ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Dead or Alive 5 Last round Το καλύτερο Beat'em'Up για μένα Fighting ρε Αυτό είναι beat 'em up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα παιζω το vandal hearts στο xbox, turn base strategy rpg , θυμαμαι που επαιζα και το 1 στο ps1 και απο τοτε μου εχει μεινει η αναμνηση του ποσο καλο ηταν, αυτο μου φαινεται λιγο ποιο απλο αλλα το συνιστω σε καθε φαν του ειδους ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Pikmin 3!!!απλά υπέροχο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Pikmin 3!!!απλά υπέροχο!!!! Εχω μείνει στο καταπληκτικό 2. Κάποια στιγμή πρέπει να το πιάσω και αυτό στα χέρια μου. Εν το μεταξύ περίμενα να είμαι κοντά στο τέλος του Xenoblade αλλά αυτό πάει...και πάει...και πάει... πραγματικά μυρίζει τέλος κάπου εδώ κοντά αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Τιτάνιο παιχνίδι πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Oλοκληρωσα χθες το βραδυ το Gears of War 2 στο hardcore επιπεδο δυσκολιας. Και μου αρεσε και μου κουρασε ομως.Η δομη του αντιστοιχη με του πρωτου, καταιγιστικη over the top δραση, σεναριο βγαλμενο απο ταινια του Emmerich, επικες παρτιτουρες ( ψοφαω για τετοιες να πω την αμαρτια μου..), ωραιοι μηχανισμοι δεν το συζητω στο gameplay, αλλα ελλειψει co-op partner κουραστηκα λιγο. Εκοψα κανα 1500 locust στη διαρκεια του campaign, πολλοι μου φανηκαν. Αυτα τα παιχνιδια ειναι σχεδιασμενα και η γοητεια τους βρισκεται ακριβως στο να παιχτουν με κολλητο. Το 3 θα το παιξω ετσι απαραιτητως δεν το συζητω. Για τη συνεχεια φιλοδοξω να τελειωσω το Arkham Origins, που το εχω αφησει λιγο πανω απο τη μεση κε μετα με περιμενει ενα σκασμος παιχνιδαρες. Μου κλεινει το ματι κ το Bioshock Infinite που ετυχε να μου χαρισει ενας φιλος την Premium Edtion του την περασμενη Παρασκευη. Ωραια εκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Dead or Alive 5 Last round Το καλύτερο Beat'em'Up για μένα ναι σίγουρα, και κάθε δευτερο αγώνα πατάς pause για να μπεις στο γιουπορν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ναι σίγουρα, και κάθε δευτερο αγώνα πατάς pause για να μπεις στο γιουπορν εξαντλητικο το παιχνιδι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Mε 93 $ τα dlc θα είναι η πιο ακριβή *** ever ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εβαλα σε παγο το fire emblem Μιας και εσκασε smtIV εδω και δυο μερες αλλα αυριο θα σκασει το RE:0 και ειμαι σε δίλημμα... :-\ δεν πιστευω οτι το RE:0 ειναι τοσο ευκολο αλλα either way μαλλον κολλησα με το smtIV επειδη μου κινησε την περιέργεια το neo-tokyo κομματι. Καλό είναι σε γενικές γραμμές. Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι καλύτερο από το strange journey και κάπως πιο forgiving. Δείχνει να είναι ο άξιος διάδοχος του smtiii (μέχρι στιγμής) υπαρχουν dlc? επισης, οι επιλογες που εχεις με τους, διαφορους, δαιμονες [kill or not] δεν πρεπει να εχουν και μεγαλες συνεπειες ή τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο... α, και αυτο ^^ και ξαφνικα chaos path. Γενικα ειναι καλο το game αλλα κατι δεν μου αρεσει στις επιλογες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 και ξαφνικα chaos path. Γενικα ειναι καλο το game αλλα κατι δεν μου αρεσει στις επιλογες... Οι επιλογές είναι πολύ περισσότερο "εμφανείς" ως προς το path που διαλέγεις. Law path = είσαι ακριβώς υπέρ του νόμου και του καθήκοντος και ας είσαι douche (paladin/samurai φάση δηλαδή), chaos = λογικός και αυτός που πάει κόντρα στο κατεστημένο και στην ανώτερη δύναμη κάθε μορφής, neutral = συνδυασμός των δυο αυτών (και θεωρώ το καλύτερο path με το "καλύτερο" ending). Υπόψη ότι το neutral είναι και το δυσκολότερο path να ακολουθήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και ξαφνικα chaos path. Γενικα ειναι καλο το game αλλα κατι δεν μου αρεσει στις επιλογες... Οι επιλογές είναι πολύ περισσότερο "εμφανείς" ως προς το path που διαλέγεις. Law path = είσαι ακριβώς υπέρ του νόμου και του καθήκοντος και ας είσαι douche (paladin/samurai φάση δηλαδή), chaos = λογικός και αυτός που πάει κόντρα στο κατεστημένο και στην ανώτερη δύναμη κάθε μορφής, neutral = συνδυασμός των δυο αυτών (και θεωρώ το καλύτερο path με το "καλύτερο" ending). Υπόψη ότι το neutral είναι και το δυσκολότερο path να ακολουθήσεις. ακυρο, τελικα εβγαλα το Nothing ending (again) και ειμαι σε τετοια φαση το καλο ειναι οτι με το rebirth new game ανεβαζεις level αρκετα γρηγορα. Here we go again... ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα την πάτησες! Το καλό είναι ότι έχεις δυνατότητα να κάνεις summon τους ισχυρότερους σου δαίμονες και να περάσεις το παιχνίδι σχετικά γρήγορα. Εγώ μετά το πρώτο play through χρειάστηκα γύρω στις 25-30 ώρες για κάθε πλευρά ενώ τώρα βρίσκομαι σε chaos path (που είναι και το τελευταίο μου). Υπόψη ότι και τα quest πολλά αλλάζουν ανάλογα το path που είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Oλοκληρωσα χθες το βραδυ το Gears of War 2 στο hardcore επιπεδο δυσκολιας. Και μου αρεσε και μου κουρασε ομως.Η δομη του αντιστοιχη με του πρωτου, καταιγιστικη over the top δραση, σεναριο βγαλμενο απο ταινια του Emmerich, επικες παρτιτουρες ( ψοφαω για τετοιες να πω την αμαρτια μου..), ωραιοι μηχανισμοι δεν το συζητω στο gameplay, αλλα ελλειψει co-op partner κουραστηκα λιγο. Εκοψα κανα 1500 locust στη διαρκεια του campaign, πολλοι μου φανηκαν. Αυτα τα παιχνιδια ειναι σχεδιασμενα και η γοητεια τους βρισκεται ακριβως στο να παιχτουν με κολλητο. Το 3 θα το παιξω ετσι απαραιτητως δεν το συζητω. Για τη συνεχεια φιλοδοξω να τελειωσω το Arkham Origins, που το εχω αφησει λιγο πανω απο τη μεση κε μετα με περιμενει ενα σκασμος παιχνιδαρες. Μου κλεινει το ματι κ το Bioshock Infinite που ετυχε να μου χαρισει ενας φιλος την Premium Edtion του την περασμενη Παρασκευη. Ωραια εκδοση... Σου άρεσε το τέλος; Το είχα τερματίσει προ 2ετία περίπου και το τέλος ηταν πολύ μέτριο. Γενικά σαν παιχνίδι δεν μου αφησε και κάτι το ιδιαίτερο ή χαρακτηριστικό να το θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χλιαρο το φιναλε. Καλα το σεναριο δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας. Δεν πιστευω οτι υπαρχει gamer που να εχει σοβαρες απαιτησεις σε αυτο τον τομεα απο τα gears.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 είπα να του δώσω μια ευκαιρία.... μέχρι στιγμής (9 ώρες) δεν έχω ενθουσιαστεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα