Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τι το ξεκινησες; PS4 η PS3; προσεχε γιατι μπορει να τη πατησεις πολυ ευκολα οπως και γω τη πρωτη φορα που το παιξα (συνηθιζω να ξεκιναω σε hard τα παιχνιδια). θελει standard 3 walkthroughs για να τα παρεις. θα σου λεγα να το ξεκινησεις σε easy για να κανεις τα kills (σε hard κλπ ουτε καν γιατι δε σου δινει οπλα κ εργαλεια) και οταν ξεκλειδωσει τα ultra hard η δε ξερω κ γω πως τα λενε τοτε επαναλαμβανεις σε easy για να εχεις ολα τα trophies με οπλα και εργαλεια που τα κραταει στη μνημη

Αν ξεκινησεις με το Hard μετα ουτε με το 2ο walkthrough θα τα παρεις

PS (ασχετο) τερματισα titan to GOW3

Σε έστειλα μήνυμα μέσω PS app, σε 3 το ξεκίνησα στο δύσκολο, έχω και βίντεο για βοήθεια.Δεν πιστεύω να έκλεψες και να γυρνάς τις μάχες στο εύκολο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν πιστεύω να έκλεψες και να γυρνάς τις μάχες στο εύκολο;

Μι λαμδα μι :)

Αλλαξε σε easy οσο εισαι στην αρχη ακομη. και κανε τα walkthrough με τα οπλα.

μελετησε πρωτα τα trophies.

Τέλος μετά από 71 ολόκληρες ώρες το βασικό παιχνίδι το skyrim. Έκανα όλα τα main quests, όλα τα βασικά μεγάλα questlines (Thief's Guild, Companions, Dark Brotherhood, Imperial, Mages, και κάποια Daedric quests) και άλλα πόσα misc. Στους companions μόνο έχει μείνει να γίνω λυκάνθρωπος (κάτι που δεν με έψηνε πολύ να το κάνω οπότε σταμάτησα εκεί το questline) και στο Thief's Guild να επιστρέψω το Skeleton Key αφού το κράτησα για να ανοίξω διάφορα κουτιά.

Νομίζω πήρα αρκετά μεγάλη δόση από το Skyrim και λέω να το αφήσω για την ώρα και να επιστρέψω στο μέλλον για να ολοκληρώσω τα Dawnguard και Dragonborn DLCs.

Πολύ λιώσιμο το τελευταίο μήνα μιας και οι 71 ώρες βγήκαν σε 29 μέρες (με τις 6 να είμαι διακοπές) και σε αυτές καμιά 80αριά έξτρα ώρες CS:GO. Και όλα αυτά με καθημερινά μπάνια στη θάλασσα. Ε ρε τι σου κάνει ο ελεύθερος χρόνος το καλοκαίρι grin.png

• Like 1

Έτσι πάει το Skyrim, λιώσιμο! :D

Υπόψην οτι και λυκάνθρωπος/βαμπίρ να γίνεις, μπορείς να το επαναφέρεις.

Επίσης, βαμπίρ γίνεσαι όσες φορές θέλεις, λυκάνθρωπος όμως μόλις δύο αν θυμάμαι καλά.

Ναι το γνωρίζω αυτό. Μάλιστα vampire έγινα "κατά λάθος" ενώ πολεμούσα με vampire. Δεν ήξερα ότι σου μεταδίδει την ασθένεια. Δεν μου άρεσε πάντως. Πολύ μείωση στο stamina και magicka regenaration. Παίζω κυρίως με Mace και στο άλλο χέρι instant adept healing αναβαθμισμένο για να γεμίζει και stamina για power attacks, οπότε με ψιλοκατέστρεψε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ δραστηριος gaming Αυγουστος με:

Ολοκληρωση 2ου playthrough του Uncharted 3 στο crushing επιπεδο δυσκολιας. Παιχνιδαρα για αλλη μια φορα.

Max Payne 3 XBOX 360. Απιστευτοι μηχανισμοι, ποικιλια περιβαλλοντων, πολυ καλα γραφικα, απιθανο voice-over του Μαξ, πολυ δυνατη και ταιριαστη μουσικη επενδυση, το σεναριο ειναι λιγο meh αν και ειναι διαποτισμενο με απιστευτους μονολογους εκ μερους του βασανισμενου πρωταγωνιστη, επισης, θεωρω οτι εχουν υπερβαλλει λιγο οι Ροκσταραιοι με τον αριθμο των εχθρων τους οποιους καλουμαστε να αντιμετωπισουμε. Εχω ξεκληρισει τις μισες φαβελες της Βραζιλιας και βρισκομαι μολις στο 8ο κεφαλαιο. Στο Hard, οχι οτι δεν βγαινουν οι πιστες, αλλά γινεται λιγο κουραστικο το θεμα..Πολυ καλο παιχνιδι παντως.

Batman Arkham Night PS4. Aν και το μαμησαν ελαφρως το θεμα με το...Τανκ, ενω και η απουσια των Boss γινεται πολυ αισθητη, ολοκληρωσα τη βασικη ιστορια και ξεκινησα και καποια side missions, προκειμενου να ενεργοποιησω το Nightfall Protocol ( οσοι εχουν ολοκληρωσει το παιχνιδι καταλαβαινουν...). Εχω λοιπον να καταθεσω τα εξης. Το φιναλε ηταν πραγματικα ανταξιο της τριλογιας και αριστοτεχνικα δοσμενο απο τα τζιμανια της Rocksteady. Τα γραφικα στα τελευταια κομματια του παιχνιδιου με αφησαν με ανοικτο το στομα, παροτι μεχρι τα μισα υπηρχε πεδιο για γκρινια. Απιστευτη η ποικιλια των αποστολων, ωραια η Gotham, πολλες και ενδιαφερουσες οι κουκιδες στο χαρτη, σε αντιθεση με οτι ισχυει συνηθως στα παιχνιδια ανοικτου κοσμου. Εν ολιγοις, εθιστικοτατο, χορταστικο και μεγαλοπρεπες το τελευταιο επεισοδιο του σκοτεινου ιπποτη. Απο τα καλυτερα παιχνιδια της τρεχουσας γενιας..

Επεξ/σία από kostiger

Μετά απο κάτι μήνες ξανάπιασα το Resident Evil HD Remaster.

Καμία μα καμία σχέση με τα πιο πρόσφατα που έχω παίξει (δεν έτυχε να ασχοληθώ αρκετά μαζί του στο PSX).

Ωραίο, μεγάλο (σχεδόν ατελείωτο), με γρίφους που μερικοί χωρίς walk-through δεν παίζει να λύνονται.

Εν αναμονή για 2 και 3 τώρα.

Τελειωσα το limbo πριν λιγες μερες στο κινητο.Ανετα απο τα καλυτερα indie παιχνιδια.Μοναδικη ατμοσφαιρα και gameplay.Μερικοι γριφοι αρκετα δυσκολοι προς το τελος.Οσοι δεν το εχετε παιξει τρεχατε.

Το OCD μου με κάνει να φαρμάρω chests και cockquades (όπως διάολο γράφονται) για το unity.
Στο off time τερμάτισα και χιλιάρισα το Max: Curse of brotherhood (που περίμενα να είναι πατατάρα αλλα τελικά είναι τίμιο και κάτι τόσο ήρεμο το χρειαζόμουνα)  και τώρα είμαι σε φάση που δεν ξέρω τι να αρχίσω. 

Λέω να πιάσω να τερματίσω το black flag που το έχω αφήσει στη μέση αλλα ξέρω οτι και εκεί τα collectibles θα μου φάνε το χρόνο οπότε το αφήνω προς το παρόν. Απο την άλλη το inquisition που έπαιξα μέχρι το τέλος του prologue απο τη μία μου άρεσε, απο την άλλη το fighting system μου φάνηκε πολύ sloppy και αυτιστικό με το περιορισμένο zoom out του και νομίζω θα με κάνει να βρίσω πολλές φορές.

On/Off λοιπόν μέχρι να βρώ κάτι να με κρατήσει. Ανοιχτός σε προτάσεις. Ιδιαίτερα κανένα puzzle platformer με χαζοchallenges θα ήταν η καλύτερη μου αλλα δεν βρίσκω τίποτα στο store του xbone -.-

dishonored και πολύ κάψιμο για να είμαι ειλικρινής

Γενικά ό,τι παιχνίδι έχει βγάλει η Bethesda με έχει αφήσει πωρωμένη  

η Arkane studios θες να πεις,καθως η Beth λειτουργησε σαν εκδοτης μονο

αλλα ναι πορωση οπως και να χει το συγκεκριμενο με ωραια dlc επισης

η Arkane studios θες να πεις,καθως η Beth λειτουργησε σαν εκδοτης μονο

αλλα ναι πορωση οπως και να χει το συγκεκριμενο με ωραια dlc επισης

σωστά, ο,τι παιχνίδι έχει εκδώσει η bethesda και έχω παίξει μου άρεσε πολύ 

θα δοκιμάσω και τα dlc μετά την εξεταστική όμως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...