optimus_crime Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Black ops 1 σε ps3, με skype παρεα με φιλους, dark souls II και λιγο Midnight Club, ολα σε ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Deadpool σε Xbox 360. Ειδα το trailer της ταινίας και είπα να του ρίξω μια ματιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 The dear god (pun intdd). Bugs, unobtainable achievements και αυτιστικα bosses. Το ελιωσα για το 1000ρικο αλλα μεχρι τωρα εχω 1 χαμενο save, 1 buggαρισμενο power που κανει αδυνατο τον δευτερο τερματισμο και 4 achievements που δε "σκανε". Δε μπορουσαν να δωσουν χειροτερο game με το gwg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζω Final Fantasy ΙΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα κάτι με έπιασε και άρχησα να παίζω τα shooter που μου άρεσαν. Τερμάτησα πριν μερικές μέρες το Medal of Honor (2010) και τώρα πέρασα το BF3. Επίσης πρόσεξα πως και τα δύο έχουνε ακόμη κόσμο online. Αρκετά ενδιαφέρον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσα το ground zeroes έπαιξα και 3 αποστολές ακόμα. 1.30 ώρα η βασική αποστολή. Οι υπόλοιπες αποστολές ανουσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εβαλα το Rygar The Battle of Argus στο wii να του ριξω μια ματια και κολλησα.Ωραιο παιχνιδακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλος το Castlevania Lords of Shadow 2. Ανάμεικτα συναισθήματα.. Πότε μου άρεζε πολύ, πότε με ξενέρωσε και ήθελα να κάνω uninstall.. Ωραία boss fights, ξύλο, πανικός και πολύ βάση σε ιστορία με οικογένια κλπ, πολύ όμορφα γραφικά (PC) καθώς ηταν ωραίο που έβλεπες χαρακτήρες απο το πρώτο. Απο την άλλη βέβαια, είχες τα άθλια stealth κομμάτια, τα πισωγυρίσματα στο κάστρο (κάποια ηταν ωραία, αλλά τα περισσότερα με έβγαζαν απο το κλίμα) και κάτι ανόητους αντιπάλλους (δαίμονες με shotgun και αυτόματα? σοβαρά τώρα?) που ήθελα να πετάξω το χειριστήριο στην οθόνη. Δυστυχώς δεν φτάνει το πρώτο.. Χαίρομαι που δεν περίμενα κάτι χρόνια για να βγεί το 2, καθώς το 1 το έπαιξα πολύ αργά.. Τώρα μου έμεινε το DLC το οποίο μου θυμίζει το Vergil's Downfall του DmC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Far Cry 4 (ξανά) στο xbone. Έχοντας τερματίσει το game απο το θείο σε pc (γύρω στο 70%) είπα να το λιώσω κάπου 100% που να μείνει. Χάος στα γραφικά. Μέχρι να συνηθίσω την μετάβαση απο τα 60/1080 στα 30/900 (και άμα) τα μάτια μου πόνεσαν. Να μη πώ για τα textures. Τουλάχιστον είναι ωραίο game και αυτά τα παραβλέπω στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 PS4 kai Mad MAx....πολυ ωραιο, με καλα γραφικα, ωραιο θεμα , αν και λιγο μονοτονες οι αποστολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους ΣΚ με ρεπό και ηρεμία! Έτσι είπα να πιάσω (μετά απο αρκετά χρόνια) για πρώτη φορά το DarkSiders II. Απο το πρώτο μισάωρο που έπαιξα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! RPG στοιχεία όσο δεν πάει, action, hack n slash και άντε γειά! Κλάσεις ανώτερο απο το μέτριο (για 'μένα) πρώτο μέρος. Έχει σοβατά θέματα απόδοσης ακόμη κα μετά απο τόσα updates (το να μην έχω σταθερό 60αρι με το σύστημά μου το θεωρώ απαράδεκτο), αλλά εντάξει, παλεύεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Φοβερο παιχνιδι αν και εχει τα θεματακια του.Μακαρι να παιξουμε το 3 καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 H Deep Silver σίγουρα θα εκμεταλλευτεί την ΙΡ. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που βγαίνει το 2 remaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πετυχα το Bastion στα 3,5 ευρω και το δοκιμασα αν και ειναι παιχνιδι του 11 οποτε πολυ θα το ξερουν.Νταξ μεγαλη παιχνιδαρα αξιζει με τα χιλια.Οποιος το παρει πραγματικα δεν θα το μετανιωσει ειδικα αν του αρεσουν τα action games με στοιχεια rpg.(Επισης μου θυμισε zelda) https://www.humblebundle.com/store/p/bastion_storefront (για pc) στα 15 για ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσα στο 3DS το Xenoblade Chronicles, μετά από 100 ώρες παιχνιδιού. Για μένα είναι το πιό αγαπημένο μου παιχνίδι, από το 1990 μέχρι σήμερα, και το νέο Xenoblade σίγουρα αποτελεί για μένα λόγο αγοράς του Wii U. Τώρα επιστρέψαμε στο PC Gaming και το Mad Max. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα