Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Witcher 3 ( Περιμένω το bug-fix σε ενα trophy και πέρνω το platinum ), και μετα φύγαμε για BATMAN : ARKHAM KNIGHT

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MGS Peace Walker HD. Εντάξει, για PSP port είναι αρκετά καλό, αλλά δεν έπαιξα και πολύ. Μόνο τον πρόλογο έβγαλα για την ώρα.

Και ξεκίνησα το CoJ Bound in Blood. Πολύ ωραίο και αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο.

Δημοσ.

Pokemon Heartgold.

Έχω κλείσει καμιά 80 ώρες και συνεχίζω!

Είναι τόσο καλό? Ψήνομε να το ξεκινήσω στο κινητό με ένα καλό emulator.

Η την soulsilver

Δημοσ.

Όλα τα Pokemon μου αρέσουν οπότε μάλλον δεν μπορώ να σου δώσω την απάντηση που θες.

Για μένα πάντως είναι.

Διάβασα ότι βασίζονται στις αυθεντικές Silver και gold οπότε ξεκινάω την soulsilver μιας και την gold με τον Ho-oh την είχα τερματίσει παλιοτερα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα σε co-op το The Lord of the Rings War in the North.

Παρά τα (πολλά) προβλήματά του, το παιχνίδι είναι ωραίο. Ειδικά για fans της σειράς είναι οτι πρέπει!

Δημοσ.

λεω ν ξεκινησω καποιο ασασινε κριντ στο 360.

δεν εχω την παραμικρη επαφη με αυτου του ειδους τα παιχνιδια ουτε ξερω τι εστι ασασινς κριντ.

ποιο να ξεκινησω?

Δημοσ.

λεω ν ξεκινησω καποιο ασασινε κριντ στο 360.

δεν εχω την παραμικρη επαφη με αυτου του ειδους τα παιχνιδια ουτε ξερω τι εστι ασασινς κριντ.

ποιο να ξεκινησω?

Δε ξερω πως κρατάει στο χρόνο αλλα το 2 ήταν το μόνο ac που με εψησε να το βγάλω 100%. Τωρα βλεπω οτι αυτο ισως ξανασυμβεί με το unity. Ξεκινα με το 2 που το βρίσκεις παμφθηνα και συνεχίζεις. Το 1 έχει γεράσει πολύ άσχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Etrian Odyssey 4 legends of the titan και μόλις έχασα 2 ώρες progress καθαρά από δική μου βλακεία και περιέργεια. Παγιδεύτηκα μέσα σε ένα labyrinth και μου την έπεσε rare breed patrol και δεν κατάφερα να κάνω escape τον δεύτερο γύρο...με έφαγε και 2 ώρες progress πήγαν περίπατο...ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος το TLotR War in the North.

Εντάξει... Προβλήματα μέχρι εκεί που δεν πάει.. Κρασαρίσματα, glitch στα γραφικά, κολλήματα σε cutscenes..

Αφού άλλαξα όμως κάτι DLL απο παλιότερους drivers (12.6 συγκεκριμένα) όλα κομπλέ.

Για co-op καλό είναι, σχεδόν 13 ώρες για τερματισμό main story. Και μόνος θα το έπαιζα, αλλά όχι με τόση όρεξη.

Πάντως τώρα θα μπορώ να πώ οτι δεν το πήρα μόνο για την συλλεκτική του έκδοση.. :P

Ώρα για CoJ Bound in Blood!

Δημοσ.

Τέλος και το CoJ Bound in Blood.

Άνετα το δεύτερο καλύτερο Call of Juarez (πρώτο είναι το Gunslinger φυσικά).

Πάρα πολύ ωραίο και κρατιέται πολύ καλά παρά τα χρονάκια του. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς αν θέλει ένα western shooter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...