Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Backup σε δισκάκια dude.. 10 dvds χάλασα μόνο για το συγκεκριμένο.. :P

Δεν έχω καν DVD-Drive συνδεδεμένο στο PC. Έχω ένα στο συρτάρι, αλλά αν το συνδέσω θα μου χαλάσει το cable management. Και μιας και είναι άχρηστο δεν το χρησιμοποιώ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν την κοπελα μου κι εσύ.. :P Δεν ήθελε drive για να μην φαίνεται άσχημο το κουτί.

Αλλά οταν πάω να της δώσω κανα steam game, copy paste σε στικάκια και τέτοια..

Καλό είναι να υπάρχει ένα έστω και στην άκρη. ;)

Σαν την κοπελα μου κι εσύ.. :P Δεν ήθελε drive για να μην φαίνεται άσχημο το κουτί.

Αλλά οταν πάω να της δώσω κανα steam game, copy paste σε στικάκια και τέτοια..

Καλό είναι να υπάρχει ένα έστω και στην άκρη. ;)

Στην άκρη υπάρχει, μόνιμα συνδεδεμένο δεν το έχω. :P Πάντως το κόβω να το βάζω σύντομα αν πάρω το Rise of the Tomb Raider retail. 17.5gb δεν κατεβάζω αφού θα θέλω να το παίξω κατευθείαν. Εκτός αν έχουν ένα δισκάκι μόνο και τα υπόλοιπα κατεβαίνουν από steam... :-(

Εγώ πάντως νοσταλγώ τις εποχές που όλα τα παιχνίδια έβγαιναν σε δισκάκια. Είναι κρίμα που τα PC δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο άλμα προς το Blu-Ray.

ΥΓ: Έχω VDSL, αλλά δεν έχει να λέει κάτι.

Εγώ πάντως νοσταλγώ τις εποχές που όλα τα παιχνίδια έβγαιναν σε δισκάκια. Είναι κρίμα που τα PC δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο άλμα προς το Blu-Ray.

ΥΓ: Έχω VDSL, αλλά δεν έχει να λέει κάτι.

Βασικά να περιμένεις τις κονσόλες να κάνουν το μεγάλο βήμα προς το ψηφιακό μέσο. :P

Σίγουρα είναι νοσταλγία τα δισκάκια, αλλά το ψηφιακό είναι πολύ πιο εύχρηστο τις περισσότερες φορές και για τις εταιρίες, αλλά και για μας. Πχ δεν περιμένεις να πετύχεις το κατάστημα σε ώρες που είναι ανοιχτό. Ξεκλειδώνεται στο steam, το ξεκινάς κατευθείαν.

Φίλε μου παίρνω και ψηφιακά παιχνίδια, δεν τα σνομπάρω, ειδικά αν αξίζουν.

Το να γίνουν πλήρως ψηφιακές οι κονσόλες είναι πιο δύσκολο να γίνει από ότι στα PC. Μεγάλη συζήτηση το γιατί.

Όσο για την ευκολία που λες, εγώ θα σου πω το εξής: το Uncharted 3 το έπαιζα μια βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία. Ούτε spoilers να φάω στην μάπα, ούτε άγχος να αφήσω το Campaign για να μπω στο Multiplayer.

Με digital και θα το πλήρωνα €70 και θα περίμενα το release date για ξεκλειδώσει το preload.

Άρα πες μου τώρα αντικειμενικά με βάση τις παραπάνω ανάγκες, είναι ή δεν είναι καλύτερο το δισκάκι για μένα;

Περιττό να πω ότι θα επιδιώξω να κάνω το ίδιο με το Uncharted 4. ;)

Είμαι εννοείται κατά του digital στις κονσόλες στην παρούσα φάση και συμφωνώ με αυτά που είπες. Απλά βλέποντας το πως πετυχαίνει στο PC, κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να εφαρμόζεται και στις κονσόλες. Από την επόμενη γενιά πάντως αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή παίζω το Mad Max.

Εφόσον με εχει πωρώσει η ταινία του Miller- η καλύτερη ταινία δράσης των τελευταίων ετών και έμαθα πως βγαίνει παιχνίδι στο σύμπαν του Mad Max- είπα στον εαυτό μου "πρέπει να το πάρω, δε το χάνω!"

Το καλοκαίρι που έβγαινε δεν ειχα ps4, όποτε και να ήθελα δεν μπορούσα να το πάρω day one.

Όσο πλησίαζε η ημερομηνία κυκλοφοριας με τα leaks να διαρρέουν, τα διαφορά YouTube videos να ανεβαίνουν και τα interviews με τους developers να μιλάνε για το παιχνίδι τους, διαπίστωσα μερικά πράγματα.

Πρώτον, τον απίστευτο τεχνικό τομέα και δεύτερων για το stand alone story που δεν είχε καμία σχέση με την ταινία και φυσικά όπως συνεπάγεται, η απουσία της Furiosa.

Anyway, ο καιρός πέρασε, πήρα το ps4 και ξέχασα για το game κύριος γιατί διάβασα άσχημα reviews για επανάληψη και griding.

Και ναμαστε στο σήμερα, πέτυχα μια καλή προσφορά που δεν γινόταν να χάσω, έτσι άρπαξα το game και αρχισα να παίζω.

Εχω περίπου 17 ώρες περίπου αυτή τη στιγμή. Ομολογώ παρά τις χαμηλές προσδοκίες λόγω των reviews, μου αρέσει παραπολυ.

Ναι, εχει μερικά θέματα επαναληψημοτητας και αυτο το τραγικό Jump, πραγματικά γιατί το βάλανε; ειναι τόσο κακό που το καθιστά ανούσιο και άχρηστο για το παιχνίδι.
Αλλα ο τεχνικός τομέας, η μάχη με τα αυτοκίνητα και η Westeland κάνει το συγκεκριμενο game, ένα αξιοπρεπές παιχνίδι που πρέπει να το κοιτάξει ο κάθε mad max fan και μη.

Επεξ/σία από DTsuras

οι nazi δεν ειναι 'κλασσικη' ιστορια...

=]

Χαχα, εννοώ κλασσική από άποψη παρουσίασης και γενικότερα μπόλικη πλοκή με πολλά κομμάτια ιστορίας. Τα δε "κανονικά" SMT έχουν πολύ καλύτερα δομημένη πλοκή και είναι γενικότερα πολύ πιο αραιά η ιστορία τους ενώ σχεδόν κάθε ευκαιρία πλοκής που παρουσιάζεται θα έχει κάποιου είδους επιρροή στην γενικότερη βασική ιστορία.  

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο καλύτερο σενάριο μόνο να είχε... :ph34r: . Γράψε εντυπώσεις και από τα DLC. Ήταν να πάρω κάποια στιγμή το Season Pass που το είχα βρει φθηνά, αλλά βαρέθηκα να ξανακατεβάσω το main game. Να βράσω την ADSL γραμμή μου :P

Έπαιξα το πρώτο DLC, Lord of the Hunt. Ωραίο και με πολύ έμφαση στα τέρατα και στο κυνήγι (προφανώς).

Έχει νέα creatures και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αξίζει να ασχοληθείς.

Τώρα μένει το The Bright Lord με τον Celebrimbor που απ' όσο λένε κλείνει η ιστορία.

_____

Τέλος και το 2ο DLC του Shadow of Mordor. Είπαμε, να ανεβάσουνε τη δυσκολία, αλλά όχι κι έτσι..!

Άλλα δύο achievements για 100%, κι αυτά είναι στα trial.. Ευτυχώς είναι σχετικά εύκολα σε αντίθεση με του προηγούμενου DLC.

Επεξ/σία από JohnVani18

Fin και το Bloodborne, τουλάχιστον μέχρι να ψηθώ να πάρω και το DLC. Έχει τώρα πάρει σειρά το Devil Survivor Overclocked (5η απο τις 8 in-game μέρες) και κανένα σφηνάκι Rocket League άμα υπάρχει κανά μισάωρο ελεύθερο.

Εν το μεταξύ άρχισα να πεθυμώ SRPG και εκείνο το Disgaea 5 είναι πειρασμός...

post-143955-0-86879800-1454241889_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...