κατεβασα προχθες το Alienation απο PSN και ειναι αρκετα διασκεδαστικο. Μου αρεσει που εκει live charts παιχτων και κατηγοριοποιησεις ανα χωρα κτλ. Σε κανει να θες να παιξεις παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Uncharted 4 . Aν και δεν ειμαι ο μεγαλυτερος fan της σειρας παρολο που τα εχω ολα ,το game ειναι σημειο αναφορας στον τεχνικο τομεα .Πραγματικα η Naughty dog διευρυνε τα ορια της κονσολας . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τερμάτισα BattleField: Bad Company 2 και σε λίγο τερματίζω και Uncharted 2: Among Thieves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τέλος το φοβερό Ratchet and Clank! Τι παιχνιδάρα έβγαλαν πάλι οι άτιμοι στην Insomniac! Νοσταλγία, όπλα, bolts και τα μυαλά στα κάγκελα! Μάλλον αύριο θα ξεκινήσω 2ο playthrough για Platinum trophy! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έλεγα να αρχίσω στο χαλαρό το SMT: Soul Hackers στο 3DS (μια και πήρε μόνιμο price drop στα €10), 50 ώρες μετά συνεχίζω ακάθεκτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
so_kriti Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Fallout 4 παιζω.bethesda και ξερο ψωμι! Αλωνιζω τη westland με τον dogmeat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Έσκασε και το (12o) platinum!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 beyond two souls, remaster sto ps4 και ειναι πολυ καλυτερο απο το heavy rain που ειχα παιξει πριν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Στην αρχή ίσως, γιατί παρακάτω.. Meh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Τέλος το φοβερό Ratchet and Clank! Τι παιχνιδάρα έβγαλαν πάλι οι άτιμοι στην Insomniac! Νοσταλγία, όπλα, bolts και τα μυαλά στα κάγκελα! Μάλλον αύριο θα ξεκινήσω 2ο playthrough για Platinum trophy! Λέω να το πιασω και εγώ σήμερα. Καμία πρόταση για το πόσα playthrough και τι να προσέξω για το plat; (είδα ήδη guides αλλα αλλιώς είναι απο πρώτο χέρι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δύο playthrough χρειάζεσαι σίγουρα (challenge mode). Red alert για : Death by Disco, Safecracker, When Sheep Fly τα οποία είναι missable ειδικά το πρώτο (κράτα λίστα με κάθε τι που κάνεις να χορεύει). Έχει και κάποια που κάνεις σε συγκεκριμένους πλανήτες, αλλά μπορείς να τα κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Collectibles δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι (όπως με όλα τα R&C). Επίσης αν κάποιο όπλο το πάς LV5 χρησιμοποίησε άλλο για να μην φας πολλές ώρες grinding. Υπάρχει φοβερό σημείο για farming (bolts/raritarium/XP/κάρτες) κοντά στην αρχή του παιχνιδιού, κάν'το στο challenge mode. Και τέλος, το καλύτερο για να τα πάς LV10 είναι στο πρώτο σοβαρό boss, θα καταλάβεις ποιό είναι (απλά βαράς μέχρι ένα σημείο μην πεθάνει ή ξεμένεις απο σφαίρες, suicide kill στη λάβα και ξανα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Oλοκληρωσα το Halo Combat Evolved Anniversary στο Heroic. Απο τη μια ειναι παιχνιδι 14 ετων, απο την αλλη, να την πω την αμαρτια μου, με κουρασε αρκετα, οχι φυσικα οτι δεν ειχε αρετες. Στο καπακι επιασα σε co-op παλι στο Heroic το 2ο, ολοκληρωνοντας 3 κεφαλαιακια. Φαινεται πολυ πιο ενδιαφερον αυτο.. Εχουν και απιστευτη δουλεια στο remastering.Επιασα επισης και κοντευω να τελειωσω το πολυ δυνατο Limbo, το οποιο εν αναμονη του νεου παιχνιδιου της Playdead Inside( το οποιο δειχνει επισης πολυ ενδιαφερον παρεμπιπτοντως) δοθηκε δωρεαν προσφατως στο ΟΝΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα