Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισα χτες το Batman Arkham Knight στο ps4 και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις ειναι άριστες , καταπληκτικό παιχνίδι και σαν ατμόσφαιρα και ιστορία

Δημοσ.

Είπα να συνεχίσω τη σειρά Max Payne και έπιασα το δεύτερο μέρος.

Ίδια φόρμουλα με το πρώτο (το οποίο δεν είναι κακό), πιο σύγχρονο παιχνίδι.

Με χάλασε που άλλαξαν ηθοποιό για τον Payne όμως.. Δεν μπορώ να τον χωνέψω τον τύπο.

Και παράλληλα DiRT Rally!

Δημοσ.

Ronin

Ειπα να το κανω τραμπα με το Steam αλλα το μετανιωσα και το αρχισα.

Το τερματισα μονοκοπανια,ωραιο παιχνιδακι και σε πεισμωνει να παρεις ολες τις πιστες και με τα 3 objectives.

Ξεκινησα και το new game plus καπακια αλλα μετα το πρωτο Playthrough χανει το ενδιαφερον του.

Οποτε γυρισα στο Town of Salem για γρηγορα παιχνιδακια του 10λεπτου

• Moderators
Δημοσ.

Με χάλασε που άλλαξαν ηθοποιό για τον Payne όμως.. Δεν μπορώ να τον χωνέψω τον τύπο.

Νομίζω ότι πολλοί είχαμε αντιδράσει έτσι στην αλλαγή.

Αλλά η Remedy αποφάσισε ότι εφόσον είχε καλύτερο budget θα έβαζε κανονικούς ηθοποιούς για τα 3d models και graphic novels, αντί για τον Sam Lake (και άλλους από το developer team) όπως είχαν κάνει στο 1ο. Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Η φάτσα του Sam Lake ωστόσο υπάρχει σε διάφορα μέρη στο Max Payne 2 -περισσότερο ως easter egg. 

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ αυτήν ακριβώς την αντίδραση είχα!

Ο Sam Lake σαν φάτσα ταίριαζε απόλυτα με τον λίγο "psycho" χαρακτήρα του Max και το black humor. Η φάτσα του Gibbs παραήταν σοβαρή και άδεια γι αυτό το ρόλο και δεν ταίριαζε καθόλου με τα voiceovers του McCaffrey. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναί, τον είδα σε κάτι εκπομπές στην τηλεόραση και σε αφίσες.

Όντως, πολύ μουντός είναι ο τύπος. Τουλάχιστον στο 3 ταίριαξαν όλα, το οποίο ψήνομαι πολύ να ξαναπαίξω μετά το 2.

• Like 1
Δημοσ.

Tερμάτησα το Max Payne 2. Δεν μου άρεσε όσο το 1ο, κι ας είναι στο ίδιο στυλ και τεχνικά πιο προχωρημένο.

Πιο πολύ το έπαιξα για να δώ το story και να καταλάβω καλύτερα το 3 στο επόμενο play through. Με ξενέρωσε ο ηθοποιός του Payne, όπως και τα cover sequences.

Επίσης έπιασα το Castlevania LoS2. Αν και με χάλασε κάπως το γεγονός οτι είσαι μια στον σύγχρονο κόσμο και μία.. Όπου πας τεσπα..

Είναι πολύ συμπαθητικό. Οταν το είχα δεί σε φίλο μου είχα χαλαστεί πάρα πολύ, αλλά τώρα που το βλέπω ο ίδιος, μου αρέσει και θα ασχοληθώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά σιγά αδειάζει και το backlog, με την ολοκλήρωση (ελπίζω) του Fire Emblem εντός της εβδομάδας παίρνει σειρά το SMT IV, ίσα-ίσα να "προλάβω" να το τελείωσω μέχρι την επίσημη Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Devil Survivor 2: Record Breaker :P

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά σιγά αδειάζει και το backlog, με την ολοκλήρωση (ελπίζω) του Fire Emblem εντός της εβδομάδας παίρνει σειρά το SMT IV, ίσα-ίσα να "προλάβω" να το τελείωσω μέχρι την επίσημη Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Devil Survivor 2: Record Breaker :P

Το περιμένω και εγώ πως και πως το record breaker. Εχω διαβάσει ότι έχει άπειρο έξτρα υλικό μέσα σε σχέση με την DS έκδοση, πολύ περισσότερο σε σχέση με το πόσο έξτρα υλικό είχε το πρώτο survivor στο 3ds σε σχέση με το DS. Αποφάσισα λοιπόν να τα πάρω και τα δυο στην 3ds έκδοση τους αλλά επειδή το πρώτο το είχα παίξει στο DS θα πάω απευθείας στο record breaker και αργότερα θα τσιμπήσω και το overclocked. 

Δημοσ.

No offense, αλλά δεν ήξερα οτι ασχολείσαι και με κονσόλες.. :P

Ειδικά με τα παιχνίδια που έχεις στο Steam.

• Like 1
Δημοσ.

No offense, αλλά δεν ήξερα οτι ασχολείσαι και με κονσόλες.. :P

Ειδικά με τα παιχνίδια που έχεις στο Steam.

Σιγά βρέ το offense... Είναι η αλήθεια πως ένα "θέμα" με το backlog τό'χώ όμως :P. Είναι ειδικά κάτι σειρές απο JRPG στύλ Persona, SMT, Atelier και κάποια one-off όπως Mana Khemia, Valkyrie Profile κ.ο.κ. έχω σύνολο καμιά 50ριά παιχνίδια που παίρνουν σειρά για ολοκλήρωση (μετρημένα  μεταξύ PS3/X360/Wii/3DS) , απο τα κατά καιρούς sales se PSN/XBL/3DS Store/Wii Store (και χωρίς να μετράω και τα physical). 

Είναι και το Steam απο την άλλη, άστα... Μου φαίνεται πως πλέον τα μαζεύω για την αφυπηρέτηση στα 80-κάτι :P

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και μερες αποκλειστικα Donkey Kong country returns στο 3ds. Ενα απο τα κορυφαια platforms που εχω παιξει αλλα ταυτοχρονα αρκετα σπαστικο αν θες να το τελειωσεις 100%! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα last of us για τα τρόπαια

Σε τι το ξεκινησες; PS4 η PS3; προσεχε γιατι μπορει να τη πατησεις πολυ ευκολα οπως και γω τη πρωτη φορα πουτο παιξα (συνηθιζω να ξεκιναω σε hard τα παιχνιδια). θελει standard 3 walkthroughs για να τα παρεις. θα σου λεγα να το ξεκινησεις σε easy για να κανεις τα kills (σε hard κλπ ουτε καν γιατι δε σου δινει οπλα κ εργαλεια) και οταν ξεκλειδωσει τα ultra hard η δε ξερω κ γω πως τα λενε τοτε επαναλαμβανεις σε easy για να εχεις ολα τα trophies με οπλα και εργαλεια που τα κραταει στη μνημη

Αν ξεκινησεις με το Hard μετα ουτε με το 2ο walkthrough θα τα παρεις

PS (ασχετο) τερματισα titan to GOW3

Επεξ/σία από mtzs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...