Greygore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και ενώ έλεγα θα τελείωσω επιτέλους με το Bloodborne, οι γιορτές ήταν... επεισοδιακές (δυστυχώς) και έμειναν τα games στην απ'έξω. Τουλάχιστον είμαι ένα κλίκ μακρία απο να τελειώσω το farm για την Yharnham, Pthumerian Queen (και τέλος τα achievements στο BB), ενώ στο 3DS με εκείνο και με τούτο πρόλαβα να "ξεπετάξω" ορισμένους mini-τίτλους όπως τα Mario Land 2, Wario Land, Mighty Gunvolt, Weapon Shop de Omasse και Mega Man 2. Σειρά έχει πάρει -όπως και δήποτε- το Devil Survivor 1, καθώς και το SMT IV που πρέπει να μάζεψε.... Ubu απο τον καιρό που έχει να ασχοληθώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τέλος κι απο μένα το GTA V μετά απο 30 ώρες και χωρίς να σαχλαμαριστώ πολύ. Τι να πώ γι' αυτό το παιχνίδι.. Δεν το περίμενα ΤΟΣΟ προσεγμένο και καλοστημένο, ειδικά μετά το μέτριο (κατά την άποψή μου) GTA IV. Επίσης δεν περίμενα τόση λεπτομέρια σε παιχνίδι τέτοιας κλίμακας. Απλά μπράβο και respect. Άψογο port επίσης στο PC, αναμενόμενο βέβαια μετά το Max Payne 3, αλλά και πάλι αξίζει να αναφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι φτάνω προς το τέλος του Xenoblade Chronicles 3D μιας και βρίσκομαι στις 50 ώρες μέχρι τώρα. Μέχρι στιγμής έχω να πω μόνο θετικά πράγματα για το παιχνίδι. Πραγματικά τιτάνας (το λογοπαίγνιο είναι επιτηδευμένο). Πάντως μου φεύγει το κεφάλι αυτό που πέτυχαν στη μεταφορά του παιχνιδιού στο 3DS. Εκτός από την χαμηλή ανάλυση και ορισμένα σημεία που το framerate τρώει τρελές πτώσεις το port είναι απλά εξαιρετικό και πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως το κατάφεραν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη ο ήχος που είναι υψηλότατης ποιότητας και που πίστευα ότι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έτρωγε downgrade (βαρβάτο κιόλας) αλλά τελικά ο ήχος είναι απλά πιστότατος ένα προς ένα με την μεγάλη έκδοση. Σειρά έχει Pokemon Alpha sapphire. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ξεκίνησα το dark souls 2 αλλα ηταν πολυ μαζοχιστικό για εμένα. Έβαλα μπρος το fire emblem something και μπορω να πω οτι δεν χαρίζει κάστανα. εβαλα σε παγο το fire emblem Μιας και εσκασε smtIV εδω και δυο μερες αλλα αυριο θα σκασει το RE:0 και ειμαι σε δίλημμα... :-\ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Προχωραω, εχοντας φτασει στη μεση περιπου της βασικης ιστοριας, το Batman Arkham Origins στο PS3, το οποιο σαν prequel, το κρινω ως αρκετα ικανοποιητικο. Εχει και ωραια bosses που ελειψαν απο το τελευταιο. Στο Hard που το παιζω ορισμενα,μου εβγαλαν το λαδι για να τα βγαλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 εβαλα σε παγο το fire emblem Μιας και εσκασε smtIV εδω και δυο μερες αλλα αυριο θα σκασει το RE:0 και ειμαι σε δίλημμα... :-\ Εχεις πολύ δύσκολο έργο μεταξύ των πρώτων δυο διότι είναι και τεράστια και δύσκολα και μπορείς να τα παίξεις αρκετά playthrough με διαφορετικά τέλη και εμπειρίες γενικότερα. Το RE:0 το έχεις σαν "διάλειμμα" μεταξύ των δυο αυτών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχεις πολύ δύσκολο έργο μεταξύ των πρώτων δυο διότι είναι και τεράστια και δύσκολα και μπορείς να τα παίξεις αρκετά playthrough με διαφορετικά τέλη και εμπειρίες γενικότερα. Το RE:0 το έχεις σαν "διάλειμμα" μεταξύ των δυο αυτών. δεν πιστευω οτι το RE:0 ειναι τοσο ευκολο αλλα either way μαλλον κολλησα με το smtIV επειδη μου κινησε την περιέργεια το neo-tokyo κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 δεν πιστευω οτι το RE:0 ειναι τοσο ευκολο αλλα either way μαλλον κολλησα με το smtIV επειδη μου κινησε την περιέργεια το neo-tokyo κομματι. Από την πλευρά του μεγέθους και του τύπου παιχνιδιού το είπα. Το Resi το τελειώνεις στην εβδομάδα με χαλαρό παίξιμο και το παίζεις μόνο νύχτα ενώ τα άλλα τα παίζεις όλες τις ώρες και θα σου φάνε το καθένα τουλάχιστον από κάνα 100ωρο αν είσαι και εσύ σαν και εμένα και "ρουφάς" ατμόσφαιρα και παρατηρείς πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τέλος το RIse of TR και είπα να ξεκινήσω το beyond good and evil στο PS2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 το beyond good and evil στο PS2! Πολύ καλό! Ακόμα περιμένω sequel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Smt iv για το 3Ds και yakuza για το ps2 απλα παιχνιδαρες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Από την πλευρά του μεγέθους και του τύπου παιχνιδιού το είπα. Το Resi το τελειώνεις στην εβδομάδα με χαλαρό παίξιμο και το παίζεις μόνο νύχτα ενώ τα άλλα τα παίζεις όλες τις ώρες και θα σου φάνε το καθένα τουλάχιστον από κάνα 100ωρο αν είσαι και εσύ σαν και εμένα και "ρουφάς" ατμόσφαιρα και παρατηρείς πράγματα. Ερώτηση Εχουν ενωθεί ολα τα σύμπαντα στο smtiv? Yes/no/maybe? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση Εχουν ενωθεί ολα τα σύμπαντα στο smtiv? Yes/no/maybe? Maybe δε θα πω περισσοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση Εχουν ενωθεί ολα τα σύμπαντα στο smtiv? Yes/no/maybe? Γιατί να σου χαλάσω τη χαρά; Το μόνο που θα σου πω είναι ότι ο τίτλος του παιχνιδιού και ο τίτλος σου (και ρόλος σου) μέσα στο παιχνίδι έχει πολύ περισσότερη σημασία από όσο φαντάζεσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Assassins Creed II και μπορώ να πω πως είναι παιχνιδάρα. Πολύ καλή μουσική, γραφικά, αποστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα