Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Xenoblade στο 3ds. Απιστευτο παιχνιδι, τεραστιος κοσμος, πολυ καλο gameplay, συμπαθητικο story μεχρι στιγμης! Το μονο που με χαλαει ειναι τα γραφικα που ενω στα cinematics ειναι αρκετα καλα στο game ειναι πολυ μετρια. Βεβαια ειναι και τεραστιο game για τα δεδομενα του 3ds οποτε υποθετω οτι τεχνικα δεν γινοταν να ειναι καλυτερα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετά από πολύ καιρό ξεκίνησα χθες το BLACK FLAG , έχω να πω ότι πέρασα ευχάριστα 2 ωρίτσες και περιμένω να το συνεχίσω σήμερα μετά την δουλειά. 

το είχα πάρει με την κονσόλα αλλά το παραμέλησα . επίσης περιμλενω και το gears of war. 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Tελος με το Max Payne 3, το οποιο παροτι σαφως και ειχε τα ελεη του, με κουρασε λιγο λογω του υπερβολικα υψηλου αριθμου αντιπαλων, τους οποια κληθηκα να αντιμετωπισω. Πολυ καλο παντως αντικειμενικα, με τις μουσικαρες του, με την πιστη αναπλαση των φαβελων κλπ κλπ...

Εχω φάει τρελή φρίκη με το Monster Hunter 4 ultimate. Εχω ξεπεράσει τις 100 ώρες και το challenge όσο πάει και ανεβαίνει. Μεγάλο κόλλημα που μάλλον προέρχεται από την επιθυμία του να αναβαθμίσεις το skill σου στο να τα κυνηγάς. Εχει πολύ συγκεκριμένο focus το παιχνίδι και αυτό του δίνει bonus πολλά. 

Μετά απο κάπου 50-βάλε ώρες πλησιάζω το τέλος του Fire Emblem: Awakening, αλλά μια τελευταία "ξενέρα" μου την έδωσε όταν, εκεί που νόμιζα πως είχα ξεμπερδέψει με τα Side Missions/Paralogues το παιχνίδι σου ξεκλειδώνει ακόμα 4 μόλις φτάσεις στο τελευταίο chapter (τα οποία έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά πιο δύσκολα απο τα προηγούμενα).

Με λίγη τύχη πάντως, ελπίζω μέχρι τέλος της βδομάδας να έχω προχωρήσει στο SMT IV :P.

Εχω φάει τρελή φρίκη με το Monster Hunter 4 ultimate. Εχω ξεπεράσει τις 100 ώρες και το challenge όσο πάει και ανεβαίνει. Μεγάλο κόλλημα που μάλλον προέρχεται από την επιθυμία του να αναβαθμίσεις το skill σου στο να τα κυνηγάς. Εχει πολύ συγκεκριμένο focus το παιχνίδι και αυτό του δίνει bonus πολλά. 

Κάτι τέτοια ακούω και εγώ απο φίλους και πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να το ξεκινήσω. Μου το κάναν δώρο απο τον Απρίλη αλλά βλέπω φίλο με 250-300 ώρες χώρις να το'χει "τερματίσει" ακόμα και με πιάνουν τάσεις φυγής :P

DarkSiders II - XBOX360  Μεγάλος κόσμος ωραίοι γρίφοι και platforming.. βαρετό το πήγαινε έλα στις περιοχές... (βέβαια εγώ είμαι πιο πολύ της παλιάς σχολής και μου αρέσουν γραμμικά παιχνίδια )

Μετά λέω να πιάσω τα DEAD SPACE

Μετά απο κάπου 50-βάλε ώρες πλησιάζω το τέλος του Fire Emblem: Awakening, αλλά μια τελευταία "ξενέρα" μου την έδωσε όταν, εκεί που νόμιζα πως είχα ξεμπερδέψει με τα Side Missions/Paralogues το παιχνίδι σου ξεκλειδώνει ακόμα 4 μόλις φτάσεις στο τελευταίο chapter (τα οποία έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά πιο δύσκολα απο τα προηγούμενα).

Με λίγη τύχη πάντως, ελπίζω μέχρι τέλος της βδομάδας να έχω προχωρήσει στο SMT IV :P.

Κάτι τέτοια ακούω και εγώ απο φίλους και πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να το ξεκινήσω. Μου το κάναν δώρο απο τον Απρίλη αλλά βλέπω φίλο με 250-300 ώρες χώρις να το'χει "τερματίσει" ακόμα και με πιάνουν τάσεις φυγής :P

Στο Fire Emblem επίσης όταν τελειώσεις σκέψου σοβαρά να αγοράσεις το DLC future perfect. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις καθώς είναι σχεδιασμένα για πολύ hardcore καταστάσεις. Εγώ το SMT IV παίζω αυτήν την στιγμή τον τρίτο κύκλο μου και με chaos path. Θα βάλω στόχο στον τέταρτο κύκλο να το πάω neutral path. Εχω τελειώσει ήδη με bad ending και law path. 

Το monster hunter τελειώνει γύρω στις 60-70 ώρες . Το πρόβλημα είναι ότι το περιεχόμενο μέχρι εκείνο το σημείο είναι περί το 50%. Εχεις μετά άλλο τόσο περιεχόμενο και έχεις επίσης και spike σε δυσκολία και κανόνες παιχνιδιού (και εξοπλισμού φυσικά) καθώς και άλλα τόσα νέα τέρατα. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι είναι για εσένα ή όχι. Σκέψου το σαν super focused Dark Souls που ο σκοπός είναι η προετοιμασία και η μάχη με το επόμενο boss σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Το παιχνίδι θέλει να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι να πάρει μπροστά γιατί έχεις ΠΟΛΛΑ να μάθεις. Εγώ ακόμα μαθαίνω και πάντα κάτι νέο θα ανακαλύψω ακόμα και μετά από τόσες ώρες παιχνιδιού.                                                                       

• Like 1

Μόλις πήρα Xbone. Άρχισα με Fifa 16 και Forza 6. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ποσο ωραίο και διαφορετικό είναι το Walking Dead Chapter 1 που έδινε δωρεάν το gold.

Επειδή δεν είμαι γενικά και πολύ φαν των ζόμπι δίστασα να το κατεβάσω αλλα μου άρεσε το όλο story που απαντάς και επηρεάζεις το παιχνίδι!

Μόλις πήρα Xbone. Άρχισα με Fifa 16 και Forza 6. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ποσο ωραίο και διαφορετικό είναι το Walking Dead Chapter 1 που έδινε δωρεάν το gold.

Επειδή δεν είμαι γενικά και πολύ φαν των ζόμπι δίστασα να το κατεβάσω αλλα μου άρεσε το όλο story που απαντάς και επηρεάζεις το παιχνίδι!

το δινει δωρεαν?Να ξερεις οτι μιλαμε ισως για game of the year περισυ,υπερπαιχνιδαρος ειναι.

το δινει δωρεαν?Να ξερεις οτι μιλαμε ισως για game of the year περισυ,υπερπαιχνιδαρος ειναι.

Ναι με την gold συνδρομή το δίνει.

Τώρα είδα οτι ήταν Game of the Year.

Πραγματικά πολύ ωραίο. Εγω αρχικά περίμενα να παίξω το κλασικό 3rd person. Και το κατέβασα καθαρά και μόνο επειδή ήταν μικρό σε gb για δοκιμή. Και ειναι κόλλημα!

Το monster hunter τελειώνει γύρω στις 60-70 ώρες . Το πρόβλημα είναι ότι το περιεχόμενο μέχρι εκείνο το σημείο είναι περί το 50%. Εχεις μετά άλλο τόσο περιεχόμενο και έχεις επίσης και spike σε δυσκολία και κανόνες παιχνιδιού (και εξοπλισμού φυσικά) καθώς και άλλα τόσα νέα τέρατα. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι είναι για εσένα ή όχι. Σκέψου το σαν super focused Dark Souls που ο σκοπός είναι η προετοιμασία και η μάχη με το επόμενο boss σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Το παιχνίδι θέλει να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι να πάρει μπροστά γιατί έχεις ΠΟΛΛΑ να μάθεις. Εγώ ακόμα μαθαίνω και πάντα κάτι νέο θα ανακαλύψω ακόμα και μετά από τόσες ώρες παιχνιδιού.                                                                       

Τα Dark Souls πάντως τα'χω τερματίσει ήδη, απλά αυτή η "ιδέα" του καψίματος (γιατί ακούω περί missions που διαρκούν καμιά ώρα η καθεμία) πλέον δεν με ελκύει ιδιαίτερα (για handheld τουλάχιστον), στο FE:A τουλάχιστον υπάρχει και η επιλογή για interrupt save.

Τα Dark Souls πάντως τα'χω τερματίσει ήδη, απλά αυτή η "ιδέα" του καψίματος (γιατί ακούω περί missions που διαρκούν καμιά ώρα η καθεμία) πλέον δεν με ελκύει ιδιαίτερα (για handheld τουλάχιστον), στο FE:A τουλάχιστον υπάρχει και η επιλογή για interrupt save.

Ολες οι αποστολές (εκτός expeditions) είναι χρονικά capped στο μάξιμουμ των 50 λεπτών. Αν παίζεις μόνος σου, ανάλογα τι κάνεις οι κάθε αποστολή θα σου παίρνει από 10 εως 25 λεπτά. Σε mutliplayer προφανώς και ο χρόνος αυτός μειώνεται καθώς τα τέρατα δεν κάνουν scale στον αριθμό των παικτών που βρίσκονται στην αποστολή. Είναι παιχνίδι που μπορείς να διαλέξεις απλά να φαρμάρεις items και materials για να φτιάξεις άλλα items που δεν μπορείς να πάρεις διαφορετικά ή μαραθώνιους gaming αν το επιθυμείς.  

Από τη στιγμή που το έχεις όμως δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια αρχή όταν αισθανθείς έτοιμος. Είναι δύσκολο παιχνίδι και ταυτόχρονα έχει μεγάλο όγκο πληροφοριών που πρέπει να μάθεις πριν αρχίσεις να γουστάρεις. Του πούστη ακόμα και το UI του πρέπει να μάθεις να το διαβάζεις γιατί ναι μεν έχει πολύ αναλυτικά κάποια πράγματα αλλά τι σκατά είναι αυτά που διαβάζεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...