lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ξεκινησα στο pc τριλογια bioshock μιας και δεν τα εχω παιξει τα βρηκα 12,50 ευρω στο G2A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Συνεχίζω το ZOMBI.. Όχι το U, αφού βγήκε στο PC (κι ας το είχα ξεκινήσει στο WiiU). Εντάξει.. Στο σχολείο τα 'παιξα λίγο με το "ηλεκτρικό" zombie, και στην arena.. Τώρα έμειναν κάτι γράμματα να μαζέψω, έχω πολύ μέλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μην τα λες έτσι αγορίνα και μου σπαράζεις την καρδιά. Το Combat Evolved το είχα λιώσει άπειρα όπως και το Anniversary (ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι). Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε κούρασε. Από την μεριά μου είπα να καταπιαστώ με τους τίτλους του original Xbox και επιπλέον ψάχνομαι να βρω από ebay και ελληνικά καταστήματα καμπόσους. Το Ninja Gaiden Black τι παλουκάκι είναι. Ναι ξέρω ότι και η κανονική έκδοση είναι το ίδιο αλλά κατάφερα να την δαμάσω. Το Black που σου πετάει minions και μέσα στα Bosses είναι άστα να παν. Κορυφαίο παιχνίδι και αναρωτιέμαι πως θα ήταν η κονσόλα αν έμενε στην αγορά 2 χρόνια επιπλέον. Γραφικάρες το game ακόμα και σήμερα. Δεν το κανω για να στη σπασω παικταρα. Δεν ειμαι πολυ μεσα στη Halo φαση, δεν ειμαι κι ο μεγαλυτερος οπαδος τους αν θελεις. Σεβομαι την ιστορια τους, οσα προσεφεραν κ εχουν να προσφερουν στη βιομηχανια, απλα δεν ειναι τοσο πολυ για εμενα. Το 4 σε co-op το καταδιασκεδασα βεβαια, οπως ηδη εγραψα και μου ανοιξε την ορεξη να κανω ενα ακομα περασμα σε ολη την υπολοιπη MCC Collection, οπως και στο 5 οταν πεσει λιγο η τιμη του.. Το anniversary οταν το επιασα μια τριετια νωριτερα κ μονος μου κιολας δεν με ''επιασε''. Τεσπα, γουστα ειναι αυτα..Εδω ειμαστε θα ξαναποσταρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Legends of heroes Trails In the sky Second Chapter που βγηκε πριν λιγες μερες(μου αρεσει πολυ το πρωτο κεφαλαιο και μεχρι να αποφασισει η μαμα Sony να βγαλει κανενα Jrpg της προκοπης συμβιβαζομαστε και στο pc.Κοιτα καταντια), και αν κανω στην ακρη το συστημα μαχης που δεν μου αρεσει καθολου το Tales Of Zestiria. για λέγε εντυπώσεις για Tales of Zestiria.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επιστροφη με το ps4 και ξεκινημα με το πρωτο uncharted...Μοναδικη Naughty Dog... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Uncharted 3 στο ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Rise of the TR στο Χ360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα παλεύω τα τελευταία 2-3 mission στο Fire Emblem: Awakening, ενώ έχω το Devil Survivor 2 να κάθεται και να με κοιτά σαν πεινασμένο σκυλί Q_Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Tales Of Zestiria 60+ ώρες .Μια χαρά , είναι θέμα συνήθειας το περίεργο combat system . Δεν έχω δει ακόμα τα προηγούμενα Tales στο ps3 και αρχικά μου φάνηκε υπερβολικά μπερδεμένο και ναι είναι αρκετά δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 μολις ξεκινησα rise of the tomb raider στο 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα παλεύω τα τελευταία 2-3 mission στο Fire Emblem: Awakening, ενώ έχω το Devil Survivor 2 να κάθεται και να με κοιτά σαν πεινασμένο σκυλί Q_Q Εδώ που λες φαίνεται η στρατιγική σου περί το character relations. Αν έκανες καλή χρήση αυτής της λειτουργίας στα προηγούμενα missions και skirmish λογικά τα περισσότερα ζευγάρια σου θα έχουν γύρω στο 50% έξτρα attack και γύρω στο 30% block chance. Εδώ λοιπόν θα φανείς πόσο θα αντέξεις το onslaught που πρόκειται να σου έρθει σε αυτές τις τελευταίες αποστολές. Ειδικά στην προτελευταία χαμός από όλα τα μέτωπα και ειδικά οι Dark Flier εχθροί θα σου γίνουν τρόμος και φόβος. Κατά τα άλλα το Devil Survivor θα το πάρω και εγώ σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Arkham Knight στο pc.Άψογο παιχνιδι αλλα μακράν οτι πιο κακογραμμένο έχω δει. Το unity μπροστά του ηταν άψογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Metal Gear Solid V : Phantom Pain. Πάρα πολύ δυνατό, με εξαίρεση το δευτερο μισο κομματι που επαναλαμβανεται ( μου κακοφανηκε παρα πολυ ). Ωστόσο παλεύω για τα S Ranks και γιατί όχι για platinum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εδώ που λες φαίνεται η στρατιγική σου περί το character relations. Αν έκανες καλή χρήση αυτής της λειτουργίας στα προηγούμενα missions και skirmish λογικά τα περισσότερα ζευγάρια σου θα έχουν γύρω στο 50% έξτρα attack και γύρω στο 30% block chance. Εδώ λοιπόν θα φανείς πόσο θα αντέξεις το onslaught που πρόκειται να σου έρθει σε αυτές τις τελευταίες αποστολές. Ειδικά στην προτελευταία χαμός από όλα τα μέτωπα και ειδικά οι Dark Flier εχθροί θα σου γίνουν τρόμος και φόβος. Μωρέ το'χω λιώσει στο optimization, min/maxing... όπου ήταν δυνατόν (females και descendant) έχουν Galeforce και maxed Support (εκτός απο ξέρω γω κάποιους χαρακτήρες που βρίσκω αντιπαθητικούς όπως Brady, Tiki), αλλά στο Hard με ζορίζει το συγκεκριμένο mission που αναφέρεις (στο Giant's Garden), έριξα ένα try και στο άλλο με τον Walhart αλλά επειδή δεν ψυλλιάστηκα πως πρέπει να κάνει duel με τον Chrom για να γίνει recruit γύρισα σε προηγούμενο save.. Το paralogue με τον Yen'fay πάντως ήταν αρκετά πιο εύκολο απο ότι περίμενα, εκτός απο 1-2 close calls με τους πρώτους archers εκεί που έτρεχα να τον προλάβω πριν την δει lemming και τρέξει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έλιωσα λίγο ένα 4ωρο περίπου Rise of the TR. Το παιχνίδι έχει πολύ πράγμα να κάνεις, ειδικά αν πάς για 100%. Απο side quest, collectibles, crafting, hunting, exploring. Βελτιώθηκε πολύ στους παραπάνω τομείς και φαίνεται να έχει πολύ ακόμη. Επίσης δόθηκε πολύ μεγαλύτερη βάση σε ιστορία και χαρακτήρες που πετυχαίνεις. Αξίζει άνετα και day-one! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα