Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελος το Resident Evil HD πολυ καλο και ειδικα με το μερεμετι που του κανανε σπερνει..Τωρα ξεκιναω Oddworld:New' n'  tasty, αφου δεν καταφερα να τερματισω το πρωτο ελπιζω να καταφερω αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Παιζω το Order και αδυνατω να κατανοησω το ευρος του κραξιματος. Περισσοτερα οταν το τελειωσω (δεν θα αργησω ΜΟΥΧΑΧΑ) στο νημα του παιχνιδιου..

Δημοσ.

Ειμαι λιγο ανωμαλος. Ακριβως τοσο πληρωσα την Blackwater Edition...

Στο χαρντ, με απενεργοποιημενο το aim assist, δεν βγαινει σε λιγοτερο απο 8 ωρες παντως..

Δημοσ.

Τελειωσα το The Evil Within THE CONSEQUENCE, και θα πιασω το The Evil Within The AssignmenΞεεις ποτε θα βγει το 3ο

Ξερεις ποτε θα βγει το 3ο Dlc?

Δημοσ.

Δεν θα ειναι story dlc ομως, οπως τα προηγουμενα 2. Kαποια challenges θα περιλαμβανει νομιζω, δεν εχω χρονο να το τσεκαρω τωρα..

Δημοσ.

Ναι μου αρεσαν πολυ και τα 2 dlc.Προσωπικη εκτιμηση ειναι.Σε αλλους μπορει να μην τους αρεσει.

Και δεν εχουν την δυσκολια που εχει το κυριο παιχνιδι.Ειναι 90% stealth και 10% shooting.

Δημοσ.

Τα παντα υποκειμενικα ειναι. Πιστευω θα μου αρεσουν κι εμενα καθως το βασικο παιχνιδι το βρηκα παρα πολυ καλο. Ευτυχως που ειναι πιο ευκολα γιατι το κυριως παιχνιδι στο χαρντ μου εβγαλε την πιστη.  :-) (Πλακα κανω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...