JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Χθές κατάφερα και τερμάτησα το Call of Juarez. Πολύ καλό (ειδικά σε σχέση με το εντέλως εκτός τόπου και χρόνου The Cartel) για τίτλος του 2006. Άνετα το παίζει κανείς και σήμερα και το ευχαριστιέται. Μόνο στο τέλος με εκνεύρισε.. Δεν το είχα καταλάβει οτι λειτουργεί σαν duel και έχασα κάπου 7-8 φορές.. Πολώ ωραίο το στοιχείο να βλέπεις την ιστορία απο δύο πλευρές, όπως και να έχεις την βίβλο εν ώρα παιχνιδιού. Τώρα είπα να πιάσω το μοναδικό Halo που δεν έπιασα γιατί δεν κυκλοφόρησε στο Χ360.. Yeap, το Halo 2. Έπαιξα την πρώτη αποστολή, φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και ευχάριστο. Πολύ διαφορετικό να το παίζεις με πληκτρ/ποντίκι. Oπτικά το θεωρώ απαράδεκτο για τίτλο που κυκλοφόρησε στο PC το 2007 (πχ βλέπε Crysis), αλλά εν μέρη δικαιολογείται μιας και είναι port απο το πρώτο Xbox. 1
SteelLord Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 αυτον τον καιρο αρχισα να ξαναπαιζω το.. Desperados 2 coopers revenge.. και οσοι δεν το θυμουνται καλα ενω το εχουν παιξει αυτο το soundtrack θα σας θυμισει πολλα https://www.youtube.com/watch?v=hHKe_E2eWjI
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τέλος το Halo 2. Μπορώ να πώ οτι είναι το πρώτο Halo στο οποίο κατάλαβα τι γίνεται και ποιά είναι η ιστορία. Πάρα πολύ ωραίο! Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Σίγουρα στα τρία καλύτερα Halo για μένα. Θέλω τώρα να πιάσω το 3 έτσι όπως τέλειωσε.. 1
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Drakengard 1 σε psx emulator στο pc. παρόλο που ξέρω την ιστορία, χασκογελαω με την ειρωνια των διαλόγων... =] 1
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μετά απο 17μιση ώρες παιχνιδιού και πολλών βίντεο (14+ απο τις οποίες ηταν σερί), τερμάτησα το MGS4. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ γι' αυτό το (ας το αποκαλέσω) παιχνίδι. Οτι κάνει, το κάνει τέλεια. Τα συνδιάζει όλα τόσο άψογα, που πραγματικά δεν περιγράφεται. Hats off Kojima!! Απο τις καλύτερες gaming εμπειρίες της ζωής μου, όπως και απο τις καλύτερες "ταινίες". 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως είχα απογοητευτεί πολύ όταν το είχα παίξει τότε που είχε βγει. Τόσο, που δε με ένοιαζε αν θα έβγαζε άλλο παιχνίδι ο Κοζίμα. Μόνο με το GZ μού αναβίωσε το ενδιαφέρον. Ισως το ξαναπεράσω μία στα γρήγορα το 4 πριν παίξω το 5, κυρίως από περιέργεια να δω μήπως παραήμουν σκληρός μαζί του. Το μόνο που μου άρεσε, θυμάμαι, ήταν η επιστροφή στο Shadow Moses και το τέλος. 1
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Συμφωνώ πως το 1ο Act είναι κάπως αργό και βαρετό, αλλά απο το 2ο και μετά δεν ήθελα να ξεκολλήσω. Τώρα το Peace Walker θα πιάσω οταν γυρίσω Θεσ/νικη. Επίσης τα 'σπασε ο Psycho Mantis. Νομίζω παραγέλασα σ' εκείνο το σημείο..
kostiger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τελος το απολαυστικο Call of Juarez Gunslinger και (ΑΝΙΣΗ) μαχη με 40 drones στο HARD στο Αrkham Knight, που μου πινουν το αιμα με το μπουρι της σομπας. Δεν το εχω αναβαθμισει αρκετα το ρημαδι μου φαινεται..
Bourdoulas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τέλος το Valiant Hearts. Καλό παιχνίδι αλλά με ελάχιστο challenge για τον παίκτη. Ωραία ιστορία, art direction και φυσικά soundtrack. Ένα από τα θετικά του σημεία - τουλάχιστον για μένα - είναι ότι σου προσφέρει πολλές πληροφορίες για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ξαναξεκίνησα χτες στον Dolphin το Skyward Sword. Την πρώτη φορά το είχα παίξει στο Wii μου. Τολμώ να πω ότι στα 1080p και με 4xAA, σχεδιαστικά η αισθητική του μάλλον είναι ότι ομορφότερο έχω παίξει τα τελευταία 10 χρόνια. Κρίμα, το παιχνίδι είχε αδικηθεί πάρα πολύ από τα 480p. 2
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Φίλε το παίζεις με Wii Controller? Έχεις δοκιμάσει να κάνεις emulate το wii controller με κανονικό gamepad? Δουλεύει καθόλου ή αναγκαστικά χρειαζόμαστε το wiimote?
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Παίζω με Wiimote Plus + Nunchuck. Το παιχνίδι είναι χτισμένο γύρω από το Wiimote Plus και δεν είναι ίδια η εμπειρία που θα έχεις με κανονικό gamepad. Ωστόσο, υπάρχει αυτός ο τύπος που έχει κάνει ορισμένους παπάδες:
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εγώ έπαιζα παράλληλα το Xenoblade Chronicles στο PC και στο νέο 3DS. Έπαιζα 1-2 ώρες στο ένα και μετά 1-2 ώρες τα ίδια πράγματα στο άλλο. Στο PC λόγω των καταπληκτικών του γραφικών (1080p + 4XAA = HD Textures mods) και στο 3DS λόγω της απόλαυσης που έχω όταν παίζω σε φορητή (κάποιο κατάλοιπο παιδικού άχτιου). Τελικά μετά από 20 + 20 ώρες αποφάσισα να διαλέξω ένα από τα δύο συστήματα γιατί κάπου δεν πήγαινε άλλο. Το παιδάκι μέσα μου υπερίσχυσε και έτσι το παίζω στο 3DS. Τώρα κλείνω 60 ώρες και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. Ελπίζω τώρα στις διακοπές να το τερματίσω γιατί άφησα άπειρα PC games στην waiting list.
takisdemi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Στο ps4 το The order 1886 γραφικάρες και φοβερή πλοκή - σεναριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα