Arikado Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Λεω να πιασω το 1το Conduit για το wii ελπιζω να μην ειναι σαν το πρωτο Red Stell που με ειχε απογοητευσει πολυ θυμαμαι.Αξιζει?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Είχα πει πριν καιρό ότι είμαι σε mood shin megami tensei. Μόλις τέλειωσα σε law path και new game+ το SMT 4 και μπορώ να πω ότι την πρώτη φορά έχασα το μισό παιχνίδι (κυριολεκτικά). Τώρα ξεκινάω new game ++ με chaos path. Την πρώτη φορά χρειάστηκα καμιά 75 ώρες για να δω τίτλους τέλους, σε NG+ το τερμάτισα στις 118 ώρες γιατί ξεκίνησα ήδη overpowered. Τώρα που είμαι level 99 και διαθέτω 90+ level δαίμονες πιστεύω σε 20-25 ωρίτσες να τελειώσω και το chaos path. Επι ευκαιρία το παιχνίδι απλά σπέρνει. Είναι πολύ καλύτερο από ότι είχα υποθέσει στην αρχή και αντάξιο να κάθεται δίπλα στο εκπληκτικό SMT 3. Παράλληλα παίζω SMT digital devil saga στο PS2 το οποίο και αυτό μέχρι τώρα είναι μαγεία. Το συγκεκριμένο είναι και δυο παιχνίδια back to back ιστορία και μάλλον είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια SMT σε ότι αφορά την κύρια ιστορία αφού το πρώτο μέρος της ιστορίας θέλει κάνα 40ωρο για να δεις τίτλους τέλους και το δεύτερο παιχνίδι είναι κάνα 60ωρο η κύρια ιστορία. 1
fluter4life Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μολις τερματισα το infamous στο ps3 και θα ξεκινησω και το infamous 2.. και επειδη με το ρυθμο που τα πηγαινω σε καμια βδομαδα θα το εχω τερματισει, εχετε καποιο σε τετοιο στυλ να μου προτεινετε?
king2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μολις τερματισα το infamous στο ps3 και θα ξεκινησω και το infamous 2.. και επειδη με το ρυθμο που τα πηγαινω σε καμια βδομαδα θα το εχω τερματισει, εχετε καποιο σε τετοιο στυλ να μου προτεινετε? Infamous ss στο ps4. Αλλιώς παίξε prototype 1/2.
sp3cial Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 χαιρεται! ειμαι η μονη που εχω καταπιαστει με ni no kuni ?? ))
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οχι το παιχνιδι σπερνει ειναι απιστευτα καλο....
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 χαιρεται! ειμαι η μονη που εχω καταπιαστει με ni no kuni ?? )) Εγώ σκεφτόμουν κάποτε να αγοράσω ps3 μόνο για αυτό το παιχνίδι.... Τελειώνω το kid icarus uprising στο 3ds, και θα ξαναπιάσω το shin megami (στην ίδια κονσόλα)
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ το έχω στο backlog μου, καθώς το demo του το είχα λατρέψει. Αλλά υπάρχουν τόσα παιχνίδια που δεν έχω παίξει, που δεν έχω ιδέα πότε θα το πιάσω Ισως του χρόνου το καλοκαίρι. 1
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ σκεφτόμουν κάποτε να αγοράσω ps3 μόνο για αυτό το παιχνίδι.... Τελειώνω το kid icarus uprising στο 3ds, και θα ξαναπιάσω το shin megami (στην ίδια κονσόλα) Ποιο SΜΤ 4?Ποσο το πουλαει στο Nintendo shop?Επισης δεν εχω δηλωσει ποτε το 3ds μου παιζει να το παρω με καμια εκπτωση?
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Νοσταλγησα να παιξω ξανα το Eternal Darkness: Sanity's Requiem.Απορω πως αυτη η παιχνιδαρα δεν ειχε μια συνεχεια. 1
Arikado Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σκεφτομουν να βαλω το monster hunter tri στο wii αλλα βλεπω πως εχουν κλεισει οι servers.παιζει να υπαρχουν private?
theoritikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ποιο SΜΤ 4?Ποσο το πουλαει στο Nintendo shop?Επισης δεν εχω δηλωσει ποτε το 3ds μου παιζει να το παρω με καμια εκπτωση? Ναι ,για το SMT 4 μιλάω και εγώ. Στο shop έχει 25 ευρώ. 1
king2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ξεκινησα σημερα το Chaos Rings 3 στο note 3 και το παιχνιδι δειχνει εξαιρετικο.Υπεροχο story μουσικαρα ωραιο fighting system και μια χαρα γραφικα.Ελπιζω να κρατησει αρκετες ωρες μεχρι τον τερματισμο μπραβο στην square enix.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 χαιρεται! ειμαι η μονη που εχω καταπιαστει με ni no kuni ?? )) Κανά 2 μέρες πριν γράψεις είχα ανοίξει και εγώ το PS3. Είμαι πολύ κοντά στο τέλος έχοντας κάνει σχεδόν τα πάντα από bounties και side missions αλλά δεν το έχω τερματίσει για κάποιο περίεργο λόγο ακόμη.Το έχω αφημένο από το καλοκαίρι που το έπιασα λίγο. Γενικά το είχα λιώσει όταν βγήκε και μέχρι εκείνο το καλοκαίρι. Θέλω να το ξαναπιάσω στις επόμενες μέρες να το τελειώσω. Σου συνιστώ πάντως να το ψάξεις πολύ κάνοντας τα πάντα που έχει. Ο κόσμος είναι μαγευτικός και έχει πολύ πράγμα προς εξερεύνηση. Καλή απόλαυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα