Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο πολύ καιρό, ξανασχολήθηκα με το Wii U ξεκινώντας το Bayonetta 2. Μιλάμε γίνεται χαμός!

Στο 3DS συνεχίζω την Υ (επιτέλους Victory Road), τεράστιο παιχνίδι το άτιμο!

Και στο PC Wolfenstein: The Old Blood, AC Unity και τερμάτησα το Anomaly Defenders (το οποίο το θεωρώ must για tower defense fans).

• Like 1
Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες τερμάτησα το Bayonetta 2. Απλά παιχνιδάρα!

Ξύλο, boss fights με το παραπάνω και πανικός!! Μπράβο στην Nintendo για την κίνησή της!

Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια παρόμοια project!

Επίσης είπα να πιάσω το Wii, το οποίο δυστυχώς το παραμέλησα για αρκετά χρόνια, έχοντας μόνο παίξει Smash Bros και The Conduit.

Έτσι έπιασα το Red Steel, το οποίο και τερμάτησα, αλλά χωρίς ευχαρίστηση.. Ίσως για launch title να ηταν καλό, αλλά τώρα.. Δεν παίζεται.

Μετά έβαλα το Conduit 2 το οποίο με controller είναι απλά φοβερό! Καιρό έχω να ευχαριστηθώ τόσο πολύ shooter σε κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε μια ευκαιρία και στο Red Steel 2, είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο (αν έχεις Plus χειριστήριο δηλαδή). 

Το Conduit 2 μού είχε φανεί κουραστικό από ένα σημείο και μετά, αλλά κι αυτό ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. 

Εχεις πολύ πράγμα να παίξεις στο Wii, πάντως, αν τα μόνα που έχεις παίξει είναι αυτά :D

Σκέφτομαι κι εγώ να το ρίξω λίγο σε retro αυτό το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσω να τελειώσω Persona 4 στο PS2 και θα ξεκινήσω - ελπίζω - Xenoblade Chronicles στο Wii. (Aka όταν δεν υπάρχουν λεφτά για διακοπές, υπάρχει χρόνος για jrpgs :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα μετά από 68 ώρες το Final Fantasy XIII στο PC. Αξιολάτρευτοι χαρακτήρες, μετριότατη ασυνάρτητη ιστορία, πολύ μέτριο gameplay, τρομερά γραμμικό.

Το ΧΙΙΙ-2 λένε ότι διορθώνει τα αρνητικά, όμως ενώ το έχω αγορασμένο θα το αφήσω για λίγο αργότερα.

Πήρα το Xenoblade Chronicles για το 3DS και το Witcher 3 για το PC. Είπα να ξεκινήσω με το Xenoblade ώστε μέχρι να το τερματίσω, το Witcher να έχει στρώσει λίγο (patches, updates, mods κλπ).

To Χenoblade στο 3DS είναι τίμια προσπάθεια, μιλάμε για ένα υπερτεράστιο παιχνίδι του Wii που κατάφεραν να το κάνουν να τρέξει στην φορητή κονσόλα με κάποιους συμβιβασμούς. Δυστυχώς όμως, η ανάλυση των οθονών καθότι είναι χαμηλή δεν κολακεύουν καθόλου το παιχνίδι. Είναι μιά πιξελιασμένη θολούρα. Τα τοπια παραμένουν πανέμορφα, όμως οι χαρακτήρες και τα κινούμενα αντικείμενα δεν φαίνονται καλά παρα μόνο αν πας κοντά τους. Φυσικά, το να παίζεις την Wii 480p έκδοση σε μεγάλη TV έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.

Οπότε, αν και το αγόρασα για το 3DS, ξεκινάω να το παίξω στον Emulator στο PC, με HD texture packs, rendered σε ανάλυση 2560Χ2112 και απεικόνιση σε 1080p, με 4ΧΑΑ και ακατέβατα 30fps. Το παιχνίδι στο PC είναι πανέμορφο.

Είναι μακράν η καλύτερη πλατφόρμα να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

Δώσε μια ευκαιρία και στο Red Steel 2, είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο (αν έχεις Plus χειριστήριο δηλαδή). 

Το Conduit 2 μού είχε φανεί κουραστικό από ένα σημείο και μετά, αλλά κι αυτό ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. 

Εχεις πολύ πράγμα να παίξεις στο Wii, πάντως, αν τα μόνα που έχεις παίξει είναι αυτά :D

Σκέφτομαι κι εγώ να το ρίξω λίγο σε retro αυτό το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσω να τελειώσω Persona 4 στο PS2 και θα ξεκινήσω - ελπίζω - Xenoblade Chronicles στο Wii. (Aka όταν δεν υπάρχουν λεφτά για διακοπές, υπάρχει χρόνος για jrpgs :P )

Σίγουρα θα το παίξω, είναι και αυτό στη λίστα. ;)

Μιλάμε έπαθα πλάκα! Παίζω με τον classic controller και έχω μείνει! Είναι απίστευτα πιο βολικό!

Στο Wii έχω καμιά 40αρια παιχνίδια (backup) και καμιά 17 που σίγουρα θέλω να παίξω/τερματήσω.

Το θέμα είναι πως σκέφτομαι να πάρω όσα αξίζουν (πχ Conduit 2) και θα μπώ πάλι σε έξοδα.

Και αν δεν έχεις για διακοπές, δε λέει να έχεις για παιχνίδια.. :P

Δημοσ.

Το Red Steel 2 πάντως λέει πολύ με το motion plus, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο χειρισμό. Το πρώτο δεν το είχα παίξει, αλλά αν κρίνω από τη διαφορά που είχα δει στο Conduit 2 με το motion plus, μπορώ να φανταστώ ότι στα σπαθιά θα είναι x10. Εν τω μεταξύ, μέχρι να καταλάβω ποιος έκανε τη φωνή είχα φάει τρελό σκάλωμα, γιατί ήταν τόσο γνώριμη φωνή και ύφος, αλλά πήγαινε και μια 10ετία άνετα από όταν τον είχα ακούσει ως τον Δούκα τότε.

Οσο για τα έξοδα, άσε. Φοβάμαι να ξεκινήσω το Xenoblade, επειδή αν είναι τόσο καλό όσο υποτίθεται πως είναι (κρατάω αρκετά μικρό καλάθι για τα περισσότερα παιχνίδια που εκθειάζονταν στο Wii, ειδικά αν είναι jrpgs, γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιώ πως τα γούστα όσων λατρεύουν τη Nintendo και/η την Ιαπωνία δε συμβαδίζουν και πολύ με τα δικά μου γούστα - το The Last Story*, ας πούμε, ήταν μετριότητα στην πολύ καλύτερη και το ανεβοκατέβαζε πολύς κόσμος ως παιχνιδάρα, το FF 13 μου άρεσε πολύ περισσότερο :P ) θα θέλω να πάρω και Wii U όταν θα βγει το επόμενο :D 

*Το αγόρασα βέβαια, on principle, λόγω όλου αυτού του ντόρου τότε. Και τα άλλα δύο αγορασμένα τα έχω (Pandora's Tower και Xenoblade), κι ακόμα δεν τα έχω αγγίξει καν. 

Δημοσ.

Αυτά είναι. Αγοράζουμε και δεν παίζουμε, ενώ κάποτε κατεβάζαμε και λιώναμε.

Oh the irony..!!

υγ : κάτι ακούγεται για Steam Summer Sale 11 του μηνός, is your wallet and backlog ready? :P

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που του αρέσουν τα RPGs και οι επικές ιστορίες, να μήν του αρέσει το Xenoblade.

Για μένα το Xenoblade είναι το πιό αγαπημένο μου παιχνίδι και το Xenoblade X μοναδικός λόγος αγοράς του WiiU.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κλεισει 100+ κατι ψιλα ωρες στο xenoblade chronicles - στο 3DS παρακαλω - και οχι μονο δεν το εχω βαρεθει ακομη , αλλα ανυπομονω να δω την συνεχεια!

Ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως μου ειχε ξεφυγει και δεν το επαιξα στο Wii .

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος και το Conduit 2. Πολύ ευχάριστο και χορταστικό shooting, αλλά χρειάστηκα μόλις 3μιση ώρες..

Έβαλα το Red Steel 2 ένα 20λεπτο και έπαθα πλάκα!

Η διαφορά απο το 1ο είναι απίστευτη! Τόσο στο πόσο όμορφο είναι, όσο και στο πόσο καλά τρέχει.

Πολύ μεγάλο άλμα πραγματικά. Μπράβο στην ubisoft, γιατί εκεί που την έκραζα για το 1ο, οτι καλύτερα έλεγα για το 2ο (σε μόλις 20 λεπτά παιχνιδιού).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...