kostiger Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Συνεχιζω με βραδεις ρυθμους το Dying Light στο PS4. Eνταξει, η ιστορια ειναι (αναμενομενα) οτι να 'ναι. Το gameplay ομως δινει πονο. Απολαυστικοτατο... Οπλα-parkour-καμπανιες στα ζομπια. Μια ωραια αρρωστημενη παιδικη χαρα.
ampalaea4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εγω παιζω Elder Scrolls Online .. Πολυ καλο μεχρι στιγμης..φοβερος και πανεμορφος ο κοσμος του.
kostiger Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Επαιξα καποια επεισοδια (ειμαι στο 5ο με τους Απατσι), στη διαρκεια του ΣΚ, στο 360, απο το διασκεδαστικοτατο Coj Gunslinger.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μεγάλη παιχνιδάρα το Gunslinger! Άκρως απολαυστικό! Εγώ έχω καεί στο SR The Third, και περιστασιακά λίγο DiRT Rally.
vag.patrick Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 εγω για να σπασω την σαπιλα που κυριαρχει γενικοτερα στην καθημερινοτητα, τελειωσα το guacameelee και επιασα το yoshi στο wiiu το οποιο ειναι πανεμορφο και διασκεδαστικοτατο...Αν εχω διαθεση λεω να πιασω αμεσως μετα το evil within η το dying light...ειδωμεν...
kostiger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αφου μετανοησα για την αναγγελια πωλησης του, χαζεψα καμια ωριτσα χθες με το Ryse.Son of Rome στο ΟΝΕ. Μαπα τα γραφικα. Πολυ ανετα ολοκληρωσα το πρωτο κεφαλαιο στο 3ο απο τα 4 επιπεδα δυσκολιας (το τεταρτο ειναι κλειδωμενο). Κατα τα αλλα φαινεται οτι θα ναι λουκουμακι για αγνη καφρικη διασκεδαση.
BaronDavis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω ξεκινησα πριν λιγες ημερες το mario kart 8 και παραλληλα παιζω το dark cloud στο playstation 2.Τι παιχνιδαρα ειναι,ξυπναει αναμνησεις.Το εψαχνα χρονια αυτο το παιχνιδι και το βρηκα τυχαια στο σπιτι που εχω στο χωριο μου Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από BaronDavis
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγω ξεκινησα πριν λιγες ημερες το mario kart 8 και παραλληλα παιζω το dark cloud στο playstation 2.Τι παιχνιδαρα ειναι.Το εψαχνα χρονια αυτο το παιχνιδι και το βρηκα τυχαια στο σπιτι που εχω στο χωριο μου To Dark Cloud είναι μέτριο. Το Dark Cloud 2 είναι διαμάντι και κρίμα που δεν προχώρησε πολύ, απλά χάθηκε στο πλήθος τίτλων του PS2.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σήμερα "τελείωσα" το Alan Wake. Και με τα εισαγωγικά εννοώ πως στην ουσία έχω ακόμη ένα παιχνίδι να παίξω βάζοντας τα Special επεισόδια και το American Nightmare. Λοιπόν ας ξεκινήσω από τα 2 μοναδικά πράγματα που με ξενερώσαν. Πρώτον το παιχνίδι υπέφερε από αμέτρητα και συνεχόμενα encounters. Για παράδειγμα το 6ο επεισόδιο είναι όλο ένα ταξίδι προς έναν προορισμό πολεμώντας όλη την ώρα τους Τaken και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους του σκοταδιού. Και δεύτερον και χειρότερο τα πάρα πολλά "προβλέψιμα" encounters. Αναφέρομαι σε αυτά που για παράδειγμα ο partner σου λέει κάλυψε με μέχρι να ανοίξω την πόρτα, κλείνει η πόρτα οπότε εγώ πρέπει να πολεμήσω όσους είναι έξω για να φτάσω στους φίλους μου, ή είμαι ο μόνος που πέφτει από κάπου και πρέπει να βρω το δρόμο για πίσω. Οκ αυτά τα συναντάμε λίγο πολύ σε όλα τα παιχνίδια, αλλά εδώ μου φαίνεται ξεπέρασαν κάθε όριο. Πέρα από τα παραπάνω μιλάμε για μια διαμαντάρα. Άψογη σκηνοθεσία, εξαιρετικό voice acting από βασικούς και δευτερεύοντες χαρακτήρες, πανέμορφο soundtrack και ending songs και ξεχωριστό gameplay. Το σενάριο από την άλλη είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο για video game. Γενικά οι τύποι στην Remedy είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Ομολογώ πως δεν κατάλαβα καλά το τέλος αλλά έχω ακόμη να διαβάσω όλα τα manuscripts (που έχω και δεν έχω διαβάσει), να παίξω τα 2 special επεισόδια που από όσο είδα συνεχίζουν αμέσως από το τέλος του παιχνιδιού και αργότερα να παίξω και το American Nightmare. Και μέσα σε όλα φυσικά θα ψάξω και στο internet γιατί μόνο με αυτά δεν βλέπω να καταλαβαίνω 100% το σενάριο, κάτι το οποίο πραγματικά θέλω να κάνω γιατί έχει απίστευτο ενδιαφέρον. Για την ώρα λίγο διάλειμμα από το Alan Wake μέχρι να επιστρέψω σπίτι να πάρω το Alan Wake Files που άφησα από την συλλεκτική, οπότε καταπιάνομαι επιτέλους με το Skyrim. Ήδη μπήκαν καμιά 25αρια mods, αλλά έχω στο νου μου να βάλω 5-10 ακόμη. 3
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Απο το Χ360 το 'λεγα οτι είναι παιχνιδάρα (αν και είχα βαρεθεί αρχικά με τις καθυστερήσεις κλπ). Τα DLC δεν τα θυμάμαι και πολύ.. Ευκαιρία να το ξαναπιάσω κι εγώ πάντως μια φορά σαν άνθρωπος στο PC. Το American Nightmare δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Προσωπικά μου άρεσε, αλλά πολλοί ξενέρωσαν. Skyrim ε? Θα καταστραφείς αν μπείς στο τρυπάκι του.. Μόνο αυτό σου λέω.. Εγώ ξανάπιασα το πρώτο Max Payne.. Τι παιχνιδάρα ρε π0Υ$τη μου!!! Και μιλάμε για τίτλο του 2000!!! Επίσης έβαλα το το πρώτο Call of Juarez αφού μου το πρότεινε φίλος μου. Και περιστασιακά λίγο DiRT Rally να νιώσουμε σοβαρή οδήγηση.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγω νομιζω δεν χρειαζεται να αναλυσω τον συγκεκριμενο τιτλο,Bloodborne
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλοκαίρι τώρα είναι ότι πρέπει για μικρά sessions. Ξεκίνησα το Shining Force: Resurrection of the Dark Dragon του GBA και για πιο γρήγορους ρυθμούς παίζω το Alien Soldier για το Mega Drive. Pure fun διασκέδαση. Όλα μέσα από το Wii μου.
vag.patrick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εγω παλι , τελειωσα yoshi ww επιασα το Kirby , στο 4ρι λιωνω ατελειωτα το Rocket league και στο One το The escapists που ειναι παιχνιδαρος...
kostiger Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Eχω ξεκινησει δειλα-δειλα απο την προηγουμενη εβδομαδα (εχω ολοκληρωσει 4 κυριες αποστολες), το Αrkham Knight στο PS4 και δεν μπορω να αποφασισω ακομα αν με εχει κουρασει, αλλά την εχω διαπιστωσει (και εγω) μια καταχρηση του Batmobile. Θα τους ειχε μεινει απωθημενο απο την προηγουμενη γενια μαλλον, το να παρουσιασουν ενα ισχυρο αρμα μαχης για το σκοτεινο ιπποτη εκει στη Rocksteady, δεν εξηγειται διαφορετικα, το ΑΑ ηταν υποδειγμα gaming οικονομιας...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εχω πάρει 2 DLC packs για το Fire Emblem Awakening και ασχολούμαι με αυτά τώρα. Εξαιρετικά δύσκολα, φτιαγμένα για maxed χαρακτήρες καθώς όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε Point rating μεταξύ 170 και 240. Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να έχεις φτάσει τους χαρακτήρες σου και εσύ ο ίδιος πρώτα σε level 20 για να μην πέσουν diminishing returns σε stat growth παρά το limit cap που υπάρχει ή να τους έχεις κάνει ήδη re-class και να τους έχεις εξελίξει τουλάχιστον μέχρι το level 10 στο τρίτο class. Είναι επίσης time based αν θες να τους βγάλεις όπως πρέπει τους χάρτες οπότε το ρίσκο αυξάνεται απίστευτα. Τον πρώτο χάρτη τον έβγαλα πολύ αμυντικά αλλά δεν έκανα ούτε ένα από τα objectives, την δεύτερη φορά προσπάθησα να κάνω τα objectives...και έχασα 4 χαρακτήρες...εννοείται reset. Δεν βλέπω πως μπορώ να τα καταφέρω χωρίς να ξεκινήσω από την αρχή το παιχνίδι και να δημιουργήσω χαρακτήρες και σχέσεις γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αντε bring on το Fates να γουστάρουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα