Greygore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στείλε το σε εμένα το D.Survivor 2 μπας και το αξιοποιήσω νωρίτερα (χλωμό αλλά αν με κοιτάει μπορεί και να του κάνω τη χάρη ) Digital version (δεν ξέρω καν αν το DeSu2 έχει physical version ή αν είναι σαν την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του SMTIV και είχε μόνο digital). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Digital version (δεν ξέρω καν αν το DeSu2 έχει physical version ή αν είναι σαν την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του SMTIV και είχε μόνο digital). Εχει κανονικά physical version την οποία πήρε το μάτι μου στα public -μόνο- στα 50 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τελος τo rachet and clank nexus, και beyond two souls. Διαμαντακι το beyond two souls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Resident Evil 5 ξεκίνησα χθες και θυμηθηκα τις ωραίες εποχές του GameCube με RE4 .. Το RE5 το ανοιξα οταν πρωτοβγηκε, 10 λεπτα εκανε στο ps3 και βγηκε.. Του δωσα ομως μια 2η ευκαιρια, δεν λεω καλουτσικο παιχνιδι, αλλα σαν το 4 κανένα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το καλύτερο Resident Evil είναι το 2 και μετά πάει το 4. Καλή φάση θα ήταν να τα έβγαζαν σε Remake. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το καλύτερο Resident Evil είναι το 2 και μετά πάει το 4. Καλή φάση θα ήταν να τα έβγαζαν σε Remake. Το καλύτερο μπορεί, αλλά το αγαπημένο μου είναι το 4, πέρασα πολύ ωραίες ώρες στο gamecube μαζί του.. Για αυτό δεν το αλλάζω.. Το 4 το έβγαλαν και στο wii, αν και νομίζω πως είναι το ίδιο, σωστά; Όσο για remake, δεν πιστεύω να γίνουν καλύτερα από όσο ήταν.. Γιατί εκείνες οι ''ρομαντικές'' εποχές μπορεί να μην είχαν τις super αναλύσεις κτλπ αλλά είχαν αυτό το κάτι που λέμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Συνεχίζω κανονικά το Xenoblade chronicles 3D (25 ώρες ως τώρα) και ξεκίνησα έναν τόνο παιχνίδια μόνο και μόνο για να δω ποιο θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον. Ο κλήρος έπεσε στο Pillars of Eternity υπερσκελίζοντας με άνεση το Witcher 3 που νόμιζα ότι ήταν το "μεγάλο" παιχνίδι που θα έπαιζα παράλληλα με το "μικρό". Δεν έχω πολύ ώρα στο PoE αλλά μέχρι στιγμής είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ελπίζω σε ίδια ποιότητα σε όλη τη διάρκεια του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Valiant Hearts και Rise of Tomb Tiger στο xbox360.. Αυτή η κονσόλα έχει ακόμα ψωμί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBananaz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Need for speed most wanted (όχι το 2012) ... imo το πιο ωραίο racing game <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Disgaea 4 και χανω εγκεφαλικά κύτταρα σε κάθε διάλογο... =] Δυστυχώς το παράτησα επειδη εχει long loading times. Θα ξεκινήσω το dark souls 2 και μαλλον το smt4 στο 3ds. Ερώτηση Εχει δοκιμάσει κανεις το disgaea 5 στο ps4? αν ναι, πως ειναι τα loading times ανάμεσα στις μαχες και ingame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 resident evil revelations 2 στο 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Until Dawn. To ολοκληρωσα χθες και με διασκεδασε πολυ. Η ιστορια ηταν (αναμενομενα) μετρια και με πολλα κενα, τα οποια οι δημιιουργοι, θα θελησουν ενδεχομενως να απαντησουν σε καποιο sequel, ομως ηταν τοσο καλοφτιαγμενο, που αποζημιωνει οποιοδηποτε horror fan θα ηταν διατεθειμενος να υπομεινει την adventure φυση του τιτλου και τα Cage-like controls.. Ηχος-γραφικα-ατμοσφαιρα στο θεο, υποβλητικη to the point μουσικη επενδυση, απολαυστικο-με βαση τα στενα ορια του ειδους gameplay-χωρις πολλα, ικανοποιητικες ερμηνειες, ωραια πινελια τα sessions με το θεο Stormare, πολυ ωραιο το butterfly effect, εντελως ευπροσδεκτο το replay value ειδικα με παρεα..Εν κατακλειδι, ενας πολυ ωραιος αποκλειστικος τιτλος, αναιτια κυκλοφορημενος στα ραθυμα τελη Αυγουστου και ασχημα επικοινωνημενος απο τη μαμα Σονυ, που το χαντακωσε δυστυχως το παιχνιδι. Παρολα αυτα, το συνοδευει πολυ θετικο buzz στα φορα διεθνως. Εγω επιθυμω να δω κι αλλες τετοιες προσπαθειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς το παράτησα επειδη εχει long loading times. Θα ξεκινήσω το dark souls 2 και μαλλον το smt4 στο 3ds. Ερώτηση Εχει δοκιμάσει κανεις το disgaea 5 στο ps4? αν ναι, πως ειναι τα loading times ανάμεσα στις μαχες και ingame? Ξεκίνησα το dark souls 2 αλλα ηταν πολυ μαζοχιστικό για εμένα. Έβαλα μπρος το fire emblem something και μπορω να πω οτι δεν χαρίζει κάστανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να τελειώσω το rise of the tomb raider... Μετα έχω κάνα 2 3 που θέλω να ασχοληθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Assassin's Creed: Syndicate στην αποστολη Heeled Jack: Kill The Cultists & Spring Heeled Jack Bossfight και στην επομενη αποστολη αρκετα lag και κοληματα 5-6 sec Μετα απο αυτα τωρα ειναι οκ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα