vag.patrick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καταρχην καλημερα, Για καλη μου τυχη νοικιασα το wrc 5 ... δε θα το επεκτεινω πολυ...το παιχνιδι για μενα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...Ειμαι ανθρωπος που γουσταρω κυριως τα arcade racing αλλα οταν επιασα το forza 6 εκλαψα και με αγκαλιασε τοσο το παιχνιδι που το παω οπως γουυσταρω πλεον... Κατι που δεν εγινε σε αυτο το πραμα που λεγεται wrc 5... σα σπιρτοκουτο με ροδες ρε φιλε....Ελεος τιποτα αλλο.... Ξεκινησα φυσικα και εννοειται δε το νοικιασα το transformers devastation (σαν λατρης της Platinum games) , αλλα το αγορασα..Νταξει το παιχνιδι φωναζει Platinum Games!!!! ΠΟλυ καλο μεχρι στιγμης με την κλασσικη δραση που μας εχει μαθει το στουντιο... Οποιον του αρεσουν τα Transformers θα το κατα ευχαριστηθουν , αλλα νομιζω οτι και αυτοι πουυ ειναι αδιαφοροι για το franchise ας του δωσουν μια ευκαιρια , αξιζει...Θεωρω οτι παλι θα χαθει στον χαμο των μεγαλων franchise και ειναι κριμα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Περίμενε να βγει το Loeb rally 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ή ακόμη καλύτερα το DiRT Rally. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 wrc 5 το δοκιμασα και γω προχτες. δε με εκανε κλικ. ουτε θα ασχοληθω ξανα. ξεκινησα cod black ops 2. πολυ καλυτερο απ το advanced warfare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τέλειωσα το Citizens of earth. Πραγματικά παιχνιδάρα. Με άνεση game of the year contender και είμαι σίγουρος ότι ούτε καν πρόκειται να το αναφέρουν. Εξαιρετικό γράψιμο και χιούμορ από όλες τις κάστες. Αν κάποιος θέλει να παίξει ένα RPG που είναι στην ουσία ο χαμένος αδερφός του Earthbound μόλις το βρήκε. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίξουν όλοι όσοι γουστάρουν RPG και γενικότερα πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια. Το γεγονός ότι χαχάνιζα σαν σπαστικό κάθε λίγο και λιγάκι λέει πολλά για το παιχνίδι. Πραγματικά δώστε του μια ευκαιρία και δεν θα χάσετε. Στο 3DS το πήρα που το έχει και σε sale στα 5 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τέλειωσα το Citizens of earth. Για πόση διάρκεια μιλάμε περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εξαρτάται, εμένα μου πήρε 18 ώρες χωρίς να κυνηγάω τα side quests. Γενικά κύριος σκοπός μου ήταν το main quest. Επειδή όμως το παιχνίδι είναι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα το ξαναπαίξω προσπαθώντας να κάνω και τα υπόλοιπα missions. Εχει πραγματικά απίστευτο χιούμορ. Τέτοιο χιούμορ από την εποχή του Portal 2 και παλιότερα του Psychonuts και timespliters 3 έχω να δω σε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 για οποιον δεν το εχει παιξει προτεινω το ori and the blind forest ενα πολυ ομορφο σχεδιαστικα και οχι μονο metroidvania παιχνιδι. γενικα δεν ειμαι αυτης της σχολης μιας και ειμαι πιο παραδοσιακος στα platform παιχνιδακια αλλα το αρχισα εχθες και πραγματικα με εκανε να ξανασκεφτω το συγκεκριμενο ειδος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Συνεχίζοντας το quest for completion (το οποίο δε βλέπω να συνεχίζω για πολύ γιατί τα games καταντάνε αηδία αν δεν έχουν καλό achievement list) έπιασα το The New Order. Πολύ ωραίο game, απο τα καλύτερα του είδους που έχω παίξει σε next gen, με ένα mix n match σε stealth/pew-pew και υπερπαραγωγή. Διασκέδασα αρκετά και στο easy playthrough για τα collectibles χαζεύοντας λεπτομέρειες αλλα και στο Uber difficulty που αλλάζει το παιχνίδι ΕΝΤΕΛΩΣ και το κάνει stealth/exploit based για να μπορέσει κάποιος να προχωρήσει διατηρώντας την ψυχραιμία του. Και οι δύο εκφάνσεις του παιχνιδιού ήταν διασκεδαστικότατες. Κατα τα άλλα αν εξαιρέσω το uber τα υπόλοιπα trophies ήταν easy mode και farmable.Τώρα είναι η ώρα να πιασω τα console versions είτε απο gta v είτε απο witcher 3. Θα ήθελα πολύ να πάω για completion σε κάποιο απο αυτά (γι αυτό και τα καθυστέρησα τόσο πολύ ώστε να χειμωνιάσει και να έχω λίγο παραπάνω χρόνο/όρεξη για κάψιμο) αλλα οι λίστες τους μοιάζουν χαοτικές. Οπότε με βλέπω για Valiant hearts στο xbone μέχρι να το πάρω απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 το προσωπικό μου αντίδοτο για Souls/Bloodborne....επιστρέφω στον κόσμο του για χιλιοστή φορά και πάντα με συναρπάζει! ειδικά με την μουσική επένδυση μπορώ να χαθώ για ώρες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέσα στο σκ που πέρασε καθάρισμα το tomb raider definitive και το until dawn. Το τελευταίο από τα πιο διαφορετικά και καλοστημενα παιχνίδια για τα γούστα μου!!! Οι άνθρωποι δούλεψαν πολύ και φαίνεται. Το θέμα είναι τι να παίξουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Tελειωσα το Halo 4 Remastered στο Heroic σε co-op, το οποιο ενεκα του οτι επαιχθη συνεργατικα, ητο μια απολαυση...Ωραια κ ευφανταστα επιπεδα, επικη μουσικη και γνησιος All American ηρωισμος. Το τελευταιο προφανως δεν το γραφω για καλο.. Δεν ξερω ποσο θα την εβρισκα αν το παλευα μονος μου. Το Combat Evolved Anniversary το ειχα σκυλοβαρεθει κ το ειχα παρατησει στη μεση (απο τα λιγα παιχνιδια στα οποια μου εχει συμβει..)Τωρα περιμενω την Gears Ultimate Edition, προκειμενου να συνεχισω πανηγυρικα το ΟΝΕ Fest.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω ποσο θα την εβρισκα αν το παλευα μονος μου. Το Combat Evolved Anniversary το ειχα σκυλοβαρεθει κ το ειχα παρατησει στη μεση (απο τα λιγα παιχνιδια στα οποια μου εχει συμβει..) Μην τα λες έτσι αγορίνα και μου σπαράζεις την καρδιά. Το Combat Evolved το είχα λιώσει άπειρα όπως και το Anniversary (ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι). Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε κούρασε. Από την μεριά μου είπα να καταπιαστώ με τους τίτλους του original Xbox και επιπλέον ψάχνομαι να βρω από ebay και ελληνικά καταστήματα καμπόσους. Το Ninja Gaiden Black τι παλουκάκι είναι. Ναι ξέρω ότι και η κανονική έκδοση είναι το ίδιο αλλά κατάφερα να την δαμάσω. Το Black που σου πετάει minions και μέσα στα Bosses είναι άστα να παν. Κορυφαίο παιχνίδι και αναρωτιέμαι πως θα ήταν η κονσόλα αν έμενε στην αγορά 2 χρόνια επιπλέον. Γραφικάρες το game ακόμα και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το Mad Max, είναι επιεικως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. άψογος συνδιασμός meta apocalypse wasteland με batman. χωρίς να είναι κάποιος οπαδός της σειράς. εχω κλείσει 15 ωρες και βλέπω να έχω για πλάκα άλλες τόσες και παραπάνω, μπροστά μου. τα reviews που το κράζουνε είναι απαράδεκτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Legends of heroes Trails In the sky Second Chapter που βγηκε πριν λιγες μερες(μου αρεσει πολυ το πρωτο κεφαλαιο και μεχρι να αποφασισει η μαμα Sony να βγαλει κανενα Jrpg της προκοπης συμβιβαζομαστε και στο pc.Κοιτα καταντια), και αν κανω στην ακρη το συστημα μαχης που δεν μου αρεσει καθολου το Tales Of Zestiria. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα