Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχησα χθες στο ps vita το Akiba Strip μου φαινεται πολυ καφρικο αφου στοχος ειναι να δερνεις του κακους και να τους ξεντυνεις ηθελα κατι αλλαφρο για τον καφε στην βεραντα

Δημοσ.

Τελος San Andreas πολυ καλο τελικα με ωραια πλοκη, συστυχως ο χειρισμος των οχηματων οχι καλος..Σειρα εχει τωρα το Vice City

• Like 1
Δημοσ.

Assassins Creed Unity  στο PS4. επειδή τα έχω παίξει όλα ως τώρα και δεν μου πάει η καρδιά να μην το παίξω. Περίμενα ως τώρα για να διορθωθούν τα bugs και να πέσει η τιμή του. Στοχεύουμε για το 100% τώρα... για να δούμε!

Δημοσ.

Τελος San Andreas πολυ καλο τελικα με ωραια πλοκη, συστυχως ο χειρισμος των οχηματων οχι καλος..Σειρα εχει τωρα το Vice City

Αναποδα έπρεπε να το πας.Το san andreas είναι απο τα καλυτερα της rockstar.Το vice city έχει πιο φανταχτερά γραφικά αλλά κατωτερα του sa.Στο κινητό δείχνουν εξαιρετικά.

Δημοσ.

Πώς τα καταφέρατε και περάσατε την αποστολή του Zero με το RC ελικοπτεράκι?

Έχω κολλήσει εκεί.. Κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια τώρα... :S

Δημοσ.

Πώς τα καταφέρατε και περάσατε την αποστολή του Zero με το RC ελικοπτεράκι?

Έχω κολλήσει εκεί.. Κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια τώρα... :S

Στο san andreas θα λες λογικα.Στο κινητο που το τερματισα τις ειχα κανει ολες τις αποστολες.Η αποστολη του zero στο pc οταν το επαιζα δεν μπορουσα να την περασω και ουτε την περασα.Στο κινητο την περασα με την τριτη προσπαθεια μου φανηκε αρκετα ευκολη.Γενικα στο κινητο σε 45 ωρες το πηγα 100% αλλα το ευχαριστηθηκα γιατι ουτε bugs εχει και τα γραφικα ειναι κατι παραπανω απο καλα.Ο χειρισμος των αμαξιων/μηχανων ηταν αψογος.

Θα ξεκινησω και το vice city στο κινητο να δω τι δουλεια εχουν κανει και εκει.Στον υπολογιστη το εχω 100%.Ειδικα η τελευταια αποστολη για να παρεις το μεγαλο σπιτι στο τελος απο τον αρχιμαφιοζο ειναι κορυφαια.Περνεις το περιστροφο και κατεβαζεις τα ελικοπτερα στοκ τσακ μπαμ.

Δημοσ.

Τελειωσα χθες το βραδυ το συμπαθητικο Murdered Soul Suspect, το οποιο ειχε μια σχετικα καλη ατμοσφαιρα, με πολυ χαμηλο βαθμο δυσκολιας ομως. Για 15 ευρω μια χαρα ηταν, αν και θα μπορουσαν οι devs με λιγη περισσοτερη στοργη να πλησιασουν καπως τις δημιουργιες του Cage...

Δημοσ.

Τελειωσα χθες το βραδυ το συμπαθητικο Murdered Soul Suspect, το οποιο ειχε μια σχετικα καλη ατμοσφαιρα, με πολυ χαμηλο βαθμο δυσκολιας ομως. Για 15 ευρω μια χαρα ηταν, αν και θα μπορουσαν οι devs με λιγη περισσοτερη στοργη να πλησιασουν καπως τις δημιουργιες του Cage...

Εμένα αυτό το παιχνίδι μου θύμισε πόσο πολύ ήθελα να βγει ένα Cat's Life όταν είχα παίξει το Dog's Life στο PS2 :P

Το έχω στο Steam, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Συμπαθητικό είναι, αλλά πολύ forgettable. Και μερικά πράγματα είναι τόσο κακογραμμένα απλώς ("απλώς" σε αντίθεση με τα extravagantly κακογραμμένα πράγματα του Cage που δίνουν χαρακτήρα) που είναι για facepalms. Ούτε για 15 ευρώ για μένα. Αν είχα δώσει πάνω από 5 λίρες παίζει και να τις έκλαιγα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...