Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα αυτό το παιχνίδι μου θύμισε πόσο πολύ ήθελα να βγει ένα Cat's Life όταν είχα παίξει το Dog's Life στο PS2 :P

Το έχω στο Steam, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Συμπαθητικό είναι, αλλά πολύ forgettable. Και μερικά πράγματα είναι τόσο κακογραμμένα απλώς ("απλώς" σε αντίθεση με τα extravagantly κακογραμμένα πράγματα του Cage που δίνουν χαρακτήρα) που είναι για facepalms. Ούτε για 15 ευρώ για μένα. Αν είχα δώσει πάνω από 5 λίρες παίζει και να τις έκλαιγα.

Και τι στενοχωριεσαι? Λεφτα υπαρχουν. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Vole

Έπαιζε Steam key απο Square Enix store με μόλις 2,5€. ;)

Μία κάτι μου κόστησε σε λίρες, επειδή είχα υπόλοιπο στο GMG και το είχε στις 3.75 αν θυμάμαι καλά πριν από καιρό, τις 5 λίρες τις έθεσα ως ανώτατο ποσό που θα έδινα με βάση την άποψη που έχω για το παιχνίδι απ' όσο έχω παίξει :P

MORTAL KOMBAT X (ΧΟΝΕ) το οποιο ακομα και για casual gamers (όπως εχω "καταντησει" να είμαι πια), το ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, πολύ ωραιο παιχνιδι, πολλα για να "κανεις" και μεχρι στιγμης πολύ ομορφο story.

Τελος και το Vice City..Οντως  φανταχτερα γραφικα δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα..Κατωτερο σε σχεση με το San Andreas, αλλα δεν βαριεσαι :-D ..Δοκιμασα και το GTA 3 αλλα δεν...Τωρα ξεκιναω Resident Evil HD Remaster ειχα τερματισει στο κλασικο τν ιστορια τς Jill τωρα λεω να ξεκινησω του Chris..Ξερει κανεις τι διαφορα υπαρχει κυριως στο στορυ?Αν υπαρχει δλδ

• Like 1

Σχετικά πρόσφατα τερμάτησα το BF Hardline στο Χ360. Εντάξει, παίζετε το παιχνίδι και στις παλιές κονσόλες..

Ξανάπιασα το Halo 3 σε co-op αυτή τη φορά, και περιστασιακά L4D 1 ή 2 για την φάση. ;)

• Like 1

Τελος και το Vice City..Οντως  φανταχτερα γραφικα δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα..Κατωτερο σε σχεση με το San Andreas, αλλα δεν βαριεσαι :-D ..Δοκιμασα και το GTA 3 αλλα δεν...Τωρα ξεκιναω Resident Evil HD Remaster ειχα τερματισει στο κλασικο τν ιστορια τς Jill τωρα λεω να ξεκινησω του Chris..Ξερει κανεις τι διαφορα υπαρχει κυριως στο στορυ?Αν υπαρχει δλδ

αν σαν κλασικο αναφερεις στο psx τοτε ξεκινα και με τζιλ εχει διαφορες καθως ειναι remaster απο gamecube και οχι απο psx...

αν σαν κλασικο αναφερεις στο psx τοτε ξεκινα και με τζιλ εχει διαφορες καθως ειναι remaster απο gamecube και οχι απο psx...

στο PC το ειχα τερματισει οποτε εχει διαφορες στην πλοκη και γενικα στο στορυ σε σχεση με αυτο?

Αν και αρκετά αργά, ξεκίνησα σήμερα το Undead Nightmare expansion του RDR.

Πάρα πολύ ωραίο απο την μιάμιση ώρα που έχω παίξει μέχρι τώρα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...