Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνημα σήμερα έχει το Virtue's Last Reward...

PSA για το πιο πάνω, μια και την "έπαθα", το saving στα puzzle rooms έχει ρίσκο να κάνει soft lock το 3DS και corrupt το save (συγκεκριμένα στο PEC room μου έτυχε). Κρίμα πάντως, αν και θα κάνω εξ'αρχής playthrough, είναι αρκετά εκνευριστικό το restart (και όλο το intro dialogue)..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζω και πλησιαζω στο τελος το Halo Reach, το οποιο ειναι το καλυτερο XBOX exclusive, πλην Remedy that is, με το οποιο εχω ασχοληθει. Παιχνιδουμπαρος με τα ολα του..

Τελειωσα το πολυ καλο αντιπολεμικο adventure-drama Valiant Hearts, μου μενουν 2 αποστολες για την ολοκληρωση του απολαυστικου campaign του Sniper Elite 3 και εχοντας μολις παραλαβει το Grand Theft Auto V για το ΟΝΕ που το βρηκα σε πολυ καλη τιμη, του εριξα κι αυτου μια ωριτσα. Δεν το ειχα δει, αν και ειχα ακουσει τα καλυτερα για τα γραφικα στα συστηματα προηγουμενης γενιας, αλλά φαινεται οτι εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στο remastering του τιτλου.

Εγώ είμαι φαν των arcades τέτοιου είδους! Σήμερα ξεκινάω και εγώ τι Valiant..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τέλος μετά απο κάπου 30 ώρες και το Virtue's Last Reward, αν και ορισμένα απο τα plot twists φαίνονταν απο μακριά, είχε 1-2 που πραγματικά ήρθαν απο το πουθενά. If nothing else, τουλάχιστον άρχισα να "νιώθω" το hype για το 3ο της σειράς :P.

Επόμενο προς τερματισμό είναι το Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (για streaming purposes) και ένα "ξεκαθάρισμα" μικρότερων τίτλων όπως Rocket League, inFamous: First Light και Azure Striker: Gunvolt.

• Like 3

Majora's Mask στο 3DS.

Μου μένουν μόνο λίγα κομμάτια καρδιάς για να ολοκληρωθεί 100%.

Πολλά σύγχρονα παιχνίδια θα ήθελαν να είναι τόσο καλά.

Ξεκίνησα επίσης το πρώτο Dark Souls στο PC. Έχω παίξει ελάχιστα αλλά ήδη έχει δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

• Like 2

The Wolf Among Us και DiRT Rally (κλασσικά).

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το Wolf. Πολύ wtf στοιχείο και πολύ βαρύ για παιχνίδι με "παραμυθένιους" χαρακτήρες.

• Like 2

Ratchet and clank..παιχνιδαρα οπως περιμεναμε.Μου αρεσουν ολα, απο γραφικα, μεχρι και gameplay.

Το μονο αρνητκο αν το λες αρνητικο, ειναι η φραση που λεει συνεχεια ο τυπος απο το καταστημα με τα οπλα που λεει "εχεις πολλα bolts ελα να αγορασεις κατι απο εμενα" καπως ετσι.Το λεει συνεχια και χαλαει την ροη του gameplay..

Κλασσικα τρομερο και ιδιταιρο χιουμορ της insomniac games.Εκει που λεει "see you in the next reboot" ενα χαμογελο χαραξε το προσωπο μου ;p

Τελος το πολυ ενδιαφερον The Wolf among Us, το οποιο ξεφουσκωσε λιγο σεναριακα προς το τελος, αλλά και παλι ειχε μια πολυ ωραια ιστορια να πει σε πολυ ωραιο και σκοτεινο setting.

Μου ήρθε τρέλα να παίξω κάνα Deus Ex like παιχνίδι και ψαχνόμουν. Για κάποιο λόγο πάντα ήθελα να παίξω το Dishonored αλλά πάντα κάτι με σταματούσε. Οχι πλέον και απορώ πως μου τη γλύτωσε τόσο καιρό. Στην αρχή είμαι ακόμα αλλά το παιχνίδι απλά ***. Ελπίζω να πάει έτσι ως το τέλος + τα DLC που έχω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...