DelsinGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εδώ και λίγες ημέρες ασχολούμαι με το MGSV.. Απλά καλό. Περίμενα περισσότερα από Kojima..
gkalas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Mολις τελείωσα το Arkham Knight στο PC.Μιλάμε για παιχνιδαρο με όλη τη σημασία της λέξης και μακράν το πιο κακογραμμενο που έχω συναντήσει. Οι τύποι είναι άθλιοι και πραγματικα σαν εταιρία θα έπρεπε να ντρέπεται που κυκλοφόρησε αυτό το παιχνιδι σε αυτή τη μορφή. Τα ματια μου έχουν πάθει σοκ απο τα framedrops.Σα παιχνιδι πάντως είναι έπος.
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ξεκινησα χθες το Gears of War Ultimate Edition στο Ηardcore σε co-op. Επαθα πλακα με τη δουλεια που εχουν κανει. Αυτο μαλιστα ειναι Remaster. Mιλωντας για γραφικα το παιχνιδι παιζει ανετα στο top 5 των πιο ομρφων τιτλων σε αυτη τη ματαιη γενια σε ps4-one...
Geosim79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Wasteland 2 Director's Cut....όχι δεν θα παίξω Fallout 4:-) 1
red1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελικά έπρεπε να είχα πάει για Transformers devastation (τι soundtrack ρε πστ μου) αντι του Dragon quest heroes...Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τύπου mousou (δυστυχώς) αλλά tower defence πιο πολύ.Μικρές πίστες οι οποίες συνήθως τελειώνουν σε χρόνο DT, αρκετό διάβασμα text, αρκετά κοντινή κάμερα η οποία καταντάει ψιλο-ενοχλητική αλλά το σημαντικότερο για'μενα είναι η ροή του παιχνιδιού η οποία δεν είναι καλή λόγω του οτι καθε φορά που τελειώνεις μια πίστα...επιστροφή στο κεντρικό hub θέλεις δεν θέλεις.Η αίσθηση του hack 'n' slash δεν επίσης ικανοποιητική οπως στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς (Dynasty/Gundam/Samurai/Fist of the north Star κτλπ) οπου τραβάς μια σπαθιά και βλέπεις 50 εχθρούς να εκτοξεύονται στον αέρα Aπο εκει και πέρα : το artwork είναι πολύ όμορφο, οι μουσικές κλασσικά dragon quest και τα στοιχεία απο JRPG οπως fusion αντικειμένων/εξοπλισμού, μαγαζάτορες, skill tree κτλπ είναι ολα εκεί.Περισσότερο για JRPG fans παρα hack 'n' slash πιστευω - Fulgore ακους ?
keropi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μείγμα bloodborne/witcher3/uncharted collection... το dragon quest heroes με ψήνει επίσης για αγορά....
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελειωσα το rise of the tomb raider στο γερικο xbox360.Αν και γερικο τα καταφερε αξιοπρεπεστατα. Συνεχιζω το resistance 3 στο ps3 που το εχω αφησει στη μεση. 1
Shadows Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελικά έπρεπε να είχα πάει για Transformers devastation (τι soundtrack ρε πστ μου) αντι του Dragon quest heroes... Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι τύπου mousou (δυστυχώς) αλλά tower defence πιο πολύ. Μικρές πίστες οι οποίες συνήθως τελειώνουν σε χρόνο DT, αρκετό διάβασμα text, αρκετά κοντινή κάμερα η οποία καταντάει ψιλο-ενοχλητική αλλά το σημαντικότερο για'μενα είναι η ροή του παιχνιδιού η οποία δεν είναι καλή λόγω του οτι καθε φορά που τελειώνεις μια πίστα...επιστροφή στο κεντρικό hub θέλεις δεν θέλεις. Η αίσθηση του hack 'n' slash δεν επίσης ικανοποιητική οπως στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς (Dynasty/Gundam/Samurai/Fist of the north Star κτλπ) οπου τραβάς μια σπαθιά και βλέπεις 50 εχθρούς να εκτοξεύονται στον αέρα Aπο εκει και πέρα : το artwork είναι πολύ όμορφο, οι μουσικές κλασσικά dragon quest και τα στοιχεία απο JRPG οπως fusion αντικειμένων/εξοπλισμού, μαγαζάτορες, skill tree κτλπ είναι ολα εκεί. Περισσότερο για JRPG fans παρα hack 'n' slash πιστευω - Fulgore ακους ? Πορωμενοι με παουεριες και σολιδια οι γιαπωνεζοι 1
Mr_Terror Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τελος και το resistance 3.Παιχνιδαρα. Επομενο οταν βρω χρονο ειναι το killzone 2.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Με έχει καταστρέψει το MadMax.. Κάθε session ξεπερνά το 5ωρο και αγγίζει 8ωρο.... Έχω κλείσει 39 ώρες και είμαι στη μέση της ιστορίας. Πολύ πράγμα αν ασχοληθείς με υλικό πέρα της κύριας ιστορίας.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 μείγμα bloodborne/witcher3/uncharted collection... το dragon quest heroes με ψήνει επίσης για αγορά.... Αυτό το παιχνίδι το παρακολουθώ εδώ και καιρό και εκεί που έλεγα ότι αποτελεί άλλον ένα λόγο αγοράς PS4 για εμένα τελικά θα βγει και για PC την άλλο μήνα οπότε τουλάχιστον θα το αποκτήσω με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Greygore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τέλος (επιτέλους) τα Fire Emblem: Awakening και Phoenix Wright: Dual Destinies, η τελευταία αποστολή του FE:A με άφησε με ανάμικτες απόψεις - απο την μία έχει αρκετά καλό story αλλά απο την άλλη το οτι δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω απο charge/kill commander μου φάνηκε κάπως underwhelming για τελευταίο mission. Καιρός για το "συμμάζεμα" του SMT IV και μετά διάλειμμα απο το 3DS εν'όψει Bloodborne. To DeSu2 τελικά με βλέπω να το παίζω με την έλευση του 2016 έτσι όπως πάμε...
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στείλε το σε εμένα το D.Survivor 2 μπας και το αξιοποιήσω νωρίτερα (χλωμό αλλά αν με κοιτάει μπορεί και να του κάνω τη χάρη ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα