Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειωσα αποψε το Arkham Origins το οποιο χωρις εννοειται να φτανει στα επιπεδα του Αsylum, με γεμισε αρκετα σαν Batman παιχνιδι. Ελειψε το ταλεντο των γραφιαδων της Rocksteady, με αποτελεσμα η ιστορια του prequel να ειναι λιγο φτωχη, σε καθε περιπτωση ομως το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι. Ικανοποιητικοτατο για τους οπαδους του Σκοτεινου Ιπποτη κατα τη γνωμη μου..

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναπιασα το Ryse Son of Rome χθες το βραδυ, που το ειχα παρατησει στην αρχη το καλοκαιρι. Μου αρεσει τοσο πολυ το setting που δεν θα ντραπω να το πω, πωρωθηκα. Διασκεδασα παρα πολυ κι ας ειναι οι μηχανισμοι του ελαφρως περιορισμενοι. Η Cry engine ριχνει σαγονια, οι μουσικες ειναι στον τονο που πρεπει, ο Μarius (ο κεντρικος ηρωας) συμπαθης, δεν θα μπορουσα να ζητησω πολλα περισσοτερα απο ενα παιχνιδι που κυνηγηθηκε αρκετα απο τυπο κ κοινο, περα ισως απο μεγαλυτερη διαρκεια και βαθος..

Προχθες επαιξα και το 1ο κεφαλαιο του πανεμορφου Valiant Hearts, το οποιο ξεχειλιζει (ειναι ηδη εμφανες) απο ποιοτητα..

• Like 1
Δημοσ.

Thx! Οτι πιο οικονομικό υπήρχε. :P

C Chassis 500αρι. Παιχνίδια είχα ήδη αγορασμένα, οπότε οτι σύμφερε πιο πολύ στην τσέπη.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος το πρώτο μου παιχνίδι στο PS4, The Order 1886 (μαζί και με το Platinum trophy).

Προσωπικά, μου άρεσε, πάρα πολύ κι όλας. Εν μέρη καταλαβαίνω γιατί έφαγε κράξιμο, αλλά δεν το δικαιολογώ (το κράξιμο).

Είναι μόλις το 3ο παιχνίδι του studio αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο τους παιχνίδι σε σταθερή κονσόλα και μια νέα ΙΡ.

Δεν μου άρεσε πολύ το πώς έκλεισε, αφήνει πολλά κενά τα οποία (απ' οτι φαίνεται) ήθελαν να καλύψουν στο επόμενο μέρος της σειράς.

Ελπίζω η Sony να τους το επιστρέψει, είναι πολύ κρίμα να μείνουμε με την όρεξη.

@Terror

Ευχαριστώ! Το έχει προπαραγγείλει φίλος μου, οπότε είμαι κομπλέ. :P

Ratchet & Clank είναι o επόμενος στόχος!

• Like 1
Δημοσ.

Έπιασα το Killzone ShadowFall κι εγώ επιτέλους, έβγαλα και το πρώτο chapter.

Δεν τρελάθηκα είναι η αλήθεια μέχρι τώρα.. Ναί, πανέμορφο, αλλά μέχρι εκεί.

Έχει αλλάξει πάρα πολύ το στυλ του ειδικά σε σχέση με το 3, πολύ stealth και αυτό με τους συναγερμούς σπαστικό, πρέπει να το χακάρεις για να σταματήσει το σπαμάρισμα εχθρών.

Τα επίπεδα για κάποιον λόγο έγιναν πιο open και σε τρέχουνε πέρα-δώθε. Μάλλον για να δείξουνε οτι τραβάει η κονσόλα..? Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς ακόμη.

Τέλος το vanguard είναι δέκα φορές πιο άχρηστο απ' οτι στο Mercenary του PSVita.. Βασικά στο Mercenary ηταν πάρα πολύ χρήσιμο και δούλευε πολύ καλά, εδώ κάτι δεν πάει καθόλου καλά, πχ βάζω shield και μένει στάσιμο σε μια κατεύθυνση..

Τεσπα, είμαι fan της σειράς και ελπίζω να μου αποδείξει παρακάτω πως αξίζει.

Το έβαλα και στο hard btw.. Καλή.... Πρόκληση (για να μην πώ κάτι άλλο :P ).

Δημοσ.

Βασικά λόγω των 8GB RAM έχει γίνει πολύ της μόδας ο "open" σχεδιασμός... από open world games μέχρι semi-open maps.

Δοκίμασε και το MP, είναι καλύτερο από το Campaign...

Δημοσ.

Τελος το Ryse στο ΟΝΕ. Εμενα με ικανοποιησε λογω story, setting, γραφικων, μουσικης επενδυσης και απιθανης αναπλασης της εποχης, ενω στα αρνητικα, ως πρωτο, που του αφαιρει και αρκετους ποντους ποιοτητας (και replayability..), το πολυ ρηχο gameplay, η γραμμικοτητα του και σαφως και η μικρη διαρκεια του. Θα μπορουσαν ανετα να δωσουν κανα-δυο κεφαλαια ακομη, στο δρομο της επιστροφης του Marius προς τη Ρωμη. Τονιζω οτι για οσους προτιθενται να παραβλεψουν τα αρνητικα που προανεφερα και να ανεβασουν ενδεχομενως το επιπεδο δυσκολιας, το παιχνιδι ειναι απολαυστικο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...