Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει κανείς το Life Is Strange ; Θέλω γνώμες!

Παιχνιδάρα και το καλύτερο episodic-storytelling adventure της περσινής χρονιάς κατά τη γνώμη μου. Αξίζει να ασχοληθείς!

• Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάφερα με τα χίλια ζόρια πρόσφατα να βρω το 999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors - Το παιχνίδι ήταν δυσεύρετο αλλά πραγματικά άξιζε την αναμονή. Τερματίζεται απόψε και μετά έχει σειρά το sequel, Virtue's Last Reward. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το πολυ καλο αντιπολεμικο adventure-drama Valiant Hearts, μου μενουν 2 αποστολες για την ολοκληρωση του απολαυστικου campaign του Sniper Elite 3 και εχοντας μολις παραλαβει το Grand Theft Auto V για το ΟΝΕ που το βρηκα σε πολυ καλη τιμη, του εριξα κι αυτου μια ωριτσα. Δεν το ειχα δει, αν και ειχα ακουσει τα καλυτερα για τα γραφικα στα συστηματα προηγουμενης γενιας, αλλά φαινεται οτι εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στο remastering του τιτλου.

Δημοσ.

進撃の巨人(Attack on Titan)

έκανε 2 βδομάδες να έρθει.Είναι αρκετά καλό για musou,ίσως το καλύτερο που έχω παίξει.Καμία σχέση με dynasty warriors.

Ακολουθεί τη πλοκή του anime σκηνή πρς σκηνή ακόμα και οι διάλογοι είναι ιδιοι σε πολλά σημεία.Το μόνο που λείπει είναι η επική μουσική. :mad:

Μπορείς να παίξεις ως Titan-Eren :shock: 

Δημοσ.

Και εκεί που μπήκα να πάρω απο το 3DS eShop το Virtue's Last Reward, πέτυχα το "promotion" με τα GB Pokemon games... In the end, αυτό τον καιρό παίζω Pokemon Blue τελικά:P

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εκεί που μπήκα να πάρω απο το 3DS eShop το Virtue's Last Reward, πέτυχα το "promotion" με τα GB Pokemon games... In the end, αυτό τον καιρό παίζω Pokemon Blue τελικά :P

Επιτέλους πραγματοποιήθηκε 20-κάτι χρόνια μετά κάτι που μου είχε μείνει καημός, τα 150/150 στο Pokedex του Gen.1 (με λίγη βοήθεια απο ένα φίλο που είχε πάρει την Red για αυτό τον σκοπό). Ξεκίνημα σήμερα έχει το Virtue's Last Reward, ενώ στα ενδιάμεσα άρχισε (και πλησιάζει τέλος) και το inFamous: First Light για PS4.

Δημοσ.

Trauma Center και Chrono Trigger (DS)

Που τα θυμήθηκες! Πριν από 3 βδομάδες Ryse of Rome στο ΧΒΟΧ One τωρα τιποτα γιατι πειζω στο γραφειο και σας ζηλευω ολους που μπορειτε και παιζεται :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...