Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα έχει καταφέρει η παγκόσμια βιομηχανία των games και μας έχει κάνει όλους να αγοράσουμε κονσόλες νέας γενιάς και να παίζουμε ξανά παλιά μας παιχνίδια στια παλιές κονσόλες ή ακόμα χειρότερα, remastered στις νέες. Εγώ είδα κι απόειδα να πιάσω έναν τίτλο της προκοπής και ξαναξεκίνησα απ την αρχή την τριλογία Bioshock. Το μόνο που περιμένω είναι να βρω κανένα Dark Souls 2 σε καλή τιμή μπας και δω άσπρη μέρα.

• Like 2
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως τα έχει καταφέρει η παγκόσμια βιομηχανία των games και μας έχει κάνει όλους να αγοράσουμε κονσόλες νέας γενιάς και να παίζουμε ξανά παλιά μας παιχνίδια στια παλιές κονσόλες ή ακόμα χειρότερα, remastered στις νέες. Εγώ είδα κι απόειδα να πιάσω έναν τίτλο της προκοπής και ξαναξεκίνησα απ την αρχή την τριλογία Bioshock. Το μόνο που περιμένω είναι να βρω κανένα Dark Souls 2 σε καλή τιμή μπας και δω άσπρη μέρα.

Τι εννοείς "τα καταφέρνει"; Εχει να κάνει με κάποιο μαγικό κόλπο δηλαδή ή ότι απλά οι gamers (ειδικά οι νεότεροι) είναι απλά fast food gamers και θα αγοράσουν οτιδήποτε χωρίς πραγματικό λόγο και ουσία; 

• Like 1
Δημοσ.

Στο ps3 έπαιξα psx game επειδη τα πραγματα ειναι κατι παραπάνω απο άθλια στον τομέα του gaming...

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το the last of us, φανταστικό παιχνίδι, έπος! Τώρα μέχρι να βγει το project cars θα δοκιμάσω ότι έχει δώσει το store,

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το the last of us, φανταστικό παιχνίδι, έπος! Τώρα μέχρι να βγει το project cars θα δοκιμάσω ότι έχει δώσει το store,

Πιάσε το valiant hearts.Το αριστούργημα indie παιχνιδι της χρονιας.

• Like 2
Δημοσ.

Ολοκληρωσα ενα 2ο (νοσταλγικο) playthrough στο Uncharted 2. Εκεινο που μου εκανε τρομακτικη εντυπωση, ηταν το πανευκολο match-making στο multi-player τμημα του παιχνιδιου. Ειχε κοσμο κανονικα!! Τι ωραιο παιχνιδι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

binding of isaac rebirth, δεν ξέρω πως να ξεκολήσω από αυτό το παιχνίδι..

υ.γ. Τώρα συνηδητοποίησα πως είμαι στο console section αλλά αφου θα βγει σύντομα και για κονσόλες ας πούμε ότι είμαι on topic :P

Επεξ/σία από tedgr13
Δημοσ.

τελειωσα call of duty ghosts το οποιο μου αφησε πολυ πολυ θετικη εικονα και επιασα wolfenstein new order.Φαιντε πολλα υποσχομενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...