Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εψαχνα classic side scrolling action παιχνίδια και κατέληξα στο Shovel Knight και το Azure striker gunvolt. Εχω φάει σκάλωμα και με τα δυο, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Το shovel knight έτσι από τα λίγα που έπαιξα είναι το σύγχρονο ghosts and goblins ενώ το azure striker είναι ο χαμένος αδερφός του megaman με γρήγορη δράση. Εννοείται ότι μόλις τα τελειώσω θα γράψω γνώμη για έκαστο. 

P.S. Τι στο διάολο έβαλαν μέσα στο Azure striker και πιάνει 4000+ blocks;;;!!! Ούτε διάλογο έχει, ούτε full motion video (μέχρι τώρα τουλάχιστον) ούτε τίποτα που να θέλει τόσο χώρο. Εκτός και αν το περιεχόμενο είναι τέτοιο. Μπορώ να πω όμως ότι έχει καταπληκτικά 2D γραφικά. Απίστευτη λεπτομέρεια και animation προσεγμένο. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνω ένα διάλειμμα από το Pokémon Heartgold και πλέον παίζω το αγαπημένο μου Zelda στο 3DS.

Majora's Mask λοιπόν.

Η αλήθεια είναι πως το remake του θα το ήθελα σε οικιακή κονσόλα με αρκετή δύναμη όμως και στο 3DS μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο.

MGS:Ground Zeroes. Είπα να το παίξω πριν πιάσω το phantom pain αλλα κόλλησα με τα side missions και τα S rank. Όσα νεύρα έβγαλα με μερικά achievements τόσο ξετρελάθηκα με την Deja Vu mission (η jamais vu με αύτισε απίστευτα με το "Hidden").

Για όποιον δεν το έχει παίξει, είναι μια δίλεπτη "αποστολή" που συνειδητοποιείς οτι ορισμένα σημεία στα gz είναι 1:1 με το original MGS. Τίποτα σπουδαίο φυσικά. Μόνο επισήμανση μερικών σημείων απο τα οποία έχεις χιλιοπεράσει όσο παίζεις το gz.

Χωρίς kojima αυτό το game δε μπορεί να πάει πουθενά. Ο άνθρωπος είναι θεός (και είχα και την τύχη να τον συναντήσω πριν μερικά χρόνια)
  • Like 2

<p>Αφού ξέθαψα το gameboy color μου και χαβαλεδιασα λιγο με τα Pokemon,μπήκα ασχημα στην πρίζα και πήγα και πήρα ενα 2DS απο Κωτσόβολο που το ειχε ξεφτίλα για κάποιο λόγο,και την Omega Ruby.Πολιτισμικο σοκ αφού ειχα μείνει στις παλιές πρώτες κασσετες!Επισης να πω σε όσους έπαιζαν πιτσιρικάδες Pokemon,να τα ξαναπιάσουν,γιατι τοτε δεν ξέραμε απλα...τιποτα!Χαχαχαχα</p>

Εψαχνα classic side scrolling action παιχνίδια και κατέληξα στο Shovel Knight και το Azure striker gunvolt. Εχω φάει σκάλωμα και με τα δυο, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Το shovel knight έτσι από τα λίγα που έπαιξα είναι το σύγχρονο ghosts and goblins ενώ το azure striker είναι ο χαμένος αδερφός του megaman με γρήγορη δράση. Εννοείται ότι μόλις τα τελειώσω θα γράψω γνώμη για έκαστο. 

P.S. Τι στο διάολο έβαλαν μέσα στο Azure striker και πιάνει 4000+ blocks;;;!!! Ούτε διάλογο έχει, ούτε full motion video (μέχρι τώρα τουλάχιστον) ούτε τίποτα που να θέλει τόσο χώρο. Εκτός και αν το περιεχόμενο είναι τέτοιο. Μπορώ να πω όμως ότι έχει καταπληκτικά 2D γραφικά. Απίστευτη λεπτομέρεια και animation προσεγμένο. 

Το shovel knight το ελιωσα για αρκετες μερες και μπορω να πω οτι το απολαυσα περισσοτερο στο 3ds απο οτι στο pc. Βεβαια στο new game+ τρωω λιγο ξυλο αλλα που θα παει..Στις 17 του μηνα βγαινει και το free dlc (λογικα και στο 3ds ιδια μερα). 

Αν δεν εχεις παιξει τα gunman clive αν και μικρα σε μεγεθος, τα προτεινω!

Και εγώ το προτίμησα στο 3DS έναντι οπουδήποτε αλλού για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί το 3D πραγματικά δίνει άλλη ζωντάνια στα γραφικά και δεύτερον και σημαντικότερο το input lag που είναι μηδενικό στο 3DS. Επίσης σε λίγο βγαίνει free DLC expansion για το παιχνίδι οπότε έχουμε άλλο τόσο παιχνίδι από το πουθενά. 

Ξεκίνησα το Warframe στο PS4.

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι,αρκεί να έχεις λίγο υπομονή στην αρχή για να ξεκλειδώσεις πίστες,κλπ.

Πολύ καλά γραφικά γενικά και λεπτομέρειες στον χαρακτήρα και "τρέχει" μάλλον στα 60 Fps.Ενδιαφέρον crafting,με διάφορα όπλα+upgrades.Αρκετά γρήγορο με διάφορα abilities+moves.

Είναι παιχνίδι που στην χειρότερη παίζεται με αλλο 1 άτομο,καλύτερα με Ελληνα για να συνενοείσαι.Κάποιες αποστολές για να βγούν χρειάζονται 3 η και 4 παίχτες.

Πολύ καλύτερο σε όλα απο το υπερεκτιμημένο και φτωχό Destiny που κοστίζει πολλά χρήματα με τα DLC.Μιλάμε για δωρεάν παιχνίδι που συνολικά έχει 17 πλανήτες 10+πίστες ο κάθε πλανήτης.Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα,όλα ξεκλειδώνονται παίζοντας.

Το μόνο αρνητικό του παιχνιδιού που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι κουράζει γιατί είναι πολύ γρήγορο γενικά το gameplay.

Εδω και λιγες μερες εχω ξεκινησει για πρωτη φορα Dark Souls και εχω παθει πραγματικα την πλακα της ζωης μου!

ΕΘΙΣΤΗΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ! ! ! ! ! !  :P

Και εγώ το προτίμησα στο 3DS έναντι οπουδήποτε αλλού για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί το 3D πραγματικά δίνει άλλη ζωντάνια στα γραφικά και δεύτερον και σημαντικότερο το input lag που είναι μηδενικό στο 3DS. Επίσης σε λίγο βγαίνει free DLC expansion για το παιχνίδι οπότε έχουμε άλλο τόσο παιχνίδι από το πουθενά. 

Εννοείς ότι σε άλλες πλατφόρμες έχει input lag;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...