Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Max Payne 3 στο 360.το ειχα ποσα τοσα χρονια και απορω με τον εαυτο μου πως δε το επαιξα νωριτερα!!!απλα τελειο!

(Απο σεναριακης αποψης δε πιανει μια μπροστα στα δυο πρωτα).

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Max Payne 3 στο 360.το ειχα ποσα τοσα χρονια και απορω με τον εαυτο μου πως δε το επαιξα νωριτερα!!!απλα τελειο!

(Απο σεναριακης αποψης δε πιανει μια μπροστα στα δυο πρωτα).

το τελειωσα και εγω στο 360 πριν κανα μηνα, καλο ηταν, αλλα ρε παιδι μου στο τελος με κουρασε λιγο με τοσο shooting, την μιση Βραζιλια ξεκληρησα :-)

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικα το σεναριο ηταν λιγο meh για Rockstar και επισης οι αντιπαλοι ηταν κουραστικα πολλοι. Δεν παυει ομως να ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα το σεναριο δεν ηταν και κατι το τρομερο οντως απο την αλλη ομως εχει τρομερα εθιστηκο gameplay πολυ καλο soundtrack και εναν max payne να μοιραζει pain!

• Like 1
Δημοσ.

Ναί! Τέλος το Shadow Fall στο hard!! :D

Τώρα κάποια chapter specific trophies, intel και μετά online που θέλει Plus (NOT!) για το Platinum.

Καλά κι αυτοί, μόνο δύο μέρες trial PS+ δίνουνε..? -_- Δώσε έναν μήνα να πάρω τα online trophies να ηρεμίσω..!

Δημοσ.

Την έχω περιγράψει πολλές φορές την διαδικασία:

1) Φτιάχνεις νέο PSN account.

2) Κάνεις primary activate για να έχεις τα προνόμια (games, online MP) του PS+ και στο κανονικό σου account.

3) Βάζεις χρεωστική/πιστωτική κάρτα και ενεργοποιείς 14-day PS+ trial.

4) Βγάζεις την κάρτα από το account και απενεργοποιείς το PS+ auto renewal (για να μην σε χρεώσει μετά τις 14 μέρες).

5) Παίζεις κανονικά PS+ games & online MP από το κανονικό σου account, με trophies και απ' όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Batman και Crash Racing <~ :-D στο ps3 και λιγο Trackmania United στο Pc...

( Σε λιγους μηνες τα ωραία, έρχονται πολυ ωραία παιχνίδια, κρίμα γιατί θα 'μαι στρατό... Αλλά δεν πειραζει, τουλαχιστον δεν εχω διαβασμα και θα παιζω που και που... )

περαστικα σ και εγω στν στρατο ειμαι και πειζω με ενα 3ds ΛΟΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...